Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1011

Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1014

OKX menjadikan dagangan rakan setara selamat, boleh diakses dan bebas bayaran

2022-08-03T14:22:05Z
  • Selain mengembangkan kaedah pembayaran untuk menjadikan Perdagangan PTP lebih mudah diakses, OKX bertindak sebagai perantara untuk menawarkan pengurusan risiko kepada pedagang
  • OKX juga tidak mengenakan sebarang bayaran untuk Perdagangan PTP

VICTORIA, Seychelles, Aug. 03, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Platform mata wang kripto terkemuka dunia OKX hari ini memperkenalkan platform Perdagangan P2P (rakan setara) yang baharu dan dipertingkatkan. Perkhidmatan ini bukan sahaja membolehkan pengguna untuk berdagang dengan lancar antara satu sama lain, tetapi menyediakan perdagangan P2P yang selamat dan boleh dipercayai kepada julat pengguna yang lebih luas.

Perdagangan P2P di OKX memberi kuasa kepada pengguna untuk menjadi pasaran mereka sendiri dengan mengeluarkan "iklan" untuk berdagang antara satu sama lain dan mengawal harga yang mereka beli dan jual dengan lebih baik. Ini meliputi pengguna dalam pasaran tanpa bank yang mungkin kekurangan akses kepada infrastruktur perbankan konvensional. Platform Perdagangan P2P OKX bukan sahaja menawarkan lebih daripada 900 kaedah pembayaran dengan 40 mata wang yang berbeza, tetapi ditawarkan kepada pengguna secara percuma.

Lennix Lai, Pengarah Pasaran Kewangan OKX, berkata: “Perdagangan P2P di OKX memberi kuasa kepada pengguna untuk berdagang mengikut syarat mereka sendiri. Tetapi yang lebih penting, platform ini menjadikan perdagangan rakan setara yang selamat boleh diakses oleh lebih ramai orang termasuk mereka di seluruh dunia yang kekurangan akses kepada perkhidmatan perbankan tradisional. Ini adalah salah satu cara OKX memperkasakan pengguna di seluruh dunia untuk membebaskan diri mereka daripada sistem kewangan tradisional dan berusaha untuk mencapai kebebasan kewangan.”

Platform OKX memainkan peranan pemudah cara dan pengurusan risiko dalam dagangan P2P. Selepas perjanjian dibuat antara pengguna, OKX menyimpan dana dalam escrow sehingga pembayaran pembeli disahkan. Ini membolehkan pertukaran menguruskan risiko yang dihadapi oleh pengguna dan memastikan dagangan yang selamat dan stabil antara mereka.

Pembaikan OKX terhadap platform P2P Trading miliknya termasuk UI halaman utama yang baharu dan dipertingkatkan dan bar navigasi yang mudah digunakan yang memudahkan pertukaran lancar antara pasaran, pesanan dan iklan. Rombakan itu juga menyediakan akses diperkemas kepada panduan P2P, Soalan Lazim dan tutorial untuk membantu pengguna mempelajari cara untuk mendapatkan yang terbaik daripada platform.

Ketahui lebih lanjut tentang cara untuk berdagang P2P di OKX Academy atau semak sendiri Dagangan PTP OKX di sini.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila hubungi:
[email protected] 

Perihal OKX
OKX adalah sebuah aplikasi perdagangan kripto terkemuka dan ekosistem Web3. Dipercayai oleh lebih daripada 20 juta pelanggan global di lebih 180 pasaran antarabangsa, OKX dikenali sebagai aplikasi pilihan bagi dagangan kripto yang paling pantas dan boleh dipercayai untuk pelabur dan pedagang profesional di seluruh dunia.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang OKX, muat turun aplikasi kami atau lawati: okx.comNotice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1011

Notice: Undefined offset: 0 in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/plugin.php on line 1014

GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.