Harumkan pakaian anda dengan keajaiban wangian yang tahan lama dan membantu membangkitkan mood ceria anda!

Pakar dobi TOP memperkenalkan serbuk detergen TOP Magical Infusion bagi membangkitkan mood ceria dan meningkatkan keyakinan anda

Harumkan pakaian anda dengan keajaiban wangian yang tahan lama dan membantu membangkitkan mood ceria anda!

Selangor, 5 Februari 2024 – Dalam kehidupan, setiap individu memainkan pelbagai peranan pada masa yang sama; individu mungkin mendapati diri mereka berperanan sebagai seorang pelajar atau seorang anak, bagi orang dewasa pula sibuk bekerja dan menjadi ibu bapa. Menggalas tanggungjawab yang pelbagai ini sememangnya mendatangkan tekanan, dan cabaran itu ditambah pula dengan tugas rumah yang tidak dapat dielakkan seperti mencuci pakaian. Jadi, untuk mengurangkan tekanan, ramai orang beralih kepada penyelesaian seperti muzik atau urutan, tetapi tahukah anda bahawa deria bau kita juga dapat membantu kita berasa lebih tenang? Dengan gabungan wangian yang sesuai, kita mungkin dapat mengurangkan tekanan, lantas meningkatkan mood ceria kita.

TOP, jenama detergen No. 1 di Malaysia* terus melabur dalam penyelidikan dan kemajuan dalam usaha mencari penyelesaian bagi isu-isu pencucian pakaian demi kesejahteraan pengguna dan memberikan perkhidmatan yang lebih baik, melalui inovasi dan penemuan terbaharu. Kini, anda dapat membangkitkan mood ceria anda dengan serbuk detergen TOP! TOP Magical Infusion adalah serbuk detergen revolusioner yang mengubah pengalaman cucian pakaian anda menjadi pengalaman yang ajaib dan membawa anda ke dunia yang menakjubkan lagi mengagumkan.

TOP mementingkan kajian demi pengguna secara mendalam dan terima kasih kepada Lion Corporation Japan atas sokongan teknikal termaju mereka,  hasilnya telah terbukti bahawa TOP Magical Infusion berjaya memenuhi jangkaan pengguna untuk memberikan kegembiraan, kesegaran dan berpuas hati setelah penggunaan produk tersebut (Penyelidikan Pengguna 2023). Menampilkan dua jenis teknologi unik daripada Lion Corporation Japan, wangian TOP Magical Infusion yang menaikkan semangat secara berkesan dapat membangkitkan mood dan merangsang deria anda:

  • Mood Science Tech: Haruman bunga premium yang halus namun kaya membangkitkan perasaan gembira dan yakin;
  • Bloom Sense Tech: Apabila fabrik digosok, wangian semerbak yang menakjubkan akan dikeluarkan  dan menghasilkan kesan tahan lama yang membantu anda berbau segar dan yakin sepanjang hari.

Carmen Foo, Pengurus Besar Kanan Southern Lion Sdn Bhd, menjelaskan dengan lebih lanjut bahawa “TOP terus mendorong inovasinya untuk memberikan gaya hidup yang Lebih Baik seiring dengan janji jenama iaitu  Inovasi Untuk Kehidupan yang Lebih Baik. Jenama ini melabur dalam wawasan pengguna untuk menyingkap isu-isu dalam kehidupan sebenar, dan meningkatkan prestasi produknya. TOP Magical Infusion menjadi contoh terbaik detergen termaju yang boleh meningkatkan kesejahteraan diri dengan cara yang mudah, pada harga berpatutan dan produk yang mudah didapati. Daripada mencuci sehingga memakai, kami memberi perhatian kepada setiap perincian supaya keseluruhan proses menjadi menyeronokkan dengan Mood Science Tech. Sewaktu mencuci pakaian, haruman campuran khas TOP Magical Infusion boleh menyegarkan deria anda. Apabila dipakai, setiap pergerakan mengeluarkan haruman wangian premium yang boleh membangkitkan mood dan meningkatkan keyakinan anda sepanjang hari. Terima kasih kepada teknologi termaju daripada Lion Jepun, manfaat menghilangkan stres dan meningkatkan mood ini tidak mahal, supaya kami boleh terus mencipta detergen yang berkuasa dan berkesan untuk meningkatkan pengalaman gaya hidup pengguna kami.”

Sebagai jenama detergen No.1 di Malaysia*, TOP telah bertambah baik cara kita mencuci pakaian. Dengan fokus terhadap kajian berterusan dan penemuan inovatif, jenama yang mengutamakan pengguna daripada Lion Corporation Japan ini secara aktif memperjuangkan konsep kehidupan bersih menerusi rangkaian detergen yang pelbagai.

Salah satu keistimewaan unik TOP yang paling terkenal adalah Advanced Micro Clean Tech, yang berkesan menyingkirkan 99.9% virus berbahaya (termasuk SARS-CoV-2 – yang mengakibatkan COVID-19, Coxsackie dan Influenza A) dan bakteria**.

Formulasi Jepun berbilang teknologi ini berfungsi serta-merta apabila bersentuhan dengan fabrik, mengunci dan menyingkirkan virus dan bakteria ini daripada pakaian dengan satu cucian yang berkuasa:

Anti-Microbial Tech menyingkirkan 99.9% virus serta bakteria** melalui efek sinergi pelbagai agen aktif yang mengelilingi sel-sel berbahaya ini dan menariknya dari fabrik untuk perlindungan optimum;

Anti-Sebum Tech menarik keluar kesan peluh, minyak badan dan kotoran terperangkap untuk pembersihan menyeluruh.

Anti-Malodour Tech menghapuskan bakteria penyebab bau bagi memasitkan tiada bau hapak walaupun dikeringkan di dalam rumah.

Anti-Mite Dust Tech menyingkirkan 99.9% debu hama+ yang menyebabkan alahan tanpa memerlukan air panas.

TOP mampu mengekalkan status sebagai produk detergen No.1 di Malaysia berikutan sokongan yang jitu daripada kumpulan pengguna setianya. TOP Magical Infusion dapat mengatasi tanggapan konvensional untuk memastikan pakaian benar-benar bersih. Jenama ini berusaha keras bagi menggabungkan keistimewaan pembangkit mood dalam formulanya, lantas memberikan pengalaman mencuci pakaian yang holistik dan menggembirakan kepada pengguna. Hasilnya, TOP berjaya mengukuhkan jenamanya sebagai detergen pilihan sesuai untuk gaya hidup bagi mereka yang mencari kedua-dua keberkesanan dan kesejahteraan yang tinggi dalam melangsungkan tugas harian mereka.

Serbuk detergen TOP Magical Infusion boleh didapati dalam tiga (3) saiz: 750g, 2.1kg dan 3.6kg. Dapatkannya hari ini di pasar raya besar, pasar raya dan pasar mini di seluruh negara.

Untuk maklumat lanjut tentang produk dan promosi terkini TOP, layari laman sosial Southern Lion:

Laman web rasmi (http://topdetergent.com.my/)

Facebook (https://www.facebook.com/TOPdetergentMY)

Instagram (https://www.instagram.com/topdetergentmy/).

*Sumber: Data Nielsen Jun 2023

**Ujian makmal di Jepun.

© 2024 BlackButterfly DesignArts