Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Floship Dipilih Sertai Program Elit HKSTP, Mengesahkan Inovatif & Potensi Pertumbuhan

2023-11-17T11:00:13Z

HONG KONG, Nov. 17, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Floship, penyedia penyelesaian rantaian bekalan berkitar global yang terkemuka, dengan sukacitanya mengumumkan pemilihannya untuk menyertai Program Elit Taman Sains dan Teknologi Hong Kong (HKSTP). Pengiktirafan ini mengukuhkan lagi kedudukan Floship sebagai peneraju dalam industri perisian rantaian bekalan, dengan potensi untuk menjadi syarikat terkemuka di seluruh dunia.

Pemilihan ke Program Elit merupakan peristiwa penting bagi Floship, kerana ia menyertai portfolio eksklusif syarikat paling inovatif di Hong Kong. Pencapaian ini menyusuli beberapa siri perkembangan luar biasa untuk syarikat teknologi yang berkembang pesat sepanjang tahun lalu. Ini termasuk perkongsian komersial strategik dengan gergasi logistik FedEx, kerjasama peneraju dengan firma teknologi yang berpangkalan di AS Zonos dan pengiktirafan yang dihormati kerana dinamakan dalam Senarai 100 Terkemuka.

Meluahkan rasa terujanya, Joshua Tsui, Ketua Pegawai Eksekutif Floship, menyatakan, “Terpilih untuk menyertai Program Elit HKSTP adalah satu keistimewaan yang luar biasa dan menambahkan lagi tahun yang telah menjadi tahun penting dalam pertumbuhan kami. Kami sangat teruja menjadi antara perniagaan yang paling berfikiran ke hadapan dan inovatif di Hong Kong sebagai syarikat LogTech yang terkemuka. Visi Floship adalah untuk mencipta perisian logistik bersepadu yang paling komprehensif di pasaran dan menerima sokongan ini daripada Program Elit dan HKSTP mengukuhkan aspirasi kami untuk menjadi perisian pilihan untuk pengurusan rantaian bekalan di seluruh dunia.”

Program Elit HKSTP ialah inisiatif pembiayaan berasaskan pencapaian 3 tahun eksklusif yang menawarkan bantuan kepada perusahaan teknologi yang menunjukkan potensi pertumbuhan kukuh untuk mengembangkan perniagaan mereka melangkaui Hong Kong dengan objektif terunggul mempunyai nilaian lebih satu bilion. Sebagai sebuah syarikat Program Elit, Floship akan mendapat akses kepada peralatan, perisian dan kemudahan makmal bertaraf dunia HKSTP, selain menerima bimbingan pakar, sokongan dan pembiayaan.

Untuk mempamerkan teknologi inovatifnya, Floship telah mengambil bahagian dalam acara Rumah Terbuka HKSTP, platform teknologi dan inovasi terbesar Hong Kong, pada 7 November. Pada acara ini, Floship berpeluang membentangkan penyelesaian termajunya kepada lebih 100 pemimpin perniagaan dan pelabur. Selain itu, Floship akan membentangkan penyelesaian logistik kitaran sebagai sebahagian daripada Program Keahlian Digital penghubung HKSTP di bawah Katalog Penyelesaian Mobiliti & Logistik.

Perihal Floship

Penyelesaian ekosistem rantaian bekalan berkitar global Floship merangkumi seluruh aspek rantaian bekalan global, memastikan usaha operasi minimum untuk perniagaan e-dagang dan membolehkan pemilik perniagaan menumpukan perhatian terhadap memacu pertumbuhan dengan fleksibiliti pelaburan sambil memperoleh ketenangan fikiran dalam pelaksanaannya. Ketahui lebih lanjut di www.floship.com atau ikuti kami di LinkedIn.

Hubungan Media

James Linacre,
Ketua PR & Komunikasi
[email protected]


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts