Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Phoenix Software Memberikan JES3plus® yang Lebih Pantas dengan V1R2

2022-09-27T11:00:00Z

Phoenix Software mengeluarkan kemas kini kepada barisan produknya pada bulan September 2022

EL SEGUNDO, Calif., Sept. 27, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Phoenix Software International, Inc., hari ini mengumumkan hasratnya untuk menjadikan JES3plus V1R2, karya terbitan berdasarkan z/OS® JES3 IBM, boleh didapati secara umumnya yang berkuat kuasa pada 30 September , 2022. Keluaran ini menyediakan fungsi baharu dan menyepadukan item penghantaran berterusan yang tersedia sejak dua belas bulan lalu. Disebabkan oleh Majlis Penasihat Pelanggan JES3plus Phoenix, organisasi yang berhijrah ke JES3plus telah dapat meraih manfaat daripada ciri baharu yang dinilai dari segi memberikan nilai perniagaan sebenar kepada pelanggan mereka.

JES3plus V1R2

Sorotan Fungsian:

 • I/O SPOOL Selari – Memanfaatkan sepenuhnya teknologi Volum Akses Selari yang disokong oleh DASD kerangka utama moden melalui sokongan sehingga lapan program saluran STARTIO yang berjalan serentak untuk satu tahap SPOOL. Ini merupakan penambahbaikan besar berbanding pendekatan JES3 tradisional yang membenarkan hanya satu STARTIO pada satu masa bagi setiap tahap SPOOL.
 • Mengurangkan Perebutan Kunci Setempat – Kini intrinsik dengan cara JES3plus beroperasi, berbilang SRB penyiapan I/O dilaksanakan serentak dengan memperoleh kunci setempat hanya jika dan apabila diperlukan. Selain itu, jika I/O yang lengkap mengandungi permintaan daripada hanya satu ruang alamat, SRB dijadualkan terus ke ruang alamat tersebut dan bukannya ke ruang alamat JES3plus.
 • Pengimbangan Pemula Kelompok WLM yang dipertingkatkan - Mendayakan kemudahan ini menyebabkan JES3plus meletakkan kerja kelompok ke dalam pemula melahu di seluruh JESplex menggunakan peratusan sasaran yang diperoleh daripada kiraan peruntukan pemula WLM. Sehingga kini gelagat ini berlaku pada sistem JES2 sahaja.

"Peralihan kepada JES3plus adalah pilihan yang jelas untuk pelanggan IBM JES3 sedia ada," kata Ed Jaffe, Ketua Pegawai Teknologi di Phoenix Software International, “dan kami telah memperkukuh perkara itu dengan meningkatkan prestasi dengan hasil empirikal yang begitu dramatik sehingga mereka bercakap untuk diri mereka sendiri. Penanda aras intensif SPOOL I/O yang dijalankan pada z15† kami menunjukkan JES3plus menjalankan hampir dua kali lebih banyak pekerjaan berbanding IBM JES3 sambil mengurangkan penggunaan saluran FICON sebanyak 92% pada masa yang sama! Hasil yang menguntungkan juga diperhatikan apabila membandingkan dengan JES2. Pelan hala tuju kami untuk penambahbaikan adalah 100% didorong oleh pelanggan, kami percaya penghijrahan kepada JES3plus bukan sahaja pilihan yang paling mudah dan paling tidak berisiko, malah merupakan pilihan yang masuk akal."

(E)JES® V6R2

(E)JES V6R2, keluaran terbaru alat pengurusan JESplex z/OS Phoenix Software moden, termasuk penambahbaikan untuk melihat dan menguruskan sambungan dan struktur Kemudahan Gandingan, persekitaran penjadualan WLM, kelas/kumpulan pekerjaan, ahli sysplex dan lekapan z/OS UNIX . Selain itu, sokongan telah ditambahkan untuk repositori penapis yang menyediakan keupayaan pengguna akhir untuk menyimpan penapis dan muat semula penapis itu.

Keluaran Produk Phoenix Software: September 2022

Phoenix Software telah menyegarkan semula barisan produknya pada bulan ini. Muat turun produk tersedia kepada pelanggan melalui portal Sokongan Phoenix Software International. Lawati https://phoenixsoftware.com/support.htm#downloads. Keluaran produk baharu termasuklah:

 • (E)JES V6R2
 • CONDOR® z/OS 26.2 z/VSE 32.1
 • CYGNET® z/OS 26.2 z/VSE 32.1
 • Entrypoint® 16.3
 • FALCON® z/OS 26.2 z/VSE 32.1
 • Falcon64® 11.2
 • JES3plus V1R2
 • Key/101® 9.2
 • PHX-Adders®/PHX-Guest® 7.4
 • PHX-BDT® V1R2
 • PHX-KeyPlus® 5.4
 • PHX-ODE® 7.4

Perihal Phoenix Software International

Phoenix Software International, Inc., (https://www.phoenixsoftware.com) ialah syarikat pembangunan perisian sistem yang menyediakan aplikasi perisian lanjutan kepada perusahaan di seluruh dunia. Syarikat itu menawarkan pelbagai penyelesaian kepada cabaran perniagaan moden.

Maklumat hubungan akhbar:
(310) 338-0400
[email protected]

† Ringkasan analisis dan penanda aras mentah data SMF tersedia atas permintaan.


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts