Restoran Tony Roma's yang Terkenal dan Legenda Meraikan Ulang Tahun Ke-50

2022-01-21T18:13:34Z

Selepas mengumumkan pasukan kepimpinan baharunya, Tony Roma merancang untuk pertumbuhan masa depan apabila syarikat itu mencapai ulang tahun detik pentingnnya dan mempunyai misi untuk terus menyediakan pelanggan dengan pengalaman menjamu selera bertaraf dunia

ORLANDO, Fla., Jan. 22, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Hari ini, Romacorp, Inc., syarikat induk bagi Tony Roma’s®, konsep jamu selera kasual terbesar di dunia dan jenama restoran yang diiktiraf secara meluas yang mengkhusus dalam rusuk, meraikan ulang tahunnya yang ke-50. Pada 20 Januari 1972, pengasas syarikat Tony Roma membuka restoran utamanya, Tony Roma's, di Miami Utara, Florida. Restoran itu dengan pantas menjadi salah sebuah restoran paling popular di Miami dan mewujudkan peluangnya di pasaran.

Selama bertahun-tahun, pelanggan setia, keluarga dan rakan-rakan terus berpusu-pusu ke restoran untuk menikmati Baby Back Ribs yang popular. Rusuk istimewa ini muncul sebagai istimewa restoran yang kini dinikmati oleh tetamu di seluruh dunia. Kini, selepas 50 tahun pertumbuhan yang berjaya dan pengembangan di seluruh dunia, syarikat itu meraikan menjadi salah satu nama yang paling dikenali dalam industri restoran.

“Apa cara yang lebih baik untuk memulakan 2022 selain meraikan detik monumental ini untuk jenama kami yang berusia 50 tahun,” ujar Ramon Bourgeois, Ketua Pegawai Eksekutif (Pemangku) & COO Romacorp, Inc. Melihat ke hadapan untuk 50 tahun tambah akan datang, kami menumpukan kepada pertumbuhan, konsep baharu yang segar, pengalaman menjamu selera yang mesra keluarga dan terus menghidangkan rusuk kami yang bersos dan berperisa. Kami tidak sabar untuk membawa keluarga bersama di sekeliling meja untuk tahun-tahun yang akan datang.”

Tony Roma's gembira dan berbesar hati kerana orang kenamaan termasuk Wakil A.S., Val Demings mengucapkan tahniah kepada jenama itu, yang telah berkhidmat untuk keluarga dan komuniti tempatan di Florida dan di seluruh dunia selama lima dekad. 

Tony Roma's ialah destinasi menjamu selera mesra keluarga dengan perkhidmatan penuh yang berada di 5 benua yang menyajikan Ribs Baby Back yang Terkenal di Dunia dan menu klasik kegemaran seperti Kicking shrimp, Onion Loaf, Miami Burger, Sizzling Ribeye & Romaritas. Baru-baru ini, jenama itu mengumumkan pasukan kepimpinan berwawasan baharunya, yang membuka jalan bagi bab pertumbuhan jenama seterusnya untuk mengembangkan jenama dan portfolio pengalaman menjamu selera Tony Roma's.

Lewat tahun ini, jenama itu merancang untuk melancarkan prototaip tempat menjamu selera seluas 3,000+ kaki persegi bersama dengan konsep kasual pantas 500 kaki persegi Bones & Burgers™, yang akan memenuhi keperluan tetamu yang sedang dalam perjalanan, sambil tetap menyediakan bahan-bahan berkualiti yang sama dan persediaan segar di dalam ruang perkhidmatan cepat yang tulen.

Syarikat itu merancang untuk membuka 200 lokasi Tony Roma's sepanjang dekad akan datang, terutamanya memfokuskan kepada pasaran di Timur Tengah, Asia dan Amerika Syarikat. Lokasi Tony Roma's yang terbaharu akan dibuka di North Carolina pada musim panas ini dan Montana sebelum akhir tahun ini.

Untuk maklumat lanjut tentang Tony Roma's, sila layari TonyRomas.com untuk butiran lanjut dan tempahan tempat makan.

Perihal Romacorp, Inc.

Romacorp, Inc., merupakan syarikat induk restoran Tony Roma's, konsep menjamu selera kasual terbesar di dunia yang mengkhusus dalam rusuk. Beribu pejabat di Orlando, Florida, Tony Roma's hadir di 20 negara dan merupakan salah satu nama yang paling dikenali di peringkat global dalam industri. Restoran Tony Roma's yang pertama dibuka 50 tahun lalu di Miami Utara, Florida. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Romacorp, Inc. dan Tony Roma’s, lawati www.tonyromas.com.

Hubungan Media:
Chloe Blair
Uproar PR bagi Romacorp
615-517-5116
[email protected] 


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.