Penulen Air, Keperluan Asas Untuk Semua

Coway lancarkan NEO PLUS mampu milik

Coway lancarkan NEO PLUS mampu milik

KUALA LUMPUR, 4 Mac 2021 – Kebelakangan ini, ramai rakyat Malaysia terpaksa menilai semula: Apakah dianggap sebagai Keperluan Asas Hidup? Kesihatan yang baik tentunya diutamakan; seterusnya ialah keperluan asas seperti makanan berkhasiat, air bersih, pakaian dan tempat untuk berteduh. Bagi sesetengah orang, restoran mamak atau kopitiam kegemaran juga boleh dianggap sebagai keperluan asas!

Bagaimanapun istilah ‘keperluan asas’ juga merangkumi keperluan lain yang lebih luas. Sebagai contoh, semasa kanak-kanak membesar, ibu bapa akan memastikan makanan berkhasiat, pakaian dan rumah yang selesa dibekalkan. Keutamaan hidup jauh lebih ringkas ketika itu – rajin belajar di sekolah, bersukan dan mungkin cuba memikat hati rakan di sekolah menengah. Bagi kebanyakan kita, rumah adalah tempat tinggal dan juga sumber kasih sayang dan kekitaan.

Coway lancarkan NEO PLUS mampu milik

Namun, apabila meningkat dewasa, peranan dan keutamaan kita turut berubah. Apabila kita memasuki alam dewasa, kehidupan menjadi lebih rumit. Menguruskan hal di tempat kerja sambil memenuhi keperluan keluarga di rumah, di samping menjaga kecergasan fizikal dan menjaga kewarasan minda – sesuatu yang dianggap senario “idaman” yang mustahil untuk dicapai! Lagipun, kita hanyalah insan biasa yang serba kekurangan.

Kembali ke salah satu keperluan kita yang paling asas – air bersih – Coway, pemimpin pasaran dalam peralatan rumah untuk kesejahteraan dan kesihatan para pengguna memperkenalkan penulen air NEO PLUS, yang asas dan mampu dimiliki. Penulen air baharu ini adalah bukti bahawa peralatan isi rumah bermutu tinggi tidak semestinya membebankan dompet anda.

“Kita tidak perlu berbelanja besar untuk menikmati gaya hidup sihat, manakala kesibukan harian juga tidak bermakna kita perlu mengorbankan kesihatan kita. Salah satu daripada keperluan asas iaitu bekalan air tulen dan bersih boleh didapati pada harga yang mampu dimiliki di rumah anda,” kata Kyle Choi, Pengarah Urusan Coway Malaysia.

Coway lancarkan NEO PLUS mampu milik

“Dengan NEO PLUS, kami memastikan semua ciri-ciri asas memenuhi keperluan pengguna moden hari ini sedia ada, sambil memastikan produk kami mampu dimiliki oleh hampir semua rakyat Malaysia. Inilah faktor ‘WOW’ Coway, dan komitmen kami terhadap pengguna,” ujar beliau.

Oleh yang demikian, penulen air NEO PLUS Coway ternyata dilengkapi dengan pelbagai ciri yang pasti dihargai oleh pelbagai isi rumah. Direka khas untuk keluarga moden dan sibuk, NEO PLUS membolehkan air tulen diperolehi dengan pantas pada tiga suhu – ambien, panas dan sejuk.  Penulen air ini mempunyai reka bentuk mesra pengguna yang memudahkan penggunaan dalam segenap segi. Pengguna hanya perlu menekan butang untuk memilih suhu yang dikehendaki untuk mendapatkan air bersih. Sungguh mudah!

Ciri ini sangat penting sama ada untuk ibu yang bergegas membancuh susu untuk anak yang sedang meragam (sambil mesyuarat Zoom sedang berlangsung), anak bujang yang mahu meneguk segelas air dingin selepas penat bersenam atau pasangan yang menyediakan makan malam bersama dan memerlukan air bersih dengan pantas dan mudah untuk memasak. Semua penyelesaian ini boleh didapati daripada sumber yang sama – NEO PLUS! Ciri menjimatkan tenaga Eco Mode juga sedia membantu menjimatkan bil elektrik anda dan memulihara alam sekitar.

Apa yang pasti dihargai tentang penulen air Coway NEO PLUS, yang mempunyai kapasiti tangki 5.8-liter, ialah harganya yang berpatutan. Dengan harga promosi RM65 sebulan, ini ialah harga yang amat berpatutan untuk bekalan air bersih tanpa gangguan 24 jam sehari, tujuh hari seminggu. Tambahan lagi, perkidmatan penyelenggaraan percuma selama tujuh tahun – servis berkala sekali dalam dua bulan – memberikan ketenangan fikiran tanpa sebarang kos tambahan. Kakitangan perkhidmatan profesional Coway akan membersihkan komponen penulen air seperti tangki air dan juga menukar penapis.

Tawaran ini sememangnya yang terbaik bagi rakyat Malaysia – kemampuan sebenar  yang memenuhi gaya hidup berbeza tanpa menjejaskan kualiti. Ini disebabkan, teknologi inovatif Coway yang menghasilkan gaya hidup yang benar-benar mampu dinikmati oleh semua.

Coway lancarkan NEO PLUS mampu milik

Kita dapat lihat bahawa sains dan teknologi telah memainkan peranan penting, bukan sahaja membekalkan Keperluan Asas Hidup, juga membolehkan kita hidup dengan lebih mudah dan selesa. Korporasi seperti Coway yang mempelopori penyelidikan dan pembangunan terus menghasilkan pelbagai produk serba maju untuk menjadikan hidup kita jauh lebih baik dalam pelbagai cara. Sebagai sebuah Life-Care Company, Coway dianggap sebagai organisasi yang benar-benar prihatin untuk menambah baik dunia ini dengan mengubah kehidupan pengguna, memenuhi keperluan asas mereka dengan cara yang termampu.

Bukankah sudah tiba masanya anda memikirkan semula apa yang benar-benar penting dalam hidup anda? Marilah berfikir sejenak untuk menghargai keperluan asas hidup dan Hidup Lebih Indah dengan cara yang lebih baik.

Maklumat lanjut mengenai penulen air NEO PLUS dan Coway boleh didapati di www.coway.com.my dan www.facebook.com/CowayMalaysia

Scroll to Top