Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1011

Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1014

Expereo melantik Penasihat Am baharu dan SVP Jualan Perusahaan sebagai sebahagian daripada strategi pelaburan berterusan

2022-09-04T08:11:41Z

AMSTERDAM, Sept. 04, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Penyedia penyelesaian rangkaian terurus terkemuka dunia, Expereo mengalu-alukan Sujata Kukreja, Penasihat Am dan Scott Zarriello, SVP Jualan Perusahaan ke dalam barisan kepimpinannya. Kedua-dua pelantikan baru-baru ini datang sebagai sebahagian daripada strategi pelaburan global yang berterusan untuk menyesuaikan lagi penyelesaian dan pengalaman kepada semua wilayah berdasarkan permintaan pelanggan, sambil mengekalkan perkhidmatan terbaik dalam kelas yang sama di seluruh dunia.

“Trajektori pertumbuhan Expereo yang meningkat didorong oleh kemasukan bakat yang hebat. Saya sangat teruja untuk mengumumkan pengembangan pasukan kepimpinan dengan penambahan Sujata dan Scott, yang akan memainkan peranan penting dalam mencipta penyelesaian pelanggan yang lancar di peringkat global. Scott menambah pengalaman dan bakatnya kepada pasukan kepimpinan jualan dinamik kami. Dalam peranannya sebagai Naib Presiden Kanan Jualan Perusahaan kami yang baharu, Americas, beliau akan mengembangkan lagi potensi pasaran Amerika,” ulas Irwin Fouwels, Ketua Pegawai Eksekutif Expereo.

Sujata Kukreja menyertai Expereo dari Knauf di mana beliau menerajui operasi di rantau APAC, menguruskan undang-undang dan pematuhan, tadbir urus dan pengurusan risiko ESG. Kekayaan pengalaman beliau dalam menyediakan penyelesaian kawal selia yang praktikal dan inovatif di peringkat global akan menjadi kritikal dalam pengembangan berterusan Expereo dan operasi perniagaan antarabangsa.

“Saya bersemangat untuk memastikan perniagaan berkembang dan maju dengan cara yang beretika dan mampan. Saya teruja untuk menggunakan kepakaran saya dalam peranan baharu saya dan menjadi sebahagian daripada kisah kejayaan berterusan Expereo,” kata Sujata Kukreja, Penasihat Am Expereo yang baharu.

Scott Zarriello menyertai Expereo dari Vodafone di mana beliau memegang jawatan Naib Presiden Jualan Global dan Operasi AS, mengetuai pasukan jualan strategik kanan untuk penyumberan luar dan perkhidmatan terurus. Pengalaman beliau selama lebih 30 tahun dalam industri Teknologi dan Telekomunikasi akan memainkan peranan penting dalam menyelaraskan strategi jualan global Expereo sambil menyesuaikan penyelesaian dan tawaran perkhidmatan kepada keperluan pelanggan serantau.

“Menyampaikan hasil yang pelanggan kami perlukan untuk berkembang dan maju adalah keutamaan nombor satu saya. Saya amat teruja untuk menyertai pasukan di Expereo dan terus membina kepakaran syarikat dalam ketersambungan pada skala global dengan penyelesaian yang inovatif,” ulas Scott Zarriello, SVP baharu Jualan Perusahaan di Expereo.

Perihal Expereo
Expereo adalah sebuah pembekal global terkemuka bagi penyelesaian rangkaian terurus termasuk Internet Global, SD-WAN/SASE dan Internet Dipertingkat. Dengan capaian global yang luas, Expereo adalah rakan kongsi yang dipercayai bagi 30% syarikat Fortune 500. Ia memperkasakan tapak perusahaan dan kerajaan di lebih 190 negara, membantu pelanggan meningkatkan produktiviti dan memperkasakan rangkaian dan perkhidmatan awan mereka dengan ketangkasan, fleksibiliti dan nilai Internet, dengan prestasi rangkaian yang optimum.

Expereo telah diperoleh pada Feb 2021, oleh Vitruvian Partners. Modal pertumbuhan antarabangsa dan firma belian memperoleh majoriti pegangan saham daripada firma ekuiti persendirian terkemuka Eropah, Apax Partners sas.

Untuk lebih maklumat sila lawati: www.expereo.com

Emese Csikai
Eksekutif Kanan Akaun
[email protected]Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1011

Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1014

GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.