Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Street Cred Capital Memilih Synchronoss akan Menawarkan Awan Peribadi sebagai Sebahagian daripada Program Pembiayaan Peranti Mudah Alihnya

2022-08-11T17:16:02Z

Syarikat Kewangan Mewakili Peluang Pasaran yang Unik untuk Menjual Semula Penyelesaian Awan Peribadi Synchronoss dan Memperluaskan Nilai Pembiayaan Peranti

BRIDGEWATER, N.J., Aug. 12, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Synchronoss Technologies, Inc. (“Synchronoss” atau “Syarikat”) (Nasdaq: SNCR), peneraju global dan inovator dalam produk dan platform awan, pemesejan dan digital, hari ini mengumumkan Street Cred Capital telah menandatangani Surat Hasrat untuk menjadi pengedar penyelesaian Awan Peribadi nilai tambah Syarikat. Produk Awan Peribadi Synchronoss menyediakan penyelesaian yang penting untuk syarikat yang ingin menyepadukan atau menggabungkan awan peribadi sebagai perkhidmatan tambah nilai.

Menyediakan perkhidmatan pembawa Amerika Utara, MVNO dan peruncit terkemuka, Street Cred Capital menawarkan enam pilihan produk pinjaman untuk membiayai peranti baharu dan penyelesaian nilai tambah. Dengan penyepaduan ke dalam pengalaman membeli-belah dalam talian dan tempat jualan, serta aliran permohonan kredit, Street Cred Capital menjadikannya sangat mudah dan berpatutan untuk membeli produk dan perkhidmatan pelengkap, meningkatkan prestasi jualan dan meningkatkan hasil dengan ketara.

Penyelesaian Synchronoss membolehkan Street Cred Capital menawarkan himpunan Awan Peribadi pada kadar diskaun sebagai sebahagian daripada setiap pembelian yang dibiayai. Tawaran unik ini membolehkan pelanggan membuat sandaran, menyegerakkan dan mengatur rangkaian luas fail digital antara peranti dan awan. Pelanggan boleh membiayai awan lebih daripada pelan 12, 18 dan 24 bulan dan nilai setiap langganan dari $50 hingga $400, bergantung pada jenis pelan yang dipilih.

Melalui ekosistem saluran jualan mudah alihnya, Street Cred Capital menawarkan penyelesaian pembiayaan untuk menangani hampir 32 juta pelanggan. Awan Peribadi sesuai untuk pembawa mudah alih dan MVNO, penyedia perkhidmatan internet, syarikat pemantauan keselamatan serta insurans, perkhidmatan kewangan dan pemberi pinjaman untuk menawarkan penyelesaian baharu yang menjana pendapatan dan himpunan nilai tambah.

“Kami telah berjaya mengembangkan penyelesaian Awan Synchronoss kami untuk memenuhi keperluan penyedia perkhidmatan global, syarikat insurans dan peruncit dan Street Cred akan mewakili peluang pasaran baharu yang menarik untuk platform awan peribadi kami,” jelas Jeff Miller, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Synchronoss .      

“Dengan memanfaatkan pengalaman industri mudah alih kami yang luas, kami memberikan tumpuan memilih produk dan perkhidmatan terbaik dalam kelasnya untuk meningkatkan program pembiayaan kami dan memberikan nilai tambahan kepada pelanggan yang kami layani,” ujar Clint Fayling, Ketua Pegawai Eksekutif Street Cred Capital. “Awan Peribadi menawarkan perkhidmatan pelengkap, nilai tambah yang boleh digabungkan dengan mudah dengan mana-mana tawaran pembiayaan Street Cred untuk meningkatkan nilai pesanan purata dan nilai seumur hidup pelanggan untuk pembawa kami, MVNO dan rakan kongsi runcit. Kami tidak sabar-sabar untuk bekerjasama dengan Synchronoss untuk memberikan penyelesaian Awan Peribadi.”

Perihal Street Cred Capital
Street Cred Capital memberikan penyelesaian pinjaman terbaik dalam kelas yang disesuaikan untuk industri mudah alih — dan pelanggannya. Street Cred ialah peneraju fintech yang berpangkalan di Colorado, menyediakan alatan pinjaman yang pantas dan berpatutan yang memperkasakan pembawa peranti mudah alih dan peruncit untuk mengembangkan perniagaan mereka. Dalam menyampaikan portfolio produk dan perkhidmatan pinjaman yang boleh dikonfigurasi yang menghubungkan pengguna kepada pemberi pinjaman terkemuka industri, Street Cred menyediakan pengalaman kelayakan pelanggan yang diperkemaskan, kadar kelulusan tertinggi dan kadar pelanggan yang paling kompetitif di pasaran. Ketahui lebih lanjut di www.streetcredcapital.com.

Perihal Synchronoss
Synchronoss Technologies (Nasdaq: SNCR) membina perisian yang memberi kuasa kepada syarikat di seluruh dunia untuk berhubung dengan pelanggan mereka dengan cara yang dipercayai dan bermakna. Koleksi produk syarikat membantu memperkemas rangkaian, memudahkan orientasi dan melibatkan pelanggan untuk melancarkan aliran pendapatan baharu, mengurangkan kos dan meningkatkan kelajuan ke pasaran. Beratus-ratus juta pelanggan mempercayai produk Synchronoss untuk kekal selari dengan orang ramai, perkhidmatan dan kandungan yang mereka suka. Ketahui lebih lanjut di www.synchronoss.com.

Hubungan Perhubungan Media:
Domenick Cilea
Springboard
[email protected]

Hubungan Perhubungan Pelabur:
Matt Glover / Tom Colton
Gateway Group, Inc.
[email protected]


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts