Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Synchronoss akan Menguasakan Pelancaran Dua Penyelesaian Premium Personal Cloud Baharu Telkomsigma di Indonesia

2022-08-04T22:30:20Z

Pelajar Universiti Baharu Di Seluruh Indonesia Akan Menerima Akaun Floudrive Personal Cloud Percuma; Akaun Floudrive Premium Juga Akan Tersedia Untuk 170 Juta Pelanggan Mudah Alih Telkomsel

BRIDGEWATER, N.J., Aug. 05, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Synchronoss Technologies, Inc. (“Synchronoss” atau “Company”) (Nasdaq: SNCR), peneraju global dan inovator dalam produk dan platform awan, pemesejan dan digital, hari ini mengumumkan pelancaran rasmi bagi dua penyelesaian awan peribadi premium baharu yang ditawarkan oleh Telkomsigma, anak syarikat Telkom Indonesia, pengendali telekomunikasi terbesar negara. Berikutan perjanjian pada November, Telkomsigma kini membuat perkhidmatan Floudrive, dikuasakan oleh Synchronoss Personal Cloud, tersedia untuk pelajar universiti dan pelanggan mudah alih Telkomsel.

Sebagai cabang Perkhidmatan IT dan Pusat Data Telkomsel, Telkomsigma menggunakan platform Synchronoss Personal Cloud untuk perkhidmatan Floudrive, menawarkan pengalaman storan awan yang boleh dipercayai dan intuitif dengan keupayaan untuk membuat sandaran dan memulihkan kandungan digital, termasuk foto, video, teks dan fail lain. Untuk memastikan pematuhan terhadap undang-undang penyimpanan data Indonesia, Synchronoss telah bekerjasama dengan Alibaba bagi memanfaatkan infrastruktur IT dalam negara mereka.

Mulai September, Telkomsigma akan menawarkan akaun Floudrive secara percuma kepada bakal pelajar universiti yang merangkumi 50 gigabait storan awan yang boleh digunakan untuk membuat sandaran semua kandungan digital serta berkongsi fail dan foto. Himpunan percuma ini adalah yang pertama seumpamanya dan ditawarkan melalui universiti terpilih di Indonesia. Selain itu, Telkomsigma akan menawarkan versi premium Floudrive kepada 170 juta pelanggan mudah alih Telkomsel. Perkhidmatan premium akan termasuk 100 gigabait storan.

“Kami teruja untuk melancarkan dua penyelesaian awan peribadi premium baharu ini yang memanfaatkan platform Synchronoss Personal Cloud, terutamanya di universiti, yang merupakan industri-pertama,” kata Tanto Suratno, Pengarah Perniagaan dan Jualan, Telkomsigma. “Gabungan Synchronoss dan Alibaba akan membolehkan kami seiring dengan berjuta-juta pelanggan yang akan memanfaatkan perkhidmatan Floudrive percuma dan premium kami.”

“Telkomsigma, Telkomsel dan Telkom Indonesia memahami peluang pasaran yang unik untuk menyampaikan penyelesaian awan peribadi yang akan membolehkan rangkaian luas bagi perkhidmatan digital kepada pelanggan di seluruh Indonesia,” kata Patrick Doran, Ketua Pegawai Teknologi di Synchronoss. "Mengetahui bahawa kedaulatan data tempatan adalah keperluan pelanggan yang kritikal, kami memperakui platform teknologi kami pada platform Alibaba Cloud, menyampaikan penyelesaian awan peribadi berlabel putih yang selamat, boleh dipercayai, berskala dan dalam negara."

Pembekal perkhidmatan Tahap Satu terkemuka menggunakan Synchronoss Personal Cloud, Synchronoss Email Suite atau kedua-duanya untuk mengurus lebih daripada 250 juta pelanggan di seluruh dunia, menyimpan dan mengurus lebih daripada 142 petabait data.

Perihal Synchronoss
Teknologi Synchronoss (Nasdaq: SNCR) membina perisian yang memperkasakan syarikat di seluruh dunia untuk berhubung dengan pelanggan mereka dengan cara yang dipercayai dan bermakna. Koleksi produk syarikat membantu memperkemas rangkaian, memudahkan suai tugas dan melibatkan pelanggan untuk melancarkan aliran hasil baharu, mengurangkan kos dan meningkatkan kelajuan untuk ke pasaran. Beratus-ratus juta pelanggan mempercayai produk Synchronoss untuk kekal segerak dengan orang ramai, perkhidmatan dan kandungan yang mereka sukai. Ketahui lebih lanjut di www.synchronoss.com.

Hubungan Media:
Domenick Cilea
Springboard
[email protected]

Hubungan Pelabur:
Matt Glover / Tom Colton
Gateway Group, Inc.
[email protected]


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts