Muzium Lilin Red Carpet 2 Sempena Hari Jadi Sultan Selangor

MUZIUM LILIN RED CARPET 2 SEMPENA HARI JADI SULTAN SELANGOR

Shah Alam, 6 December 2023 – i-City, Bandar Teknologi No. 1 Malaysia, bakal memberikan tiket percuma muzium lilin Red Carpet 2 sempena hari jadi Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah ibni Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.

Sorotan program One Shah Alam, One Destination, inisiatif Alam Sekitar, Sosial, dan Tata Kelola (ESG)nya, i-City dengan bangga mengumumkan pemberian eksklusif selama empat hari berturut-turut, memberikan akses percuma ke Red Carpet 2 yang terletak di CityWalk, i-City.

Butiran Acara:

Acara              : Masuk Percuma ke Muzium Lilin Red Carpet 2

Di Mana          : CityWalk, Tingkat UG, i-City, Shah Alam, Malaysia

Bila                  : 11 Disember 2023-14 Disember 2023 (11 Disember eksklusif untuk Pengguna Superapp i-City)

Waktu Operasi: 2.00 petang-10.00 malam

Mengenai Muzium Lilin Red Carpet 2:

Muzium ini mengumpul tokoh-tokoh terkenal global, ikon budaya, dan selebriti tersohor dan merangkumi lebih 100 koleksi patung lilin terkemuka yang  berukuran sebenar. Pengunjung akan terpegun dengan persamaan ciri-ciri patung lilin yang ada di Red Carpet 2 dengan bekas Presiden Amerika Syarikat Barack Obama, Usahawan Cina yang diiktiraf, Jack Ma, pengasas teknologi dan Facebook Mark Zuckerberg, Penyanyi dan Pelakon Korea yang dihormati, Lee Min-Ho, penyanyi terkenal dunia Taylor Swift, dan ramai lagi personaliti berpengaruh lain.

Mengapa anda perlu datang:

MUZIUM LILIN RED CARPET 2 SEMPENA HARI JADI SULTAN SELANGOR

Pemberian eksklusif ini menawarkan peluang kepada para pengunjung untuk bergambar dengan ikon-ikon global yang dihormati.

© 2024 BlackButterfly DesignArts