EVA Air dan Points memeterai perkongsian berbilang tahun untuk meningkatkan program Infinity MileageLands

2021-12-15T00:00:00Z

Penyelesaian kesetiaan baharu akan meningkatkan penglibatan ahli dan menjana peningkatan hasil untuk program kesetiaan EVA Air

TORONTO, Dec. 15, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Syarikat penerbangan Taiwan, pemenang anugerah, EVA Air dan peneraju global dalam perdagangan kesetiaan, Points (Nasdaq: PCOM) (TSX: PTS), telah memeterai kerjasama berbilang tahun baharu untuk memperkenalkan sebuah siri manfaat ahli yang akan meningkatkan penglibatan pelanggan dan menjana aliran hasil sampingan tambahan untuk syarikat penerbangan itu melalui program Infinity MileageLands.

Perkongsian itu bermula pada 11 November 2021 dengan pengenalan Jarak Belian, yang memanfaatkan penyelesaian Belian Points dan membolehkan pelanggan mendapat ganjaran mereka lebih awal dengan membeli jarak tambahan pada kadar keutamaan. Sebuah siri penyelesaian kesetiaan tambahan yang direka untuk menawarkan lebih banyak utiliti dan nilai kepada ahli apabila jarak berakru diperkenalkan pada tahun 2022.

EVA Air turut memanfaatkan kepakaran pemasaran kesetiaan peneraju industri Points dan tinjauan dipacu data untuk membangunkan kempen yang diperibadikan kepada pangkalan keahlian Infinity MileageLands yang dijangka dapat memacu pertumbuhan tambahan untuk program tersebut.

“EVA Air gembira dapat bekerjasama dengan Points dan Collinson serta mencipta pelbagai program kesetiaan, membolehkan ahli kami mengumpul jarak dengan lebih mudah dan mendapat nilai yang lebih baik daripada pembelian dalam talian mereka,” kata Presiden EVA, Clay Sun. “Dengan memanfaatkan kepakaran dua rakan kongsi, EVA boleh melanjutkan program kesetiaan ke dalam kehidupan harian ahli kami dan meningkatkan peluang penglibatan mereka. Kami teruja dengan program baharu ini dan faedah tambahan untuk ahli kami.”

Tambahan lagi sebagai sebahagian daripada perkongsian baharu ialah EVA Mileage Mall, sebuah platform pendapatan terkemuka pasaran yang dikuasakan oleh Collinson Valuedynamx. Pelanggan boleh membeli-belah jenama kegemaran mereka dalam talian dan memperoleh jarak tambahan yang dikreditkan ke akaun keahlian mereka melalui penyepaduan dengan Platform Perdagangan Kesetiaan Points.

Todd Handcock, Presiden Asia Pasifik untuk Collinson berkata: “Pelanggan mengharapkan program kesetiaan yang menarik yang berkaitan secara langsung dengan mereka merentasi pelbagai titik sentuh harian. EVA Mileage Mall yang dikuasakan oleh Valuedynamx Collinson menyampaikan perkara ini dengan mencipta pengalaman membeli-belah dalam talian yang lancar kepada ahli, mengukuhkan hubungan jenama dan memacu lagi kesetiaan pelanggan.”

Rob MacLean, Ketua Pegawai Eksekutif Points, turut mengalu-alukan berita itu, “Kami amat berbesar hati dapat bekerjasama dengan EVA Air buat kali pertama dan memperbaharui pemuafakatan panjang dengan Collinson, untuk membantu mengembangkan dan meningkatkan nilai keseluruhan program Infinity MileageLands. Dengan melaksanakan penyelesaian kesetiaan kami, EVA Air boleh menjana peluang penglibatan keahlian tambahan sambil mewujudkan aliran hasil baharu untuk program Infinity MileageLands.”

Jeremy Goh, Pengarah Serantau APAC untuk Points, mengulas, “Kami gembira dapat menambah EVA Air dalam portfolio rakan kongsi program kesetiaan kami yang semakin berkembang dalam rantau APAC. Pengalaman lebih 20 tahun dalam kesetiaan dan kepakaran pemasaran kami telah terbukti membawa peningkatan hasil untuk program kesetiaan di seluruh dunia. Kami teruja melaksanakan penyelesaian ini sekarang untuk EVA Air bagi membantu mempercepatkan pemulihan pascapandemik mereka.”

Dengan kerjasama baharu ini, EVA menyertai hampir 60 program kesetiaan yang paling dikenali di dunia yang telah memanfaatkan penyelesaian kesetiaan terbaik Points dalam kelasnya. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang cara Points boleh membantu program kesetiaan membuka potensi penuh mereka, lawati Points.com.

Tentang EVA Air

EVA Air ialah ahli Star Alliance dan merupakan satu daripada 11 syarikat penerbangan 5-Bintang dalam penilaian SKYTRAX di seluruh dunia. Ia juga menduduki tempat ke-7 dalam 10 Syarikat Penerbangan Terbaik Dunia SKYTRAX dan memperoleh kedudukan tambahan dalam 10 teratas SKYTRAX bagi Katering Di Dalam Kapal Kelas Ekonomi Terbaik, Syarikat Penerbangan Kelas Perniagaan Terbaik, Kebersihan Kabin Syarikat Penerbangan Terbaik Dunia, Perkhidmatan Lapangan Terbang Terbaik Dunia dan banyak lagi. Ia memenangi tempat dalam Anugerah Pilihan Pembaca 2021 Condé Nast Traveler yang berprestij untuk 10 Syarikat Penerbangan Terbaik di Dunia dan pembacaTravel + Leisure mengundinya dalam Syarikat Penerbangan 10 Teratas. TripAdvisor mengiktirafnya antara “Syarikat Penerbangan 10 Teratas – Dunia” dan menganugerahkannya tempat teratas dalam empat lagi kategori dalam Anugerah Pilihan Pengembara untuk Syarikat Penerbangan sementara ia juga mendapat tempat dalam “Terbaik Antara Terbaik" Syarikat Penerbangan Terbaik Dunia 2021 AirlineRatings.com selepas penilaian yang sama tinggi untuk keselamatan dan pematuhan COVID pada bulan Januari.

Syarikat penerbangan itu ditubuhkan pada tahun 1989 sebagai syarikat penerbangan antarabangsa milik persendirian yang pertama di Taiwan. Ia adalah sebahagian daripada Kumpulan Evergreen yang dihormati dan anak syarikat kepada peneraju penghantaran kontena global Evergreen Line. Ia menerbangkan lebih daripada 80 pesawat Boeing dan Airbus ke lebih daripada 60 destinasi antarabangsa di seluruh Asia, Oceania, Eropah dan Amerika Utara melalui pintu masuk di Chicago, Houston, Los Angeles, New York, San Francisco, Seattle, Toronto dan Vancouver. Pengembara boleh mengetahui lebih lanjut tentang destinasi, jadual dan perkhidmatan EVA atau menempah dan membeli tiket di www.evaair.com.

Perihal Collinson Valuedynamx

Collinson Valuedynamx membantu program kesetiaan perjalanan, institusi kewangan, peniaga dan peruncit memacu pertumbuhan komersil yang lebih tinggi dengan menghubungkan mereka dengan rakan kongsi yang betul sambil memberi insentif kepada perbelanjaan dan penglibatan pelanggan melalui perolehan dan penebusan mata, tawaran dan ganjaran yang disesuaikan merentas pelbagai kategori.
Ini memberikan hubungan jangka panjang yang saling bernilai, meningkatkan program kesetiaan dan penglibatan mata wang, memacu keutamaan kad untuk institusi kewangan dan meningkatkan jualan untuk peruncit dan pedagang. Rangkaian perdagangan yang mampan ini mengembangkan jangkauan dan kebolehlihatan jenama, memacu nilai dan hubungan program pelanggan dan meningkatkan syer dompet bagi rakan kongsi.

Perihal Collinson

Collinson adalah peneraju global dalam penyediaan pengalaman pengembara termasuk akses ruang istirahat lapangan terbang dan bantuan perubatan dan keselamatan serta perkhidmatan perubatan perjalanan. Pengalaman pengembara Collinson termasuk lounge lapangan terbang terkemuka di dunia dan program pengalaman, Pas Keutamaan, serta insurans perjalanan, bantuan identiti, kelewatan penerbangan, kesihatan antarabangsa dan penyelesaian pengurusan risiko perjalanan.

Kumpulan Collinson mempunyai lebih 2,000 pekerja yang beroperasi daripada 17 lokasi di seluruh dunia, semuanya berusaha untuk menyampaikan pelbagai pengalaman pengembara yang memastikan keselamatan, kebajikan dan keselesaan 55 juta orang ketika mereka melakukan perjalanan untuk perniagaan dan percutian di seluruh dunia. Unit perniagaan bantuan perubatan dan keselamatan perjalanannya mempunyai pengalaman lebih 55 tahun dalam penyampaian bantuan perubatan antarabangsa dan penjagaan kecemasan, termasuk pengendalian wabak seperti Ebola, Zika dan koronavirus. Tahun lepas sahaja, Kumpulan Collinson telah menjawab lebih 95,000 panggilan kecemasan, menguruskan lebih 40,000 kes perubatan dan menjalankan lebih 3,000 pemindahan aero-perubatan di 170 buah negara yang menerima khidmatnya. Kami bekerja dengan pelanggan termasuk: American Express, Cathay Pacific, CBA, Mastercard, UnionPay dan Visa.

Perihal Points International

Points (TSX: PTS) (NASDAQ: PCOM) ialah rakan kongsi yang dipercayai kepada program kesetiaan terkemuka dunia, memanfaatkan Platform Perdagangan Kesetiaan yang unik untuk membina, memperkasa dan mengembangkan rangkaian cara ahli boleh mendapatkan dan menggunakan mata wang kesetiaan kegemaran mereka. Platform kami menggabungkan wawasan, teknologi dan sumber untuk menjadikan pergerakan mata wang kesetiaan lebih mudah dan lebih cerdas bagi hampir 60 program ganjaran di seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 2000, Points beribu pejabat di Toronto dengan pasukan yang beroperasi di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut, lawati Points.com.

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/75217cec-ddc2-4ae1-99ba-aceaec9736ec/ms

CONTACT: HUBUNGAN POINTS
Hubungan Media Points
Rachel Goldrick
[email protected]
+1 416 454 7120

GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.