Tropicana Twister Membantu Rakyat Malaysia Untuk Eratkan Jalinan Bersama Keluarga Tersayang pada Hari Raya ini

Tropicana Twister menyatukan semula lebih 1,000 ahli keluarga Malaysia ke kampung halaman mereka melalui peraduan Eratkan Jalinan, dengan memberikan tiket pengangkutan yang berbeza!

Kuala Lumpur, 7 April 2023 – Hari Raya Aidilfitri merupakan salah satu perayaan terbesar di Malaysia dan pastinya diraikan dengan kemeriahan bersama keluarga yang tersayang. Sudah 3 tahun COVID-19 melanda negara dan kebanyakan keluarga menyambut Hari Raya tanpa bersemuka antara satu sama lain. Oleh itu, pada tahun ini Tropicana Twister ingin memberi peluang kepada lebih 1,000 ahli keluarga untuk berkumpul dengan penuh kegembiraan melalui kempen Eratkan Jalinan dengan Tropicana Twister. Rakyat Malaysia kini berpeluang pulang ke kampung secara percuma – melalui udara, kereta api atau jalan raya – dengan jumlah hadiah bernilai sehingga RM150,000!

“Hari Raya sentiasa melambangkan ikatan kekeluargaan, kasih sayang dan bersatu bersama tersayang. Tropicana Twister komited untuk memastikan rakyat Malaysia daripada semua lapisan masyarakat dapat merasai momen berharga ini terutamanya selepas tiga tahun menghadapi sekatan akibat wabak COVID-19. Kempen Eratkan Jalinan adalah dedikasi kami untuk mengukuhkan ikatan antara ahli keluarga. Kempen ini juga memberikan peluang kepada semua orang untuk mencipta kenangan indah dan manis bersama-sama,” kata Mikey Rosales, Pengarah Pemasaran PepsiCo.

Kempen Eratkan Jalinan dengan Tropicana Twister bermula sekarang hingga 19 April 2023. Peraduan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang menyambut Hari Raya. Para peserta akan berpeluang memenangi 40 tiket penerbangan domestik dua hala, lebih 800 tiket kereta api sehala (KTMB) dan 150 tiket bas sehala untuk lokasi terpilih di seluruh Malaysia. Semua tiket ditaja secara percuma oleh Tropicana Twister jenama no. 1* di Malaysia!

Tropicana Twister Membantu Rakyat Malaysia Untuk Eratkan Jalinan Bersama Keluarga Tersayang pada Hari Raya ini

“Selepas menempuhi tiga tahun yang mencabar, rakyat Malaysia menantikan sambutan Hari Raya yang meriah pada tahun 2023. Tropicana Twister menyedari kepentingan untuk mengeratkan jalinan bersama satu sama lain dan ingin menyokong rakyat Malaysia yang mungkin menghadapi kesukaran untuk pulang ke lokasi terpilih di Malaysia sama ada disebabkan oleh kehabisan tiket atau kurang berkemampuan. Matlamat kami adalah untuk menyatukan lebih seribu rakyat Malaysia untuk bertemu semula dengan orang tersayang pada hari lebaran ini demi warisan, budaya dan tradisi yang dikongsi bersama,” menurut Ketua Pemasaran Minuman PepsiCo, Jennifer Lee.

Untuk menyertai peraduan Eratkan Jalinan dengan Tropicana Twister, anda hanya perlu:

  1. Layari www.tropicanatwister.my untuk menyertai peraduan
  2. Pilih jenis tiket yang anda ingin menangi
  3. Jawab beberapa soalan mudah dan rebut peluang untuk memenangi tiket!

Minuman Tropicana Twister terdiri daripada dua perisa – Tropicana Twister Fruit Pulp dan Tropicana Twister Epal. Kedua-dua perisa boleh didapati dalam botol 1.5 liter dan 335 ml. Pada Hari Raya ini, para pengguna boleh menikmati promosi menarik untuk setiap pembelian Tropicana Twister di cawangan pasar raya terdekat anda. Selain itu, pengguna juga berpeluang memenangi balang biskut premium eksklusif** dengan setiap pembelian produk Tropicana Twister bernilai RM20 dan ke atas di cawangan terpilih seperti Lotus’s, Giant, Aeon, Aeon Big dan banyak lagi. **Selagi stok masih ada.

Perisa ini juga boleh didapati di kedai serbaneka, kedai runcit utama serta platform e-Dagang Lazada dan Shopee.

Bersedia untuk mengeratkan jalinan bersama keluarga tersayang pada Hari Raya ini? Tropicana Twister memberi anda peluang untuk pulang ke kampung halaman anda secara percuma untuk lokasi terpilih di Malaysia melalui tiket penerbangan dua hala, tiket kereta api atau bas sehala! Cepat, peraduan Eratkan Jalinan dengan Tropicana Twister hanya berlangsung sehingga 19 April! Tertakluk kepada terma dan syarat. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.tropicanatwister.my atau ikuti Facebook Tropicana Twister (@mytropicana).

Tropicana Twister Membantu Rakyat Malaysia Untuk Eratkan Jalinan Bersama Keluarga Tersayang pada Hari Raya ini

*Minuman Buah-buahan – Kategori Sedia Untuk Diminum (RTD) – ETIKA SDN. Pengiraan BHD sebahagiannya berdasarkan data yang dilaporkan oleh NielsenIQ melalui Perkhidmatan Indeks Runcit untuk kategori Minuman Buah-buahan – kategori Sedia Untuk Diminum (RTD) bagi tempoh 52 minggu berakhir 31/07, 2022, untuk Total Malaysia Market. (Hak Cipta © 2022, NielsenIQ.)”

© 2023 BlackButterfly DesignArts