Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Curia Diiktiraf dalam India Pharma Outlook 2023 10 Syarikat CDMO Terbaik Di India

2023-12-05T19:21:01Z

ALBANY, N.Y., Dec. 06, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Curia, sebuah organisasi penyelidikan, pembangunan dan pembuatan kontrak terkemuka, hari ini umumkan ia diiktiraf sebagai antara 10 CDMO teratas di India oleh India Pharma Outlook. Senarai penuh boleh dilihat dalam majalah India Pharma Outlook edisi November 2023.

Pengiktirafan ini mengiktiraf sumbangan tapak Aurangabad dan Hyderabad Curia. Kemudahan Aurangabad menyediakan pembuatan kontrak bahan farmaseutikal aktif (API) dan perantaraan dan tapak Hyderabad termasuk Pusat Penyelidikan Hyderabad dengan kepakaran dalam kimia perubatan dan pembangunan kimia dan analisis. Tapak ini juga menempatkan pusat kawalan kualiti Curia dan pusat Perkhidmatan Perkongsian Global (GSS), yang menyokong organisasi global syarikat, membolehkan penyeragaman dan kebolehskalaan proses.

Tumpuan Curia pada penambahbaikan berterusan untuk rangkaian perkhidmatan dan pelaburan komprehensifnya dalam teknologi inovatif meletakkan syarikat sebagai rakan kongsi yang mantap kepada syarikat farmaseutikal dan bioteknologi merentasi penyelidikan, pembangunan dan kontinum pembuatan ubat. Laporan itu juga menyerlahkan komitmen Curia untuk menjadi majikan pilihan, menyediakan pekerja dengan budaya tempat kerja yang kaya dengan peluang untuk pembangunan profesional dan pengiktirafan.

“Pencapaian ini adalah bukti bakat dan kerja keras kemudahan Aurangabad dan Hyderabad kami dan ia merupakan penghormatan yang sewajarnya untuk pasukan,” kata Philip Macnabb, Ketua Pegawai Eksekutif, Curia. “Tapak India kami tidak henti-henti mengejar kecemerlangan dan penting untuk matlamat kami untuk meningkatkan kehidupan pesakit.”

Lembaga editorial India Pharma Outlook menyusun senarai itu dengan panel hakim dengan kepakaran dalam industri, termasuk CXO dan penganalisis. Pemenang dipilih kerana impak mereka terhadap ekonomi India melalui penciptaan pekerjaan, memupuk penyelidikan dan pembangunan dan untuk penawaran berkualiti tinggi mereka dalam industri farmaseutikal dan bioteknologi.

Mengenai Curia
Curia ialah organisasi penyelidikan, pembangunan dan pembuatan kontrak terkemuka yang menyediakan produk dan perkhidmatan daripada R&D melalui pembuatan komersial kepada pelanggan farmaseutikal dan biofarmaseutikal. Hampir 4,000 pekerja Curia di 27 lokasi di seluruh A.S., Eropah dan Asia membantu pelanggannya beralih daripada rasa ingin tahu kepada pemulihan. Ketahui selanjutnya di CuriaGlobal.com.

Maklumat Hubungan Curia:
Viana Bhagan
+1 518 512 2111
[email protected]

PDF yang dilampirkan bersama pengumuman ini tersedia di: https://ml.globenewswire.com/Resource/Download/faac19ea-f26f-4811-946f-e03d10480984


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts