Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Dave dan Buster's akan Membuka 11 Unit Di Seluruh KSA, UAE dan Mesir

2022-09-16T00:00:00Z

Mengumumkan perkongsian francais antarabangsa dengan Abdul Mohsen Al Hokair Holding Group

DALLAS, Sept. 16, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Hanya beberapa bulan selepas mengumumkan rancangan pengembangan antarabangsanya, Dave & Buster's telah menandatangani perjanjian berbilang negara berbilang unitnya yang pertama.

“Kami sangat gembira dan teruja untuk mengumumkan Perkongsian kami dengan Abdul Mohsen Al Hokair Holding Group untuk membangunkan Jenama Dave & Buster's di seluruh Pasaran Asia Barat yang utama,” kata Antonio Bautista, Ketua Pegawai Pembangunan Antarabangsa Dave & Buster's.

Jenama itu akan memulakan pengembangannya dengan tapak di Kerajaan Arab Saudi, diikuti oleh Emiriah Arab Bersatu dan Mesir.

"Dave & Buster's adalah sebuah jenama hiburan yang terkemuka dan perkongsian francais ini menandakan kejayaan strategik bagi organisasi kami sambil kami terus mengembangkan portfolio hiburan dan hospitaliti kami di seluruh rantau ini," kata Mishal Alhokair, Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Abdul Mohsen Al Hokair Holding Group.

Untuk memacu pengembangan antarabangsa, Dave & Buster's telah membangunkan inisiatif strategik utama yang menyokong penembusan pasaran global secara unik:

  • Jejak yang boleh disesuaikan untuk memacu ekonomi kotak dalam setiap pasaran seperti yang diperlukan
  • Penyetempatan menu dengan resonans serantau yang tinggi
  • Model penentuan harga proprietari dinamik
  • Program pemasaran global yang bersifat agnostik secara demografi dan boleh dilaksanakan secara tempatan
  • Strategi dan pakej hiburan yang berbeza dan unik
  • Hiburan setempat dan pengaturcaraan bahagian hari ke-3

“Dengan empat dekad pengalaman peneraju pasaran, pasukan kepimpinan yang berpengalaman dan infrastruktur pusat sokongan terbaik dalam kelasnya, Dave & Buster’s bersedia untuk RUN THE FUN untuk rakan kongsi global dan tetamu kami,” tambah Antonio Bautista.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang peluang francais, lawati www.daveandbusters.com/franchising atau e-mel [email protected]

Perihal Dave & Buster's
Ditubuhkan pada tahun 1982 dan beribu pejabat di Coppell, Texas, Dave & Buster's Entertainment, Inc., adalah pemilik dan pengendali bagi 200 tempat di Amerika Utara yang menawarkan pengalaman hiburan dan hidangan utama kepada tetamu melalui dua jenama berbeza: Dave & Buster's dan Acara Utama. Dave & Buster's mempunyai 148 kedai di 41 negeri, Puerto Rico dan Kanada serta menawarkan tetamu peluang untuk "Makan Minum Main dan Tonton," semuanya dalam satu lokasi. Setiap kedai menawarkan menu yang penuh hidangan utama dan pembuka selera, pilihan lengkap minuman beralkohol dan bukan alkohol dan pelbagai jenis tarikan hiburan yang berpusat di sekitar bermain permainan dan menonton sukan secara langsung dan acara televisyen lain. Acara Utama mengendalikan 52 pusat di 17 negeri di seluruh negara dan menawarkan boling terkini, tag laser, ratusan permainan arked dan realiti maya, menjadikannya tempat yang sesuai untuk keluarga berhubung dan mencipta kenangan. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang setiap jenama, lawati www.daveandbusters.com www.mainevent.com

Perihal Abdul Mohsen Al Hokair Holding Group “Percaya terhadap tindakan anda & anda akan menguasai kemahiran anda”
Ungkapan ini memberi inspirasi kepada Sheikh Abdul Mohsen Al Hokair untuk memulakan taman tema pertamanya di Riyadh yang merupakan "kejayaan yang belum pernah dicapai sebelumnya" dalam sektor pelancongan dan hiburan, sektor yang berjalan secara "kebetulan". Di Abdul Mohsen Al Hokair Holding Group ini, kami menukar "impian" menjadi industri teratur yang bercita-cita untuk menjadi yang terbaik di peringkat tempatan, serantau dan antarabangsa. Visi Sheikh Abdul Mohsen bermula dengan keperluan untuk pelancongan dan hiburan di rantau Teluk yang membawa kepada pembukaan taman dan pusat rekreasi pada tahun 1978, menjadikannya Sheikh Pelancongan di Wilayah Teluk. Akar umbi syarikat kami adalah berdasarkan penyelidikan dan perancangan serta pertimbangan mendalam untuk semua aspek kejayaan.

Sekarang, ramai orang memandang kami dengan penuh penghargaan dan rasa hormat. Setiap syarikat kami mempunyai kisah kejayaan tersendiri dan bersama-sama mereka menobatkan kami sebagai syarikat induk yang memayungi semua syarikat dan perniagaan. Holding adalah ibu dan pelindung perniagaan kami yang bermula sejak hari pertama rangkaian yang Sheikh Abdul Mohsen mulakan sehingga ke jalan gemilang yang kami harap dapat diteruskan.

HUBUNGAN MEDIA:
Antonio Bautista
[email protected]


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts