Inilah Masanya Untuk Mengumpulkan Detik-Detik Lazat Dengan Minuman Bermusim Yang Menyenangkan

Nikmati musim percutian akhir tahun dengan kembalinya citarasa perayaan dan sajian baharu di The Coffee Bean & Tea Leaf®

Kuala Lumpur, 1 Disember 2021 – Kehangatan bau rempah, kesegaran pudina yang mengujakan, aroma kopi baru dibru dan coklat panas yang menggoda, semerbak harum bau kek dan pastri yang baru dibakar… Apakah yang lebih menyenangkan hati daripada semua sajian ini dengan secawan kopi panas di tangan anda?

Apa sahaja hidangan yang enak, memang lebih seronok dinikmati bersama insan tersayang. Selepas lebih setahun terkurung di rumah dengan hanya bertemankan kaca layar, memang terasa seperti impian percutian menjadi kenyataan apabila membayangkan peluang meraikan musim perayaan ini bersama keluarga dan rakan-rakan, sambil merasai kelazatan makanan dan minuman yang menyelerakan!

Nikmati musim percutian akhir tahun dengan kembalinya citarasa perayaan dan sajian baharu di The Coffee Bean & Tea Leaf®

Pada tahun ini, The Coffee Bean & Tea Leaf® bertekad untuk memberikan anda lebih banyak sebab untuk meraikannya, dengan kembalinya barisan minuman klasik Double Chocolate Peppermint yang boleh dinikmati sebagai minuman panas, sejuk atau Ice Blended®, dan sajian istimewa Holiday Log dan Stollen, antara yang ditawarkan.*

* Sila rujuk lembaran fakta untuk menu penuh

“Dalam sajian klasik ini, ada sesuatu yang menenangkan hati dan meyakinkan semangat, sama ada wajah yang dirindui atau hidangan yang digemari ramai. Apatah lagi, di The Coffee Bean & Tea Leaf®, kami percaya bahawa setiap minuman mempunyai kisah sendiri, kisah yang anda kongsikan ketika menikmati minuman kegemaran yang akan mengeratkan lagi perhubungan – inilah perkara-perkara kecil tetapi sangat bererti, dan kami berharap anda memanfaatkan setiap peluang untuk berhubung semula dengan insan tersayang selepas berbulan-bulan terpisah,” kata Fiona Rodrigues, Ketua Jualan & Pemasaran, The Coffee Bean & Tea Leaf® Malaysia. “Sambil kami mengalu-alukan kembalinya minuman klasik ini, marilah kita raikan musim ini selayaknya, dengan mencipta detik-detik dan kenangan istimewa yang akan dihargai bertahun-tahun lamanya.”

Akhir sekali, musim perayaan tidak akan lengkap tanpa peluang untuk membantu orang lain. Anda boleh membantu menjadikan musim perayaan ini istimewa bagi golongan yang memerlukan dengan Tag Hadiah Caring Cup yang direka eksklusif untuk memberi sokongan kepada Assunta Integrated Social Services (ASSISS). Program bantuan anjuran Hospital Assunta ini menawarkan penjagaan kesihatan percuma untuk golongan miskin melalui klinik bergeraknya. Dengan setiap pembelian tag hadiah (berharga RM2 setiap satu, RM8 satu set), sumbangan anda akan membantu dalam penubuhan klinik bergerak baharu supaya lebih ramai dapat menerima penjagaan yang diperlukan.

Untuk keterangan lanjut, kunjungi akaun Instagram CB&TL @coffeebeanMY atau akaun Tiktok @coffeebeanMY, atau laman web www.coffeebean.com.my untuk menu penuh, selain beberapa tawaran hebat dan promosi ‘Holiday Bundle’. Nikmati sajian kegemaran anda di semua cawangan CB&TL yang beroperasi, anda boleh mengambilnya sendiri menggunakan platform pungutan ‘Leaf With Me’, atau dihantar ke rumah oleh penghantar Grabfood dan Foodpanda.

© 2023 BlackButterfly DesignArts