Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

LeddarTech Membawakan Teknologi Gabungan Data Mentah dan Persepsi kepada Acara ADAS dan AD Automotif di China dan A.S.

2022-08-10T04:07:00Z

QUEBEC CITY, Quebec, Aug. 10, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) --  LeddarTech®, peneraju global dalam menyediakan teknologi penderiaan ADAS dan AD yang paling fleksibel, teguh dan tepat, dengan sukacitanya mengumumkan satu siri acara di China dan Amerika Syarikat yang memfokus kepada pertunjukan teknologi terbaharu mereka, LeddarVision™, gabungan data mentah dan penyelesaian persepsi yang unik.

Penggunaan gabungan data mentah LeddarTech mengesan halangan yang sangat kecil di jalan raya dengan kadar pengesanan yang lebih baik dan lebih sedikit penggera palsu daripada penyelesaian "gabungan objek" warisan. Selain itu, halangan yang tidak diklasifikasikan juga dikesan, memberikan lapisan keselamatan tambahan kepada kenderaan.

LeddarVision ialah penyelesaian gred auto yang fleksibel, teguh, kos efektif, sensor-agnostik dan boleh skala yang memberikan model persekitaran 3D yang sangat tepat. Selain itu, perisian ini menyokong semua tahap autonomi SAE dengan menggunakan AI dan algoritma penglihatan komputer untuk menggabungkan data mentah daripada deria yang digunakan dalam aplikasi L2-L5.

 Forum Antarabangsa Kenderaan Tenaga Baharu 2022 ke-12 – 18-19 Ogos - Suzhou, China

Edisi ke-12 bagi persidangan dan pameran tentang teknologi dan reka bentuk kenderaan baharu ini menghimpunkan ratusan VIP dan peserta industri berkualiti tinggi dari 15+ negara dan 50+ penceramah yang dihormati.

LeddarTech membentangkan “Menyelesaikan Cabaran Persepsi ADAS/AD Utama — Gabungan Data Mentah dan Teknologi Persepsi”.

Tarikh dan waktu: 18 Ogos 2022, 12:00-12:30 CST (Masa standard China).

Lokasi: Hotel Shangri-La, Suzhou, China.

Daftar di sini.

Ekspo dan Persidangan Teknologi Kenderaan ADAS & Autonomi – 7-8 September - San Jose, USA

Ekspo teknologi ADAS & AV baharu ini menampilkan produk dan penyelesaian untuk membangun dan membina kenderaan bersambung dan autonomi sepenuhnya generasi seterusnya.

Pameran LeddarVision (petak #1052): Jurutera dari Israel dan Amerika Utara akan menunjukkan cara teknologi gabungan data mentah memudahkan set penderia yang kompleks dan menghapuskan pergantungan pada perkakasan untuk memberikan pelanggan fleksibiliti untuk mengukur dan menyampaikan prestasi ADAS dan AD yang lebih baik dengan cepat.

Tarikh dan waktu: 7-8 September 2022

Lokasi: Pusat Persidangan San Jose McEnery, San Jose, USA.

Petak: 1052

Daftar di sini.

Lawati di sini untuk mengetahui lokasi lain LeddarTech di dunia.

Perihal LeddarTech

Diasaskan pada tahun 2007, LeddarTech merupakan sebuah syarikat penderiaan persekitaran hujung ke hujung yang komprehensif yang membolehkan pelanggan menyelesaikan cabaran penderiaan, gabungan dan persepsi kritikal di seluruh rantaian nilai. LeddarTech menyediakan penyelesaian persepsi berkesan kos yang boleh skala daripada Tahap 2 ADAS hingga Tahap 5 autonomi penuh dengan LeddarVision™, gabungan penderia data mentah dan platform persepsi yang menjana model persekitaran 3D yang komprehensif daripada pelbagai jenis dan konfigurasi penderia. LeddarTech juga menyokong pengeluar LiDAR dan pembekal automotif Peringkat 1-2 dengan blok binaan teknologi utama seperti stereng pancaran digital LeddarSteer™ dan LeddarEngine™, yang dibina pada teknologi Leddar™ LeddarTech menggunakan teknik pemerolehan dan pemprosesan isyarat yang dipatenkan untuk menjana isyarat pulangan yang lebih kaya dan bersih pada kos yang lebih rendah. LeddarEngine terdiri daripada gabungan LiDAR SoC dan perisian yang sangat bersepadu dan boleh skala yang membolehkan pembangun LiDAR dan pembekal automotif Peringkat 1-2 mereka bentuk penyelesaian LiDAR mereka sendiri. Syarikat itu bertanggungjawab untuk beberapa inovasi dalam aplikasi penderiaan jauh automotif dan mobiliti yang canggih, dengan lebih 120 teknologi yang dipatenkan (diberikan atau belum selesai) meningkatkan ADAS dan keupayaan pemanduan autonomi.

Maklumat tambahan tentang LeddarTech boleh diakses di www.leddartech.com dan di LinkedInTwitterFacebook dan YouTube.

Maklumat Hubungan:
Daniel Aitken, Naib Presiden, Pemasaran Global, Komunikasi dan Hubungan Pelabur, LeddarTech Inc.
Tel.: + 1-418-653-9000 samb. 232 [email protected]

Hubungan pelabur: [email protected]
https://investors.leddartech.com/

Leddar, LeddarTech, LeddarSteer, LeddarEngine, LeddarVision, LeddarSP, LeddarCore, LeddarEcho, VAYADrive, VayaVision, XLRator dan logo yang berkaitan ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar bagi LeddarTech Inc. dan anak syarikatnya. Semua jenama lain, nama produk dan tanda adalah atau mungkin menjadi tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemilik masing-masing.


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts