Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Pembawa Telekomunikasi Jepun terkemuka, SoftBank Corp. Menggunakan Synchronoss Personal Cloud

2023-10-31T02:49:29Z

Melancarkan Anshin Data Box yang Dikuasakan oleh Synchronoss Personal Cloud Menyepadukan Fungsi Kecerdasan Buatan dan Membolehkan Pelanggan Mengoptimumkan, Menyusun dan Menjaga Foto, Video dan Kandungan Digital Lain

BRIDGEWATER, N.J., Oct. 31, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Synchronoss Technologies, Inc. (“Synchronoss” atau “Company”) (Nasdaq: SNCR), peneraju global dan inovator dalam produk dan platform awan, pemesejan dan digital, hari ini mengumumkan bahawa SoftBank Corp. (“SoftBank”), salah satu pembawa telekomunikasi terbesar Jepun, telah menggunakan Synchronoss Personal Cloud untuk menggerakkan perkhidmatan Anshin Data Box.

Anshin Data Box membolehkan pelanggan membuat sandaran dan memulihkan foto, video dan fail yang disimpan pada telefon mudah alih dan peranti lain. Selain itu, ciri kecerdasan buatan platform menyediakan keupayaan untuk mengoptimumkan foto beresolusi rendah dan mencipta jenis kandungan baharu melalui siri kesan dan penggaya.

Tersedia pada bulan November merentas berbilang saluran pengedaran, SoftBank’s Anshin Data Box akan merangkumi 500 gigabait storan setiap bulan. Di samping itu, perkhidmatan awan peribadi akan disepadukan ke dalam peranti baharu, membolehkan pelanggan mengaktifkan perkhidmatan tersebut dengan mudah semasa proses kemasukan. SoftBank juga akan menghantar Anshin Data Box melalui kedai runcit dan aliran belian digitalnya.

"Kami terus memperkasakan pengendali telekomunikasi dan penyedia perkhidmatan mudah alih dengan alatan yang strategik untuk meningkatkan nilai pelanggan," kata Jeff Miller, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Synchronoss. “Pelancaran Awan baharu dengan SoftBank ini melanjutkan lagi hubungan kami yang telah terjalin lama dengan mereka dan kehadiran kami di Jepun. Hal ini juga mengukuhkan strategi awan pertama kami, yang mewakili peluang pertumbuhan baharu bagi platform Synchronoss Personal Cloud.”

Perihal Synchronoss
Synchronoss Technologies (Nasdaq: SNCR) membina perisian yang memperkasakan syarikat di seluruh dunia untuk berhubung dengan pelanggan mereka dengan cara yang dipercayai dan bermakna. Koleksi produk syarikat membantu memperkemaskan rangkaian, memudahkan kemasukan dan melibatkan pelanggan untuk melancarkan aliran pendapatan baharu, mengurangkan kos dan meningkatkan kelajuan ke pasaran. Ratusan juta pelanggan mempercayai produk Synchronoss untuk kekal segerak dengan individu, perkhidmatan dan kandungan yang mereka gemari. Ketahui lebih lanjut di www.synchronoss.com.

Maklumat Hubungan Media:
Domenick Cilea
Springboard
[email protected]

Hubungan Pelabur:
Matt Glover and Tom Colton
Gateway Group, Inc.
[email protected]


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts