Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/runcloud/webapps/ramaramamy/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

NYI Mengembangkan Pengendalian 60 Hudson Street

2022-08-02T00:05:00Z

Pemerolehan fasiliti Equinix NY8 membawakan kapasiti tambahan pusat data dan akses kos berkesan kepada ekosistem pembawa umum di New York City

NEW YORK, Aug. 02, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- NYI, pembekal penyelesaian infrastruktur hibrid dan perkhidmatan diuruskan terkemuka telah mengembangkan pengendalian 60 Hudson Street melalui ruang tambahan yang dahulunya dihuni oleh Equinix. Pengembangan ini merupakan hasil daripada usahasama dengan QTD Systems yang memperoleh ruang Equinix dalam transaksi yang ditutup pada 1 Ogos 2022.

Dengan integrasi ini, NYI menggandakan jejak pusat datanya dan terus mengembangkan ekosistem pembawa tersedia untuk pelanggan. Pengembangan ini juga merangkumi infrastruktur konduit tambahan penting dan akses pada POE yang akan memberikan kapasiti tiada tandingan dan jangkauan dalam bangunan NYC yang paling berhubung. Bersama-sama dengan keupayaan dalam bangunan sedia ada NYI, pelanggan kini akan mempunyai akses pada tahap kebingkasan yang tiada bandingannya semasa mereka mengerah tugas strategi saling sambung mereka.

“Dengan kelajuan perubahan digital yang pantas, peranan 60 Hudson Street sebagai rumah unggul untuk pembawa global di New York City menjadi tidak ternilai untuk memenuhi keperluan ketersambungan pelanggan yang semakin banyak,” kata Phillip Koblence, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Operasi NYI. “Dengan integrasi ini, NYI mengembangkan keupayaannya untuk berkhidmat sebagai pemudah cara utama untuk akses pada gerbang saling sambung global ini ketika memudahkan kerah tugas di 60 Hudson Street dan lebih kos berkesan.”

“Saya mempunyai sejarah yang panjang di 60 Hudson Street, tempat saya menubuhkan beberapa pusat data dan perniagaan ketersambungan sejak dahulu lagi dan masih boleh dikendalikan sepanjang dua puluh tahun yang lalu. Saya menantikan kualiti perkhidmatan NYI yang berterusan dan bangunan mereka di infrastruktur 60 Hudson NY8 Equinix,” tambah Peter Feldman, CEO QTD Systems.

Pengembangan akan memanfaatkan berbilang pihak:

  • Bekas pelanggan Equinix akan menikmati kesinambungan pengendalian dan akses pada kakitangan teknikal pakar pada premis, platform saling sambung kos berkesan dan set penyelesaian infrastruktur hibrid serta perkhidmatan sentuhan tinggi yang diuruskan.
  • Pelanggan domestik dan antarabangsa akan mendapat akses pada lebih banyak ruang dan kuasa serta akses pada ekosistem pembawa yang dikembangkan.
  • Pembekal dan pembawa telekomunikasi akan mendapat manfaat daripada akses yang lancar dan kos berkesan pada infrastruktur konduit dalam bangunan yang dikembangkan dan mata kemasukan tambahan oleh NYI.

Dengan keupayaan yang dikembangkan dan komitmen berterusan untuk mengatasi kerumitan dan memberikan pengalaman pelanggan yang lancar, NYI berharap untuk melaraskan padang permainan, memudahkan saling sambung di 60 Hudson Street dan lebih mudah didapati daripada kedua-dua perspektif kerah tugas dan kos untuk pembawa, pembekal kandungan dan semua jenis perusahaan.

Perihal NYI

NYI ialah pembekal infrastruktur hibrid, rangkaian dan penyelesaian saling sambung yang terkemuka. Syarikat terkenal atas usahanya mengatasi kerumitan landskap IT dan memudahkan penyelesaian tersuai untuk mengemukakan infrastruktur dan saling sambung klien yang kritikal di seluruh industri. NYI berpusat di New York City dan memberikan perkhidmatan perusahaan ke dalam pasaran global penting melalui ekosistem rakan kongsi yang dipercayai. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang NYI, lawati nyi.net atau ikuti NYI di Twitter atau LinkedIn.

Hubungan Media:
Iromie Weeramantry, Pemasaran VP
[email protected]

Tentang QTD Systems

Peter Feldman, CEO QTD Systems, mempunyai pengalaman pembangunan, pengendalian, pengurusan dan reka bentuk data pusat selama lebih 25 tahun termasuk penubuhan dua perniagaan sejak dahulu lagi di 60 Hudson Street di New York City — Telx (Kini Digital Realty Trust) dan DataGryd (kini Hudson IX). Beliau juga menubuhkan bersama Digital Crossroads di Hammond, Indiana. QTD Systems akan memfokuskan pada pembangunan generasi seterusnya teknologi kuantum dalam perkongsian dengan Novum Industria, keluaran sampingan MIT dan ahli Quantum Economic Development Corp (QED-C) dalam fasiliti NY8 dahulu.

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0cab232c-0c8d-4915-9d67-15f658bcef3b/ms 


GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.

© 2023 BlackButterfly DesignArts