Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

LeddarTech Diiktiraf Dengan Dua Anugerah Berprestij untuk Gabungan Penderia Data Mentah dan Persepsi ADAS dan Platform AD

2022-08-31T04:07:00Z

QUEBEC CITY, Aug. 31, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- LeddarTech®, sebuah peneraju global dalam menyediakan teknologi ADAS dan penderiaan AD yang paling fleksibel, teguh dan tepat, dengan bangganya mengumumkan penerimaan dua anugerah yang mengiktiraf platform gabungan penderia dan persepsi LeddarVision™. Platform ini ialah penyelesaian gred auto yang fleksibel, teguh, berkesan kos, sensor-agnostik dan boleh skala yang memberikan model persekitaran 3D yang sangat tepat. Di samping itu, perisian ini menyokong semua tahap autonomi SAE dengan menggunakan AI dan algoritma penglihatan komputer untuk menggabungkan data mentah daripada deria yang digunakan dalam aplikasi kenderaan autonomi L2-L5 atas jalan dan luar jalan.

Tel Aviv, Israel, Mei 2022 – Inovasi Kumpulan Volkswagen Tel Aviv 2022, Konnect, dan Cabaran Permulaan CARIAD menganugerahkan hadiah wang tunai kepada LeddarTech untuk gabungan penderia dan teknologi persepsinya

“Kami kagum dengan medan dan cadangan PoC LeddarTech yang disediakan secara profesional,” ujar Jan Zawadzki, Ketua AI, CARIAD. "Kami tertarik dengan keupayaan teknikal mereka yang sesuai dengan strategi ADAS umum kami. Kami tidak sabar untuk mencipta PoC berkaitan keselamatan AI dengan produk mereka," kata Encik Zawadzki.

LeddarTech telah dipilih dalam pusingan akhir pertandingan itu selepas Konnect, Hab Inovasi Terbuka Kumpulan Volkswagen dan hakim Kenderaan Komersial VW menapis lebih daripada 30 buah syarikat permulaan Israel.

CARIAD bertanggungjawab membina susunan teknologi terkemuka untuk industri automotif, mensasarkan untuk mencipta pengalaman automotif baharu dan meningkatkan kelajuan inovasi Kumpulan Volkswagen untuk menjadikan kereta itu sebagai rakan mobiliti yang mampan, selamat dan terhubung dengan lancar dalam dunia digital.

Shenzhen, China, 13 Ogos 2022 – Persatuan Industri Elektronik Automotif Shenzhen mengiktiraf LeddarTech dengan Anugerah Sains dan Teknologi Elektronik Automotif untuk LeddarVision dalam kategori Kecemerlangan Inovasi Produk

LeddarTech menerima anugerah ini untuk gabungan penderia data mentah yang sangat inovatif dan teknologi persepsi yang meningkatkan keselamatan ADAS dan AD berbanding teknologi gabungan objek tradisional. Penyelesaian yang mengutamakan industri ini juga merupakan agnostik penderia dan boleh skala, sekali gus membolehkan pelanggannya meningkatkan autonomi Tahap 5 pada platform yang sama. Komitmen kepada penyelesaian perisian gabungan sensor dan persepsi yang lebih selamat dan lebih mengutamakan pelanggan membezakan LeddarTech yang membawanya terpilih untuk anugerah berprestij ini.

Persatuan Industri Elektronik Automotif Shenzhen diasaskan pada tahun 2010 sebagai organisasi bukan untung dengan lebih daripada 500 ahli mewakili elektronik auto dan syarikat teknologi alat ganti yang berkaitan di seluruh China. Anugerah itu mengiktiraf penyelidikan saintifik dan inovasi teknologi dalam industri elektronik auto. Syarikat yang memenangi anugerah itu ditentukan selepas hakim kejuruteraan lanjutan daripada industri automotif dan pakar R&D daripada syarikat automotif domestik terkemuka menilai lebih daripada 250 produk.

“Pengiktirafan teknologi kami daripada kedua-dua organisasi ini mewakili pengiktirafan mendalam terhadap kepakaran dan tugas mencabar bagi gabungan penderia dan pasukan kejuruteraan persepsi yang diketuai oleh pusat R&D kami di Israel dan pekerja kami di seluruh dunia yang menyokong usaha ini,” kata En. Charles Boulanger, Ketua Pegawai Eksekutif LeddarTech. “Anugerah ini amat dihargai dan mengiktiraf pembezaan industri kami, komitmen untuk perkongsian menang-menang dan yang paling penting ialah misi kami untuk membolehkan produk ADAS dan AD yang meningkatkan keselamatan dan kualiti hidup bagi pemandu dan orang awam,” Encik Boulanger merumuskan.

Perihal LeddarTech

Diasaskan pada tahun 2007, LeddarTech merupakan sebuah syarikat penderiaan persekitaran hujung ke hujung yang komprehensif yang membolehkan pelanggan menyelesaikan cabaran penderiaan, gabungan dan persepsi kritikal di seluruh rantaian nilai. LeddarTech menyediakan penyelesaian persepsi berkesan kos yang boleh skala daripada Tahap 2 ADAS hingga Tahap 5 autonomi penuh dengan LeddarVision™, gabungan penderia data mentah dan platform persepsi yang menjana model persekitaran 3D yang komprehensif daripada pelbagai jenis dan konfigurasi penderia. LeddarTech juga menyokong pengeluar LiDAR dan pembekal automotif Peringkat 1-2 dengan blok binaan teknologi utama seperti stereng pancaran digital LeddarSteer™ dan LeddarEngine™, yang terdiri daripada gabungan SoC dan perisian LiDAR boleh skala yang sangat bersepadu yang membolehkan reka bentuk dipercepatkan bagi penyelesaian LiDAR gred automotif dengan nisbah kos kepada prestasi yang dioptimumkan. Syarikat itu bertanggungjawab ke atas beberapa inovasi dalam aplikasi penderiaan jauh automotif dan mobiliti yang canggih, dengan lebih 140 teknologi dipatenkan yang diberikan atau belum selesai, meningkatkan ADAS dan keupayaan pemanduan autonomi.

Maklumat tambahan tentang LeddarTech boleh diakses di www.leddartech.com dan di LinkedInTwitterFacebook dan YouTube.

Maklumat Hubungan:
Daniel Aitken, Naib Presiden, Pemasaran Global, Komunikasi dan Hubungan Pelabur, LeddarTech Inc.
Tel.: + 1-418-653-9000 samb. 232 [email protected]

Maklumat hubungan pelabur: [email protected]
https://investors.leddartech.com/

Leddar, LeddarTech, LeddarSteer, LeddarEngine, LeddarVision, LeddarSP, LeddarCore, LeddarEcho, VAYADrive, VayaVision, XLRator dan logo yang berkaitan ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar bagi LeddarTech Inc. dan anak syarikatnya. Semua jenama lain, nama produk dan tanda adalah atau mungkin menjadi tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemilik masing-masing.


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts