Permulaan Baharu: Fairfield By Marriott Jalan Pahang Dinamakan Sebagai Fairfield By Marriott Chow Kit Kuala Lumpur

Penamaan ini adalah sebagai penghormatan kepada lokasi utama hotel di pertengahan Chow Kit, pusat budaya tempatan, masakan, dan komuniti.

Permulaan Baharu: Fairfield By Marriott Jalan Pahang Dinamakan Sebagai Fairfield By Marriott Chow Kit Kuala Lumpur

Menghayati Identiti Baharu – Fairfield by Marriott Chow Kit Kuala Lumpur

Fairfield by Marriott Jalan Pahang dengan bangga memperkenalkan identiti baharunya, Fairfield by Marriott Chow Kit Kuala Lumpur. Transformasi ini mempamerkan keindahan yang dinamik dan semangat yang bertenaga dari kawasan bandar ini. Diilhamkan oleh warisan unik, The Beauty of Simplicity, tetamu boleh berselera dengan penginapan yang mesra, santai, dan selesa di Fairfield by Marriott Chow Kit Kuala Lumpur.

Menyelami Keindahan Chow Kit

Di kawasan yang meriah dan kaya dengan budaya Chow Kit, Fairfield by Marriott Chow Kit memberikan tetamu peluang unik untuk menerokai budaya dan warisan tempatan Kampung Baru. Lokasi utama hotel ini juga menawarkan akses mudah kepada hasil segar dan suasana bandar Pasar Chow Kit dan Bazaar Baru, pasaran terbesar dan paling meriah di Malaysia.

Selamat Datang Ke “The Beauty of Simplicity”

Fairfield by Marriott Chow Kit menggambarkan estetik “modern calm” jenama Fairfield by Marriott di seluruh ruang awamnya. Hotel ini menampilkan 186 bilik yang luas dan serba lengkap. Untuk pengalaman yang nyaman dan mudah dengan setiap penginapan, Fairfield by Marriott Chow Kit telah memperkenalkan beberapa kategori bilik baharu, termasuk Bilik Superior Corner, Bilik Deluxe Corner, dan Bilik Premier (sebelum dikenali sebagai Bilik Deluxe). Sama ada untuk perjalanan perniagaan atau percutian, penambahan ini direka untuk memenuhi pelbagai keperluan dan pilihan pengembara. Dengan dekorasi moden dan staf yang ramah di The Fairfield Guarantee™, tetamu boleh mengharapkan hospitaliti mesra dan kemudahan yang dipercayai dengan setiap penginapan.

Keupayaan Mesyuarat dan Acara yang Diperluaskan

Untuk pengalaman yang lebih baik, Fairfield by Marriott Chow Kit telah meningkatkan kapasitiuntuk menganjurkan 50 orang bagi mesyuarat perniagaan, seminar, atau acara peribadi. Hotel ini menawarkan peralatan AV terkinidan katering di lokasi untuk memastikan pengalaman yang profesional dan lancar. Tetamu boleh memilih daripada pelbagai pilihan yangboleh disesuaikan mengikut saiz acara dan untuk memenuhi keperluan tetamu.

Satu ciri istimewa adalah surau yang direka indah, menampilkan seni bina “Moorish” dengan pemandangan panorama bandar. Ruang yang tenang ini terbuka kepada semua tetamu dan ia adalah tempat yang sempurna untuk menganjurkan majlis akad nikah, acara keagamaan kecil seperti Doa Selamat, bacaan Yassin, atau majlis Khatam al-Quran untuk seramai 50 orang.

Makan Halal Dengan Pilihan Untuk Semua

Restoran utama Fairfield by Marriott Chow Kit, Lesung, secara rasmi diperakui Halal oleh JAKIM dan menawarkan pelbagai pilihan masakan tempatan Malaysia dan hidangan klasik Western. Restoran sudah menaik taraf menu à la carte dengan rangkaian hidangan dengan pilihan untuk semua jenis tetamu.

The Market, yang berada di ruang serbaguna lobi, adalah pilihanyang mudah untuk tetamu untuk mencari makanan segera semasa dalam perjalanan. Ruang ini baru sahaja diperbaharui, memberikan suasana yang selesa dengan pelbagai pilihan minuman, pastri, dan snek untuk dibawa.

Dengan komitmen kepada perkara-perkara mudah seperti sambutan mesra, katil yang selesa untuk tidur malam yang nyenyak, dan sarapan panas percuma, tetamu boleh mengharapkan tempat yang mereka boleh percayai untuk menjadikan penginapan utama mereka dan santai di Fairfield by Marriott Chow Kit Kuala Lumpur.

© 2024 BlackButterfly DesignArts