EVA Air melancarkan pilihan baharu untuk ahli Infinity MileageLands membeli jarak; didayakan oleh Points International

2021-12-15T00:00:00Z

Ahli boleh menerima sehingga 65%* tambahan dalam jarak ganjaran bonus apabila mereka membuat pembelian selewat-lewatnya pada 13 Januari 2022

TORONTO, Dec. 15, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Berita baik untuk pelanggan paling setia EVA Air yang ingin memulakan perancangan perjalanan mereka yang seterusnya. Baru dilancarkan tepat pada masanya untuk hari cuti, antara sekarang dan 13 Januari 2022, ahli Infinity MileageLands EVA boleh menerima sehingga 65% dalam jarak ganjaran bonus tambahan apabila mereka membeli jarak dengan Jarak Belian.

Hadiah yang sesuai untuk mereka yang gemar mengembara, promosi masa terhad ini telah dilancarkan untuk meraikan pengenalan manfaat ahli yang baharu dan dipertingkatkan yang telah dilaksanakan dengan kerjasama peneraju global dalam perdagangan kesetiaan, Points (NASDAQ: PCOM) (TSX: PTS).

“Walaupun COVID-19 telah mengubah cara perjalanan orang ramai, EVA telah berusaha gigih dalam mengenal pasti dan membangunkan cara baharu dan lebih baik untuk memberikan penumpang kami dan ahli Infinity MileageLands pengalaman penerbangan yang paling selamat, selesa dan menyeronokkan,” kata Presiden EVA, Clay Sun. “Kami bersemangat untuk memberi khidmat kepada pasaran penerbangan pascapandemik dan berbesar hati untuk bekerjasama dengan Points untuk menyediakan platform serba boleh supaya ahli program pengguna penerbangan kerap kami boleh membeli jarak untuk perjalanan ke destinasi impian mereka dengan mudah. Kami mengharapkan kejayaan bagi kerjasama ini dan meneroka peluang masa depan untuk bekerja bersama Points.”

Dengan Jarak Belian, pelanggan menikmati pengalaman yang lebih baik apabila memanfaatkan kadar istimewa untuk membeli sehingga 150,000 jarak tambahan pada setiap tahun kalendar. Jarak boleh ditebus untuk perjalanan merentasi penerbangan antarabangsa EVA Air/UNI Air dan rangkaian penerbangan global rakan kongsinya, Star Alliance. Jarak juga boleh digunakan untuk menaik taraf tempahan penerbangan sedia ada kepada tempat duduk di kabin yang lebih tinggi dengan penerbangan antarabangsa EVA Air/UNI Air dan rakan kongsinya, Star Alliance.

Rob MacLean, Ketua Pegawai Eksekutif Points, mengulas mengenai berita itu, “Kami amat berbesar hati dapat bekerjasama dengan EVA Air dan membantu pelanggan mereka yang paling setia menikmati lebih banyak kemudahan dan nilai apabila merancang perjalanan mereka yang seterusnya. Dengan Jarak Belian, ahli boleh memastikan bahawa baki mereka sedia untuk ganjaran penerbangan seterusnya. Selain itu, jika mereka memanfaatkan perkhidmatan itu sekarang, mereka akan mendapat manfaat daripada jarak bonus tambahan; membuat perancangan percutian menjadi lebih mudah supaya mereka dapat bertolak lebih awal lagi.”

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara Points boleh membantu program kesetiaan membuka potensi penuh mereka, lawati Points.com.

Perihal EVA Air

EVA Air ialah ahli Star Alliance dan merupakan satu daripada 11 syarikat penerbangan 5-Bintang dalam penilaian SKYTRAX di seluruh dunia. Ia juga menduduki tempat ke-7 dalam 10 Syarikat Penerbangan Terbaik Dunia SKYTRAX dan memperoleh kedudukan tambahan dalam 10 teratas SKYTRAX bagi Katering Di Dalam Kapal Kelas Ekonomi Terbaik, Syarikat Penerbangan Kelas Perniagaan Terbaik, Kebersihan Kabin Syarikat Penerbangan Terbaik Dunia, Perkhidmatan Lapangan Terbang Terbaik Dunia dan banyak lagi. Ia memenangi tempat dalam Anugerah Pilihan Pembaca 2021 Condé Nast Traveleryang berprestij untuk Syarikat Penerbangan 10 Teratas Di Dunia dan pembaca Travel + Leisure mengundinya dalam “Penerbangan 10 Teratas – Dunia”. TripAdvisor mengiktirafnya antara “Syarikat Penerbangan 10 Teratas – Dunia” dan menganugerahkannya tempat teratas dalam empat lagi kategori dalam Anugerah Pilihan Pengembara bagi Syarikat Penerbangan sementara ia juga mendapat tempat dalam AirlineRatings.com sebagai Syarikat Penerbangan Terbaik Dunia 2021 “Terbaik Antara Terbaik” selepas penilaian yang sama tinggi untuk keselamatan dan pematuhan COVID pada bulan Januari.

Syarikat penerbangan itu ditubuhkan pada tahun 1989 sebagai syarikat penerbangan antarabangsa milik persendirian yang pertama di Taiwan. Ia adalah sebahagian daripada Kumpulan Evergreen yang dihormati dan anak syarikat kepada peneraju penghantaran kontena global Evergreen Line. Ia menerbangkan lebih daripada 80 pesawat Boeing dan Airbus ke lebih daripada 60 destinasi antarabangsa di seluruh Asia, Oceania, Eropah dan Amerika Utara melalui pintu masuk di Chicago, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco, Seattle, Toronto dan Vancouver. Pengembara boleh mengetahui lebih lanjut tentang destinasi, jadual dan perkhidmatan EVA atau menempah dan membeli tiket di www.evaair.com.

Perihal Points International

Points (TSX: PTS) (NASDAQ: PCOM) ialah rakan kongsi yang dipercayai kepada program kesetiaan terkemuka dunia, memanfaatkan Platform Perdagangan Kesetiaan yang unik untuk membina, memperkasa dan mengembangkan rangkaian cara ahli boleh mendapatkan dan menggunakan mata wang kesetiaan kegemaran mereka. Platform kami menggabungkan wawasan, teknologi dan sumber untuk menjadikan pergerakan mata wang kesetiaan lebih mudah dan lebih cerdas bagi hampir 60 program ganjaran di seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 2000, Points beribu pejabat di Toronto dengan pasukan yang beroperasi di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut, lawati Points.com.

HUBUNGAN POINTS

Hubungan Media Points

Rachel Goldrick

[email protected]

*Tertakluk kepada terma dan syarat; bilangan jarak bonus yang diberikan bergantung kepada jumlah jarak yang dibeli; had pembelian maksimum 150,000 batu dikenakan. Sila rujuk laman web global EVA Air – Jarak Belian untuk maklumat lanjut.

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/1e8357d1-937e-4ba3-9aa1-198bd9d6f567/ms 


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.