Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Stefan Kuijs Dilantik sebagai Pengurus Produk untuk LNG & Hidrogen – Belanda - untuk Nikkiso Clean Energy and Industrial Gases Group Europe

2022-08-09T18:34:14Z

TEMECULA, Calif., Aug. 10, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Kumpulan Clean Energy & Industrial Gas ("Kumpulan") bagi Nikkiso Cryogenic Industries, sebahagian daripada kumpulan syarikat Nikkiso Co., Ltd (Jepun), berbesar hati untuk mengumumkan bahawa Stefan Kuijs telah dilantik sebagai Pengurus Produk untuk LNG & Hidrogen untuk Nikkiso Integrated Cryogenic Solutions yang berkhidmat di Belanda.

Stefan, yang merupakan seorang jurutera mekanikal, menerima pendidikan dan latihan khusus dalam kejuruteraan proses dan mempunyai pengalaman lebih sepuluh tahun dalam reka bentuk, pemasangan, pentauliahan dan permulaan stesen LNG/CNG dan pemasangan bio-gas. Tanggungjawabnya juga termasuk projek Hidrogen dengan tumpuan kepada peralihan tenaga dan bahan api bersih. Beliau akan bertanggungjawab ke atas produk barisan penuh, jualan dan penyelesaian yang berkaitan dengan LNG dan Hidrogen

"Pengalaman industri dan pasaran Stefan akan memberi manfaat besar kepada Kumpulan, sambil kami berusaha untuk membangunkan peluang di rantau ini" menurut Ole Jensen, Naib Presiden, Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Europe.

Dengan tambahan ini, Nikkiso meneruskan komitmen mereka untuk mewujudkan kehadiran global dan tempatan untuk pelanggan mereka.

PERIHAL CRYOGENIC INDUSTRIES

Cryogenic Industries, Inc. (kini ahli Nikkiso Co., Ltd.) syarikat ahli UAMG mengeluarkan dan perkhidmatan kejuruteraan peralatan pemprosesan gas kriogenik (pam, pengembang turbo, penukar haba, dsb.) dan loji pemprosesan untuk Gas Industri, Pencairan gas asli ( LNG), Pencairan Hidrogen (LH2) dan Kitaran Rankine Organik untuk Pemulihan Haba Sisa. Diasaskan lebih 50 tahun yang lalu, Cryogenic Industries ialah syarikat induk ACD, Nikkiso Cryo, Nikkiso Integrated Cryogenic Solutions, Cosmodyne dan Cryoquip dan kumpulan yang lazim dikawal yang terdiri daripada kira-kira 20 entiti yang beroperasi.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila lawati www.nikkisoCEIG.com dan www.nikkiso.com.

HUBUNGI MEDIA:
Anna Quigley
+1.951.383.3314
[email protected]


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts