iQOO Melancarkan Siri iQOO Z7 dengan120W FastCharge, Direka untuk Generasi Muda di Malaysia

Siri iQOO Z7 akan datang ke Malaysia pada 10 April 2023.
iQOO Z7 menggabungkan inovasi dan estetik dengan teknologi Pengecasan Pantas terkemuka untuk memenuhi permintaan yang kian meningkat untuk telefon pintar jitu.

Kuala Lumpur, 5 April 2023 – Generasi muda di Malaysia terkenal dengan sifat mereka yang celik teknologi dan permintaan khusus untuk gajet yang melengkapkan gaya hidup mereka yang unik. Menyedari perkara ini, iQOO, jenama telefon pintar terkemuka bersedia untuk melancarkan iQOO Z7 dan iQOO Z7x pada 10 April 2023, memenuhi keutamaan pengguna Gen Z.

Siri iQOO Z7 direka dengan ciri-ciri canggih yang disesuaikan dengan keperluan generasi muda yang semakin maju. Dengan pemproses yang berkuasa, kamera yang mengagumkan dan reka bentuk yang bergaya, Siri iQOO Z7 direka untuk menawarkan pengguna pengalaman yang lancar dan mengasyikkan, menjadikannya pilihan yang sesuai untuk pengguna yang ingin kekal berhubung dan berhibur. Siri Z7 telah pun mengorak langkah dengan slogannya ‘Terlahir untuk Gen Z’ yang telah mencipta fenomena dalam minda golongan muda mengenai pelancaran akan datang ciri-ciri futuristik iQOO Z7 dan reka bentuk yang menawan hati.

Dengan slogan “PowerZGiler”, telefon pintar iQOO Z7 yang dinanti-nantikan dijangka untuk menjadi pemacu perubahan di industri telefon pintar. Penambahan ciri-ciri 120W FastCharge telah membangkitkan kegembiraan di kalangan individu yang mahir dalam teknologi, terutama pengguna yang sentiasa sibuk dan memerlukan telefon pintar yang boleh mengekalkan kehidupan mereka yang pantas.  Dengan 120W FastCharge, pengguna boleh menikmati pengalaman pengecasan yang pantas dan cekap. iQOO Z7 ialah telefon pintar zaman baharu yang akan memberikan prestasi mantap, membolehkan pengguna menonjolkan kreativiti mereka.

Bercakap mengenai pelancaran akan datang, Jeremy Lin, Pengurus Besar iQOO Malaysia berkata: “Kami memahami permintaan unik pengguna Gen Z di Malaysia yang celik teknologi dan berorientasikan fesyen. Itulah sebabnya kami, di iQOO, telah mereka iQOO Z7 untuk memenuhi jangkaan mereka. iQOO Z7 akan menetapkan standard baharu dalam industri telefon pintar dengan ciri-ciri canggihnya, memberikan penggunanya pengalaman yang lancar dan mengasyikkan.”

iQOO Z7 dilengkapi dengan ciri-ciri menarik seperti storan 12GB+256GB dan teknologi Extended RAM 3.0. Ia menyediakan ruang yang luas untuk pengguna menyimpan aplikasi, permainan dan fail multimedia kegemaran mereka, serta meningkatkan prestasi telefon sambil memberikan pengalaman berbilang tugas yang lebih lancar dan cekap. Dengan ciri-ciri ini, pengguna boleh menikmati permainan berprestasi tinggi dan aktiviti intensif lain tanpa mengalami lengah atau tersentak.

iQOO Melancarkan Siri iQOO Z7 dengan 120W FastCharge

Mulai dari 3 hingga 9 April 2023, iQOO membuka program ‘Sign Up Interest’  di mana pelanggan yang mendaftar layak mendapat e-baucar platform RM20 yang boleh digunakan pada hari jualan pertama pada 10 April 2023. Pelanggan yang membeli siri iQOO Z7 pada 10 April 2023 melalui E-Store rasmi vivo Malaysia dan kedai utama rasmi iQOO Malaysia di Shopee dan Lazada juga berlayak untuk menebus sarung jari permainan iQOO.

Kunjungi halaman sosial iQOO (Facebook, Instagram, TikTok) dan laman web maklumat terkini mengenai pelancaran iQOO Z7 Series yang akan datang.

© 2023 BlackButterfly DesignArts