ISW Holdings Inc. (ISWH) Melaporkan Hasil Rekod, Ramalan $7 juta Sebulan

2021-12-20T00:00:00Z

NEW YORK, Dec. 20, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- melalui InvestorWire -- ISW Holdings Inc. (OTC: ISWH) hari ini mengumumkan peletakannya dalam editorial yang diterbitkan oleh NetworkNewsWire ("NNW"), salah satu daripada 50+ jenama yang dipercayai dalam InvestorBrandNetwork (“IBN”), sebuah syarikat penerbitan dan berita kewangan yang pelbagai untuk entiti swasta dan awam.

Untuk melihat penerbitan penuh dan pernyataan prospektif, sila layari: https://nnw.fm/YrdIL

Perkembangan beralih kepada hasil dan aliran tunai, sumber yang akan menekankan pertumbuhan pada tahun 2022 dan seterusnya dengan Pod City serta operasi pengehosan dan perlombongan lain. Semasa S3, ISW Holdings Inc. (OTC: ISWH) melaporkan hasil daripada operasi $1.075 juta (termasuk hasil tertunda), naik 2,435% pada asas tahun ke tahun. Itu tidak termasuk tiga bulan penuh 550 pelombong baharu yang diperoleh daripada Minerset, 150 daripadanya hasil daripada pencapaian prestasi saham ISWH yang merupakan satu detik penting. Jumlah aset semasa S3 meningkat 5,263% tahun sehingga kini kepada $9.56 juta, manakala jumlah liabiliti menurun 73%, dan jumlah liabiliti derivatif menurun 98% di bawah $340,000. ...

Pada masa hadapan, hasil di Pod City akan terdiri daripada yuran perkhidmatan pengehosan, yang tidak bergantung pada harga mata wang kripto. Setelah beroperasi pada kapasiti penuh, syarikat menganggarkan pendapatan tahunan melebihi $7 juta sebulan, peningkatan yang luar biasa berbanding kapasiti semasa dengan faedah berulang di bawah kontrak perkhidmatan.

Perihal ISW Holdings

ISW Holdings, Inc. (ISWH) yang berpangkalan di Nevada, ialah syarikat portfolio pelbagai yang terdiri daripada barisan perniagaan penting yang memenuhi permintaan produk pengguna. Kepakaran Syarikat terletak dalam pembangunan jenama strategik, kemudahan pertumbuhan awal dan juga identiti jenama melalui proses perolehan proprietari kami. Bersama-sama, dengan rakan kongsi kami, ISW Holdings ingin menyediakan struktur yang memenuhi permintaan kebolehskalaan yang besar, serta keperluan pasaran yang dijangka. Kami dapat memenuhi keperluan ini melalui pelbagai proses inovatif yang strategik. ISWH mencipta dan mengurus jenama merentasi spektrum industri yang disruptif. ISWH menggerakkan syarikat proprietari kami melalui tahap kritikal pembangunan pasaran, yang merangkumi pengkonsepan, strategi pasaran go-to, kejuruteraan, penyepaduan produk dan kecekapan pengedaran. Syarikat juga telah bekerjasama dengan syarikat pembangunan dan perundingan perisian yang terkenal, Bengala Technologies LLC, yang sedang membangunkan penambahbaikan ketara dalam ruang pengurusan rantai bekalan; dan, perkongsian ini mempunyai paten penting yang menunggu kelulusan sekarang.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarikat, lawati www.ISWHoldings.com.

NOTA KEPADA PELABUR: Berita dan kemas kini terkini berkaitan ISWH tersedia dalam bilik berita syarikat melalui http://ibn.fm/ISWH

Mengenai NetworkNewsWire

NetworkNewsWire (NNW) ialah perkhidmatan maklumat yang menyediakan (1) akses kepada agregasi berita dan pelayan pensindiketan kami, (2) NetworkNewsBreaks yang meringkaskan berita dan maklumat korporat, (3) meningkatkan perkhidmatan siaran akhbar, (4) perkhidmatan pengedaran dan pengoptimuman media sosial dan (5) susunan penuh penyelesaian komunikasi korporat. Sebagai syarikat edaran berita dan kandungan kewangan berbilang aspek dengan pasukan wartawan dan penulis penyumbang yang meluas, NNW berada pada kedudukan unik untuk memberikan perkhidmatan kepada syarikat swastadan awam yang ingin mencapai hadirin meluas yang terdiri daripada pelabur, pengguna, wartawan dan masyarakat umum. NNW memiliki rangkaian edaran yang semakin berkembang yang terdiri daripada lebih 5,000 gerai pensindiketan utama di seluruh negara. Dengan memintas lebihan maklumat dalam pasaran hari ini, NNW memberi kliennya kebolehlihatan, pengiktirafan dan kesedaran jenama yang tiada tandingannya.

Untuk menerima maklumat teks SMS daripada NetworkNewsWire, hantarkan “STOK” ke 77948 (Telefon Mudah Alih A.S. Sahaja).
Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://www.NetworkNewsWire.com.

Sila lihat terma penggunaan penuh dan penafian pada laman web NetworkNewsWire yang berkenaan untuk semua kandungan yang disediakan oleh NNW, yang diterbitkan atau diterbitkan semula di mana saja: http://NNW.fm/Disclaimer

NetworkNewsWire (NNW)
New York, New York
www.NetworkNewsWire.com
212.418.1217 Pejabat
[email protected]

NetworkNewsWire sebahagian daripada InvestorBrandNetwork


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.