Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

AI-Media untuk Mempamerkan Teknologi Canggih yang Terkemuka di Kongres Media Global

2023-11-14T08:08:26Z

ABU DHABI, Emiriah Arab Bersatu, Nov. 14, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Kongres Media Global dijadualkan berlangsung di Abu Dhabi, UAE, dari 14 hingga 16 November 2023, berikutan kejayaannya edisi 2022. Tahun ini, AI-Media,  akan memainkan peranan utama sebagai penyedia kapsyen dan terjemahan langsung, menawarkan penyelesaian lanjutan untuk meningkatkan pengalaman acara langsung.

Dalam dunia hari ini, acara seperti Kongres Media Global menyediakan platform yang berharga untuk profesional media berhubung, menemukan arah aliran dan bekerjasama. Demi memastikan kandungan mencapai kepelbagaian, penonton antarabangsa adalah penting dan teknologi AI-Media menjadikan ini lebih mudah dicapai daripada sebelumnya.

James Ward, Ketua Pegawai Jualan, AI-Media, mengulas mengenai acara tersebut:

“Saya sangat teruja untuk melihat penyelesaian kapsyen dan terjemahan inovatif AI-Media yang menjadi tumpuan utama di Kongres Media Global. Teknologi kami bukan sahaja pengubah permainan; bahkan adalah pembina jambatan, membolehkan pelbagai penonton untuk berhubung dengan lancar dan terlibat dalam perbualan global. Kami bangga untuk menyumbang bagi menjadikan acara seperti ini lebih mudah diakses, inklusif dan berhubung secara antarabangsa."

Ciri-ciri Penyelesaian Inovatif AI-Media:

  • Terjemahan Jauh kepada 5 Bahasa PBB: Teknologi AI-Media boleh menterjemah kandungan daripada bahasa Inggeris ke dalam lima bahasa Pertubuhan Bangsa Bersatu dengan lancar: Bahasa Arab, Perancis, Rusia, Cina dan Sepanyol. Keupayaan ini menghapuskan halangan bahasa dan mempromosikan keterangkuman.

  • Terjemahan Audio pada Aliran yang Sama: Selain terjemahan teks, AI-Media menawarkan terjemahan audio masa nyata, membolehkan peserta mendengar kandungan dalam bahasa pilihan mereka, meningkatkan penglibatan.

  • Kebolehaksesan kepada Semua: Para hadirin yang berada di tempat boleh mengakses terjemahan kandungan secara langsung daripada telefon pintar atau peranti web mereka sendiri melalui apl acara. Penyelesaian yang ringkas ini menjadikan acara lebih mudah diakses dan menarik untuk semua peserta.

Memperluas Jangkauan dan Meningkatkan Kepuasan:

Teknologi kapsyen dan terjemahan AI-Media melangkaui keselesaan; seterusnya meluaskan jangkauan acara dan siaran. Menawarkan kandungan yang berbilang bahasa dan terjemahan masa nyata boleh meningkatkan capaian global dan tahap kepuasan dengan ketara, mewujudkan pengalaman yang lebih mendalam untuk semua.

Penyelesaian kapsyen dan terjemahan LEXI AI-Media berada di barisan hadapan untuk menjadikan acara seperti Kongres Media Global yang lebih mudah diakses, inklusif dan berhubung secara global. Dengan mengatasi halangan bahasa, AI-Media memudahkan pertukaran budaya dan pengetahuan yang dikongsi.

Untuk pertanyaan tentang cara AI-Media boleh meningkatkan acara atau penyiaran anda yang seterusnya dengan kandungan berbilang bahasa yang inklusif, lawati AI-MEDIA.TV

Perihal AI-Media 
Ditubuhkan di Australia pada tahun 2003, syarikat teknologi AI-Media ialah peneraju global dalam penyelesaian kapsyen, transkripsi dan terjemahan secara langsung dan rakaman. Syarikat itu membantu penyiar terkemuka dunia, perusahaan dan agensi kerajaan memastikan ketepatan tinggi, kapsyen selamat dan kos efektif melalui penyelesaian kapsyen automatik LEXI berkuasa AI. Kapsyen LEXI dihantar ke berjuta-juta skrin di seluruh dunia melalui rangkaian pengekod kapsyen AI-Media dan Rangkaian Awan iCap - rangkaian penyampaian kapsyen terbesar dan paling selamat di dunia. Di peringkat global, AI-Media menyampaikan lebih 8 juta minit siaran langsung dan media rakaman setiap bulan. AI-Media berniaga di Bursa Saham Australia (ASX:AIM). Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila lawati AI-Media.tv

Foto yang mengiringi pengumuman ini tersedia di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/156e404f-5cc8-4ddc-8f1a-ffac86ebdb33

CONTACT: Hubungan Media: 
Fiona Habben 
Pengurus Pemasaran Kanan – Global 
[email protected]

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts