Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Ahli Lembaga Pengarah Kehormat dan Bekas Ketua Pegawai Maklumat (CIO) Fortune 100, Annabelle Bexiga Menyertai Lembaga Pengarah Quantexa

2022-09-20T20:49:18Z

LONDON, Sept. 21, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Hari ini Quantexa, peneraju global dalam penyelesaian Kecerdasan Keputusan (DI) untuk sektor awam dan swasta, mengumumkan bahawa Annabelle Bexiga akan menyertai lembaga pengarah mereka. Annabelle kini berkhidmat sebagai pengarah bukan eksekutif untuk DWS Group, Stonex Group (SNEX) dan Triton International (TRTN). Sebelum memegang jawatan semasa, beliau berkhidmat sebagai Penasihat CIO di Zoom dengan tumpuan untuk bekerja dengan pasukan pembangunan dan pemasaran produk mereka. Beliau juga telah menubuhkan dan mempengerusikan majlis Industri Perkhidmatan Kewangan Zoom.

Annabelle mempunyai pengalaman selama 30 tahun dalam industri perkhidmatan kewangan dan 11 tahun dalam peranan sebagai CIO Fortune-100. Sebagai seorang ahli Lembaga Pengarah, Annabelle membawakan pengetahuan operasi serta pengalaman kepemimpinan dan pemberian nasihat beliau dari sektor awam, swasta dan organisasi bukan berasaskan keuntungan ke Quantexa.

“Perjalanan pembelajaran berterusan yang luar biasa ini daripada ahli teknologi yang cemerlang dan pemimpin yang berani diteruskan melalui lembaga pengarah dan tugasan saya sebagai penasihat,” kata Annabelle. “Saya amat teruja untuk menyertai lembaga pengarah Quantexa kerana mereka benar-benar memahami keperluan pada hari ini dalam menghadapi keadaan yang berubah dengan pantas, perusahaan perlu memacu ketepatan yang lebih tinggi dalam keputusan dan inovasi dengan teknologi data dan analitik sebagai teras. Pasukan Quantexa sedang berusaha untuk membantu organisasi menyelesaikan cabaran utama hari ini dalam menggunakan data secara berkesan untuk meningkatkan operasi dan perkhidmatan yang mereka sediakan kepada para pelanggan mereka.”

“Latar belakang Annabelle termasuk dalam pelbagai jenis perniagaan di firma seperti JPMorgan Chase, Zoom dan AIG, serta pengalaman kediaman global di New York, Singapura, Tokyo dan Boston,” kata Vishal Marria, Ketua Pegawai Eksekutif Quantexa“Annabelle telah memberikan sumbangan hebat kepada Quantexa sepanjang 2 tahun yang lalu dalam tugasan sebagai penasihat kepada perniagaan kami, jadi kami sangat teruja kerana beliau akan menyertai lembaga pengarah kami. Pengalaman beliau sejajar dengan matlamat dan budaya kami dan kami berharap dapat menggabungkan kepakaran beliau untuk membantu para pelanggan kami menggunakan sepenuhnya data mereka untuk menyatukan data mereka, mengurus risiko, memastikan pematuhan dan mengenal pasti peluang untuk memacu kecekapan.”

TENTANG QUANTEXA
Quantexa merupakan sebuah syarikat perisian data dan analitik global yang merintis Kecerdasan Keputusan Kontekstual yang memperkasakan organisasi untuk membuat keputusan operasi yang dipercayai dengan menjadikan data lebih bermakna. Menggunakan kemajuan terkini dalam data raya dan kecerdasan buatan (AI), platform Quantexa mendedahkan risiko tersembunyi dan peluang baharu dengan menyediakan paparan kontekstual, berhubung data dalaman dan luaran pada satu tempat. Ia menyelesaikan cabaran utama dalam aspek pengurusan data, Mengenali Pelanggan Anda (KYC), risikan pelanggan, jenayah kewangan, risiko, penipuan dan keselamatan di sepanjang kitaran hayat pelanggan.

Platform Kecerdasan Keputusan Kontekstual Quantexa meningkatkan prestasi operasi dengan lebih 90% lebih ketepatan dan peningkatan resolusi model analisis 60 kali lebih pantas berbanding pendekatan tradisional. Ditubuhkan pada tahun 2016, Quantexa kini mempunyai lebih 500 pekerja dan beribu-ribu pengguna yang bekerja dengan berbilion-bilion transaksi dan titik data di seluruh dunia. Syarikat tersebut mempunyai pejabat di London, New York, Boston, Washington DC, Brussels, Toronto, Singapura, Melbourne dan Sydney. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Quantexa di sini atau ikuti kami di LinkedIn.

CONTACT: Pertanyaan Media:

Hubungi: Laurel Case, Naib Presiden, Berjuang atau Melawan

T: +1 315 663 6780

E: [email protected]

Hubungi: Adam Jaffe, Naib Presiden Kanan Pemasaran Korporat
T: +1 609 502 6889
E: [email protected]
– atau –
[email protected]

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts