NetSfere Dilantik ke Rangka Kerja Perkhidmatan Perniagaan Dikongsi NHS (NHS SBS) untuk Memajukan Pendigitalan Penjagaan Kesihatan di UK

2022-01-04T14:00:00Z

NetSfere memenangi tempat dalam £250m Rangka Kerja Penyelesaian Komunikasi & Penglibatan Pesakit/Rakyat NHS SBS yang Membolehkan semua organisasi NHS mengakses platform komunikasi

CHICAGO, Jan. 04, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- NetSfere, pembekal global generasi akan datang bagi penyelesaian pemesejan dan mobiliti yang selamat dan patuh, telah dinamakan pembekal komunikasi yang diluluskan bagi Perkhidmatan Perniagaan Dikongsi NHS (NHS SBS) Rangka Kerja Penyelesaian Komunikasi & Penglibatan Pesakit/Rakyat, yang membolehkan organisasi NHS dan sektor awam di UK mengontrakkan perkhidmatan.

Melalui rangka kerja £250m yang direka untuk meningkatkan interaksi dengan pesakit dan memajukan pendigitalan sistem penjagaan kesihatan United Kingdom, semua organisasi NHS mempunyai akses kepada portfolio produk NetSfere.

Rangka kerja ini bertujuan untuk menyediakan laluan yang mudah, berkesan, cekap dan patuh ke pasaran bekalan kaedah komunikasi yang melibatkan pesakit, rakyat dan tenaga kerja di seluruh organisasi NHS dan badan sektor awam yang lebih luas.

“Membantu organisasi penjagaan kesihatan memperkemas komunikasi dalam kaedah yang selamat dan cekap memang tumpuan utama NetSfere,” kata Franz Obermayer, Naib Presiden NetSfere UK & Eropah. “Sebagai sebahagian daripada Rangka Kerja Penyelesaian Komunikasi & Penglibatan Pesakit/Rakyat, platform NetSfere tersedia untuk menyokong keperluan alat digital organisasi NHS secara besar-besaran memandangkan sistem penjagaan kesihatan berusaha untuk meningkatkan kecekapan dan keselamatan klinikal untuk meninggikan kepuasan pesakit dan menangani kebimbangan yang timbul daripada pendemik itu.”

Menyediakan pelbagai cara kepada organisasi NHS untuk menyelaraskan komunikasi dalaman dan luaran, platform NetSfere ialah perusahaan terkemuka untuk perkhidmatan pemesejan mudah alih yang menyediakan semua cara komunikasi utama - teks, video dan suara - semua dalam satu platform yang disulitkan. Dengan saluran semua arah dan keupayaan amaran kecemasan, portfolio NetSfere menawarkan penyelesaian komunikasi yang paling holistik, selamat, semua-dalam-satu di pasaran.

“Pandemik coronavirus menambahkan lagi kerumitan janji temu pesakit dan senarai menunggu,” kata Adam Nickerson, Pengurus Kategori Kanan Digital dan IT di Perkhidmatan Perniagaan Dikongsi NHS. “Rangka Kerja Penyelesaian Komunikasi & Penglibatan Pesakit/Rakyat kami direka bentuk untuk bertindak balas terhadap keperluan dalam NHS untuk komunikasi pra dan selepas janji temu yang lebih baik, untuk mengurangkan tunggakan janji temu segera dan menambah baik perjalanan, laluan dan penjagaan pesakit.”

Menangani keperluan kaedah komunikasi dalaman yang patuh dan cekap, NetSfere Enterprise menampilkan penyelesaian yang memperkasakan pekerja dengan teknologi pemesejan kelas perusahaan yang berkuasa, menghapuskan keperluan untuk menggunakan aplikasi pemesejan gred pengguna yang berisiko. Dicipta dengan penyulitan hujung ke hujung dan kawalan IT penuh, platform ini mematuhi peraturan global dan menyediakan perusahaan perkhidmatan pemesejan dengan awan yang peribadi, sangat selamat, diurus dan dikawal secara berpusat dan boleh diandalkan.

Di pihak komunikasi pesakit, NetSfere Omnichannel membolehkan penglibatan pelanggan digital daripada satu platform dengan berbilang saluran untuk mengatur perjalanan komunikasi pelanggan, termasuk pemesejan SMS, MMS dan RCS 1 hala dan 2 hala, paparan notifikasi, suara, e-mel dan pemesejan media sosial. Platform ini menyediakan faedah utama seperti penghalaan pintar dan pengoptimuman kos, pengurusan kandungan, pengesahan nombor untuk peningkatan kadar terbuka, kawalan pentadbir perusahaan penuh, analitik yang kaya dan pengarkiban data. Platform ini melindungi kakitangan perubatan dan pesakit dengan tahap keselamatan tertinggi dan memenuhi semua piawaian pematuhan kawal selia termasuk HIPAA, GDPR dan PCI DSS.

Organisasi NHS juga boleh melaksanakan NetSfere Lifeline melalui rangka kerja tersebut. Penyelesaian itu membolehkan perusahaan menghantar pemesejan keutamaan tinggi, kritikal kepada pasukan yang disasarkan atau seluruh organisasi untuk menyebarkan maklumat kecemasan dengan cara yang menarik perhatian. Mesej boleh termasuk teks, imej atau lokasi, memastikan semua maklumat penting dapat dikongsi dengan cepat dalam situasi kritikal.

Sebagai salah satu pembekal terpilih, penyelesaian NetSfere telah diterima di lima lot: Komunikasi Digital (Dalam Talian), E-mel, SMS, Komunikasi Tenaga Kerja dan Penyelesaian Semua-dalam-Satu.
Untuk maklumat lanjut tentang portfolio produk NetSfere, sila kunjungi www.netsfere.com.

Mengenai NetSfere 
NetSfere ialah perkhidmatan dan platform pemesejan perusahaan selamat dari Infinite Convergence Solutions, Inc. NetSfere menyediakan keupayaan keselamatan dan penghantaran mesej yang terkemuka dalam industri, termasuk ketersediaan perkhidmatan berasaskan awan global, penyulitan peranti ke peranti, ciri berasaskan lokasi dan kawalan pentadbiran. Perkhidmatan ini juga ditawarkan secara perkongsian dengan Deutsche Telekom GmbH, antara syarikat telekomunikasi bersepadu terkemuka di dunia, dan dengan NTT Ltd., pembekal perkhidmatan komunikasi & teknologi maklumat global, untuk bersama-sama menawarkan NetSfere kepada pelanggannya di seluruh dunia. Perkhidmatan ini memanfaatkan pengalaman Infinite Convergence dalam menyampaikan penyelesaian mobiliti kepada pengendali mudah alih peringkat 1 di seluruh dunia dan teknologi yang menyokong lebih daripada 400 juta pelanggan dan lebih trilion mesej setiap tahun. NetSfere juga mematuhi keperluan kawal selia global, termasuk GDPR, HIPAA, Sarbanes-Oxley, ISO 27001 dan lain-lain. Infinite Convergence Solutions mempunyai pejabat di Amerika Syarikat, Jerman, India dan Singapura. Untuk maklumat lanjut, lawati www.netsfere.com.

Mengenai Perkhidmatan Perniagaan Dikongsi NHS
Perkhidmatan Perniagaan Dikongsi NHS (NHS SBS) telah dicipta pada tahun 2004 oleh Jabatan Kesihatan dan Penjagaan Sosial (DHSC) untuk menyampaikan perkhidmatan korporat kepada NHS. Usahasama unik dengan Sopra Steria, peneraju Eropah dalam perkhidmatan digital dan pembangunan perisian, ia menjadikan kehidupan lebih mudah untuk kakitangan NHS, pesakit dan pembekal, dan memberikan perkhidmatan bernilai kepada pembayar cukai.

Ahli keluarga NHS yang bangga, NHS SBS menyediakan perkhidmatan kewangan & perakaunan, perolehan dan tenaga kerja kepada lebih separuh NHS di England. Berkongsi nilai dan perpaduan matlamat bersama dengan seluruh keluarga NHS, penyelesaiannya disokong oleh teknologi termaju dan kepakaran pasukan, pemahaman mendalam tentang NHS, dan komitmen terhadap kecemerlangan perkhidmatan.

Hubungan Media 
Rachel Gunia
Uproar PR untuk NetSfere
312-878-4575 x246 
[email protected]


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.