Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Ville Parpala Dinamakan Sebagai Pengurus Jualan Serantau, Scandinavia untukKumpulan Tenaga Bersih dan Gas Industri Nikkiso Eropah

2022-08-09T18:59:53Z

TEMECULA, Calif., Aug. 10, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Kumpulan Tenaga Bersih & Gas Industri (“Kumpulan”) bagi Nikkiso Cryogenic Industries yang merupakan sebahagian daripada kumpulan syarikat Nikkiso Co., Ltd (Jepun), berbesar hati untuk mengumumkan bahawa Ville Parpala telah dinamakan sebagai Pengurus Jualan Serantau untuk Scandinavia.

Ville membawa latar belakang jualan dan pembangunan perniagaan Eropah yang kukuh dengan penekanan dalam segmen pasaran Marin dan Industri antarabangsa. Latar belakang beliau dalam Teknologi Automasi dan Perniagaan Antarabangsa telah terbukti tidak ternilai dengan keupayaannya untuk mencari penyelesaian baharu, termasuk menggunakan teknologi hibrid. Beliau mempunyai pengalaman lebih 20 tahun di Eropah, Timur Tengah dan Asia, dan terbaharu berkhidmat sebagai Pengarah Pemasaran Produk Marin untuk The Switch, serta jawatan pengurusan Jualan dengan Grundfos, ABB, Marioff dan Emerson.

Berpangkalan di Finland, beliau akan mengurus dan membangunkan peluang perniagaan di sana dan di wilayah Scandinavia, termasuk Sweden, Denmark dan Norway dan akan melaporkan kepada Ole Jensen, Naib Presiden, NCEIG Eropah.

"Kami berharap agar dapat membesarkan dan mengembangkan sokongan kami terhadap pasaran penting ini dengan pengetahuan industri dan pasaran Ville, dan untuk terus membangunkan peluang di rantau ini," menurut Ole Jensen.

Dengan tambahan ini, Nikkiso meneruskan komitmen mereka untuk berada di peringkat global dan tempatan bagi pelanggan mereka.

PERIHAL CRYOGENIC INDUSTRIES

Cryogenic Industries, Inc. (kini ahli Nikkiso Co., Ltd.) syarikat ahli mengeluarkan dan menyediakan perkhidmatan kejuruteraan peralatan pemprosesan gas kriogenik (pam, pengembang turbo, penukar haba, dsb.), dan loji proses untuk Gas Industri, Pencairan gas asli ( LNG), Pencairan Hidrogen (LH2) dan Kitaran Rankine Organik untuk Pemulihan Haba Sisa. Diasaskan lebih 50 tahun yang lalu, Cryogenic Industries adalah syarikat induk bagi ACD, Nikkiso Cryo, Nikkiso Integrated Cryogenic Solutions, Cosmodyne dan Cryoquip serta kumpulan yang dikawal lazimnya yang terdiri daripada kira-kira 20 entiti operasi.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.nikkisoCEIG.com dan www.nikkiso.com.

HUBUNGAN MEDIA:
Anna Quigley
+1.951.383.3314
[email protected]


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts