MITSUI OUTLET PARK RAI ULANG TAHUN PERTAMA APLIKASI MITSUI SHOPPING PARK MY

Aplikasi Yang Meningkatkan Penjimatan dan Pengalaman Membeli-belah

MITSUI OUTLET PARK RAI ULANG TAHUN PERTAMA APLIKASI MITSUI SHOPPING PARK MY

Sepang, 4 Mac 2024 – Mitsui Outlet Park KLIA Sepang (MOP KLIA), pusat beli-belah berjenama Jepun meraikan ulang tahun pertama aplikasi Mitsui Shopping Park MY. Aplikasi mudah alih ini menyediakan manfaat eksklusif kepada pembeli, menawarkan penjimatan yang dipertingkatkan dan pengalaman membeli-belah yang lebih bermanfaat.

TJ Cheah, Naib Pengarah Urusan MFMA Development Sdn Bhd berkata walaupun pembeli sudah menikmati diskaun hebat sebanyak 70 peratus atau lebih apabila membeli-belah di MOP KLIA, aplikasi ini meningkatkan penjimatan dengan memberi ganjaran kepada pengguna dengan mata ganjaran yang boleh ditukar kepada pulangan tunai dan e-baucar eksklusif.

“Diperkenalkan tahun lalu, aplikasi ini bertujuan untuk meningkatkan pengalaman pembeli dengan menyediakan mata ganjaran bagi pembelian, akses untuk muat turun e-baucar, kemas kini terkini tentang promosi dan bantuan navigasi pusat membeli-belah yang komprehensif,” katanya.

Untuk meraikan sambutan penting ini, MOP KLIA menjemput pelanggan ke sambutan 10 hari dari 1 hingga 10 Mac 2024. Pembeli boleh melawati Sunshine Square untuk mengimbas kod QR dan menebus hadiah sambil memperoleh mata ganjaran bonus dan baucar diskaun. Selain itu, pengguna aplikasi juga akan menikmati manfaat eksklusif termasuk 8X mata ganjaran dan tempat letak kenderaan percuma selama 2 jam sepanjang tempoh kempen.

MITSUI OUTLET PARK RAI ULANG TAHUN PERTAMA APLIKASI MITSUI SHOPPING PARK MY

Pengguna baharu yang memuat turun aplikasi Mitsui Shopping Park MY semasa tempoh kempen akan menerima sambutan hangat dengan 300 mata ganjaran bonus dan e-baucar RM5 untuk pulangan tunai. Aplikasi ini menawarkan pelbagai e-baucar daripada cawangan yang mengambil bahagian, yang boleh didapati secara percuma. Pengguna boleh mendapatkan 1 mata ganjaran untuk setiap RM1 yang dibelanjakan, dengan 100 mata ganjaran ditukar kepada RM1 pulangan tunai.

Untuk maklumat lanjut dan menyertai sambutan, lawati MOP KLIA dan muat turun aplikasi Mitsui Shopping Park MY melalui Google Play Store atau Apple App Store.

MOP KLIA mempunyai kedudukan strategik hanya 8 minit dari KLIA Terminal 1 dan KLIA Terminal 2 dan anggaran 45 minit dari Pusat Bandaraya KL. Pusat membeli-belah ini mudah diakses melalui beberapa lebuh raya seperti ELITE, LDP, KESAS, MAJU Expressway, North South Expressway Central Link dan NKVE. Perkhidmatan pengangkutan awam yang mencukupi turut disediakan untuk kemudahan mengunjungi MOP KLIA.  Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran, promosi dan acara yang akan datang di MOP KLIA, layari mitsui-shopping-park.com.my/MOPKLIA/ atau www.facebook.com/MOPKLIA

© 2023 BlackButterfly DesignArts