Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1011

Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1014

Axi mengumumkan sebuah program rakan kongsi yang telah disusun semula

2022-09-20T07:00:00Z

Program Pengenalan Broker yang ditambah baik untuk memberi ganjaran atas pertumbuhan

SYDNEY, Australia , Sept. 20, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Broker FX dan CFD Global Axi telah mengumumkan penambahbaikan yang ketara kepada program Pengenalan Broker (IB) milik syarikat, dengan struktur yang lebih fleksibel yang memfokuskan pada membina hubungan yang lebih kukuh dan membantu rakan kongsi mengembangkan perniagaan rujukan pelanggan mereka secara lestari dan menguntungkan.

Struktur yang disemak semula akan dilancarkan kepada rakan kongsi di rantau Asia yang akan mendapat manfaat daripada peruntukan rebat yang lebih baik, keupayaan untuk memperoleh rebat pada semua jenis produk dan akaun, produk dagangan baharu, sebaran yang dikurangkan pada rangkaian produk sedia ada, ketersediaan leveraj sehingga 1:1000 dan potensi menjana pendapatan tambahan melalui peringkat kedua subPengenalan Broker.

Louis Cooper, Ketua Pegawai Komersial Axi, berkata, “Pasukan Rakan Kongsi Axi telah mendengar dengan teliti apa yang pedagang dan perujuk inginkan dalam pasaran hari ini dan saya percaya kami telah menyampaikan pakej yang sangat menarik yang dibina berdasarkan perkhidmatan unggul yang kami tawarkan kepada para pelanggan, membezakan kami daripada pesaing kami dan mencerminkan perkara yang benar-benar diperlukan oleh rakan kongsi untuk mencapai pertumbuhan lestari dalam jangka panjang.”

Struktur baharu tertumpu pada peringkat yang ditakrifkan dengan jelas yang menawarkan fleksibiliti untuk memperoleh ganjaran berdasarkan jumlah rujukan yang dicapai. Apabila rakan kongsi merujuk lebih ramai pelanggan dan jumlah volum dagangan meningkat, mereka akan layak untuk mendapat ganjaran yang lebih besar.

“Pada asasnya, perniagaan kami dibina berdasarkan perkhidmatan dagangan yang luar biasa yang menawarkan pelanggan semua yang mereka perlukan untuk memperoleh kelebihan dalam pasaran. Dengan kewujudannya yang kukuh, kami mempunyai keupayaan untuk mengembangkan dan memupuk hubungan yang sangat kukuh melalui program IB kami.

“Kami mempunyai pasukan hebat yang berdedikasi untuk menyokong rakan kongsi kami untuk mencapai cita-cita mereka sebagai perujuk dan kami akan memberi ganjaran yang sangat hebat apabila mereka melakukannya. Kami berminat untuk membina perkongsian sebenar yang saling menguntungkan dan itulah yang kami sampaikan sekarang dan pada masa hadapan.”

Dengan kesedaran dan minat orang ramai yang lebih besar dalam mata wang kripto dan lain-lain aset kripto, Axi telah mengambil peluang ini untuk membantu rakan rujukannya dengan mengembangkan rangkaian produk sedia ada kepada 77 CFD mata wang kripto, dengan penstriman data profil volum penuh melalui platform dagangan MetaTrader 4 (MT4).

Gavin Ward, Ketua Pegawai Operasi Axi, berkata, “Pengumuman kumpulan kripto baharu kepada platform dagangan Axi berlaku bertepatan dengan lonjakan turun naik dalam pasaran mata wang kripto yang lebih luas, yang menyediakan keadaan yang disukai ramai pedagang kami.

“Axi telah bekerjasama rapat dengan bursa kripto terkemuka OK Group untuk menyediakan kecairan berkualiti tinggi dan profil volum penuh. Ini bermakna Axi dan rakan kongsi kami berada pada kedudukan yang tepat untuk menyampaikan bukan sahaja produk dan peluang yang ingin pedagang kripto laburkan sekarang, tetapi juga dalam aset yang sedang meningkat maju yang mungkin tidak disedari kewujudannya.”

Untuk meningkatkan lagi tarikan perkhidmatan dagangan asas, broker mengurangkan sebaran pada beberapa produk dan memperkenalkan keupayaan untuk berdagang dengan leveraj 1:1000.

Chul Lim, Pengurus Besar bagi Asia merangkap Ketua Strategi Rakan Kongsi Global syarikat tersebut, berkata, “Aduan biasa daripada pelanggan yang berkongsi maklumat ialah sesetengah broker mengurangkan leveraj mereka sebelum peristiwa pasaran utama di mana turun naik yang ketara dijangka akan berlaku. Penambahan leveraj 1:1000 kepada Axi akan memberikan para pelanggan tersebut lebih kestabilan dan kawalan yang konsisten pada masa ini yang akan membolehkan para pedagang menguruskan risiko dagangan mereka dan meningkatkan kawalan ketika tempoh pasaran yang tidak menentu. Ini meletakkan lebih kuasa di tangan para pelanggan kami.”

Kemas kini terhadap Portal Rakan Kongsi Axi juga telah diumumkan, dengan tujuan untuk meningkatkan keseluruhan pengalaman pengguna dan memudahkan rakan kongsi mengurus akaun mereka dan mengakses maklumat kritikal. Dalam beberapa bulan akan datang ia akan berkembang lebih jauh untuk menawarkan pengeluaran segera, pengeluaran keuntungan melalui kad kredit dan pengeluaran keuntungan dan rebat melalui mata wang kripto.

Louis Cooper berkata, “Perniagaan rujukan kami telah berkembang dengan pantas, tetapi kini dengan adanya perkhidmatan yang lebih menarik, kami berharap dapat mengalu-alukan lebih ramai pelanggan dan rakan kongsi ke dalam keluarga Axi.”

Tentang Axi
Axi merupakan syarikat dagangan FX dan CFD dalam talian global, dipercayai oleh beribu-ribu pelanggan yang bercita-cita tinggi di lebih 100 buah negara di seluruh dunia. Kami membantu para pedagang baharu, pedagang profesional, perniagaan perdagangan, bank dan organisasi kewangan mencari kelebihan yang mereka perlukan untuk mencapai matlamat kewangan mereka melalui transaksi termaklum yang dibuat di pasaran kewangan dunia. Axi menawarkan pelbagai jenis aset termasuk CFD untuk beberapa kelas aset termasuk forex, saham, mata wang kripto, emas, perak, kopi dan komoditi-komoditi lain.

Di Axi, kami berbangga dengan reputasi kami sebagai broker yang jujur, adil dan dipercayai. Pelbagai anugerah yang diterima dan ulasan 'cemerlang' kami melalui Trustpilot, membuktikan kami telah memperoleh keyakinan para pelanggan yang menghargai perkhidmatan cemerlang kami, pelaksanaan pantas, pembayaran selamat, pengasingan dana dan pengeluaran mudah.

Selain itu, kami juga bekerja secara proaktif dengan pihak berkuasa pengawalseliaan terkemuka di seluruh dunia untuk memastikan kami melebihi piawaian tertinggi dalam industri.

Untuk pertanyaan sila hubungi : [email protected]

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/6701c61b-21dc-421d-b1d6-0b1b3c95b52dNotice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1011

Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1014

GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.