LeddarTech untuk Mempamerkan Penyelesaian Penderiaan Kritikal dan Persepsi yang Mendayakan ADAS dan Pemanduan Berautonomi di CES Las Vegas 2022

2021-12-14T05:07:00Z

LeddarTech menjemput pengeluar LiDAR, pembekal Tahap 1-2, penyepadu sistem dan OEM automotif untuk menemukan teknologi penderiaan dan persepsi ADAS dan AD yang terkini di reruai 7061 5-8 Januari di CES

QUEBEC, Dec. 14, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- LeddarTech®, peneraju global dalam menyediakan teknologi penderiaan ADAS dan AD yang paling fleksibel, teguh dan tepat, dengan sukacitanya mengumumkan penyertaannya di lima lokasi CES Las Vegas, 5-8 Januari 2022. Lokasi Pameran LeddarTech akan menunjukkan empat penyelesaian terkemuka baharu yang membolehkan OEM, pembekal Tahap 1-2, penyepadu sistem dan pengeluar LiDAR menyelesaikan cabaran penderiaan dan persepsi ADAS dan AD yang kritikal merentasi keseluruhan rantaian nilai kenderaan automotif, mobiliti dan pasaran luar jalan. Selain itu, LeddarTech juga akan hadir di empat lokasi Rakan Kongsi Ekosistem lain.

Memperkenalkan Pameran LeddarTech (Reruai #7061, LVCC West Hall)

Tema reruai destinasi CES LeddarTech (#7061) ialah “Menyelesaikan Cabaran Penderiaan Kritikal dan Persepsi dalam ADAS dan AD.” Reruai itu, yang terletak di Dewan Barat LVCC serba baharu, di tengah-tengah bahagian Pengangkutan/Teknologi Kenderaan akan menampilkan teknologi dan penyelesaian yang canggih.

LeddarTech mengalu-alukan perwakilan dari CES untuk melihat secara langsung penyelesaian yang menangani isu-isu kritikal yang dihadapi oleh pelanggan:

 1. Temui faedah gabungan data mentah dengan LeddarVision
  Penyelesaian gabungan dan persepsi sensor terbuka yang komprehensif untuk ADAS kenderaan industri automotif dan luar jalan dan aplikasi pemanduan L2-L5 autonomi.

 2. Maksimumkan prestasi LiDAR dengan LeddarSteer™ DBSD
  yang boleh skala, boleh disesuaikan dan boleh diandalkan, peranti stereng pancaran digital gred automotif (DBSD) untuk pengeluar LiDAR dan pembangun sistem penglihatan meningkatkan julat dan resolusi sambil mengoptimumkan kos dan faktor bentuk.

 3. Menerokai penyelesaian pembangunan LiDAR yang mengurangkan risiko, kos dan masa, membolehkan masa ke pasaran yang lebih cepat dengan LiDAR XLRator
  Platform pembangunan LiDAR yang serba boleh dan penyelesaian reka bentuk rujukan gred automatik. XLRator dikuasakan oleh LeddarEngine (SoC dan perisian pemprosesan isyarat) dan komponen kritikal daripada kolaborator pembangunan, ams OSRAM, STMicroelectronics dan TE First Sensor yang membolehkan pengeluar LiDAR dan Tahap 1-2 dan penyepadu sistem membangunkan sensor LiDAR gred automotif yang memenuhi keperluan khusus OEM. Platform XLRator juga menyepadukan LeddarSteer DBSD.

 4. Lihat faedah alat simulasi LeddarEcho™ dalam mengurangkan masa pembangunan
  Aplikasi perisian simulasi sensor SiL untuk pembangun dan penyepadu sistem ADAS/AD yang merupakan model pelbagai seni bina dan komponen sensor untuk membangunkan reka bentuk LiDAR yang optimum dan mengesahkan prestasi yang terhasil dalam kes penggunaan aplikasi tertentu.

Juga, lawati LeddarTech di lokasi Rakan Kongsi Ekosistem mereka:

dSPACE (Reruai #3555, LVCC West Hall), sebuah syarikat yang penyelesaiannya telah mempercepatkan pembangunan teknologi kenderaan yang inovatif selama beberapa dekad, akan menjadi tuan rumah kepada LeddarTech dalam menunjukkan demonstrasi alat dan model simulasi kejituan tinggi LeddarEcho yang dicipta untuk menyokong dan mempercepatkan lagi pembangunan dan pengesahan sensor LiDAR berasaskan LeddarEngine dan sistem berkaitan ADAS & AD.

Persatuan Alat Ganti dan Pengilang Automotif Kanada(APMA) (Reruai #6367, LVCC West Hall) ialah persatuan kebangsaan Kanada yang mewakili pengeluar OEM alat ganti, peralatan, alatan, bekalan dan perkhidmatan teknologi termaju untuk industri automotif sedunia. LeddarTech ialah ahli persatuan yang dibanggakan dan penyumbang teknikal dalam inisiatif kenderaan autonomi "Projek Anak Panah."

Gouvernement du Québec - Investissement Québec (Reruai #51827, The Venetian Expo, tingkat 2, 201 Sands Avenue, Las Vegas) ialah rakan kongsi yang pilihan untuk perniagaan antarabangsa yang bercadang mahu membuka perniagaan di Québec. Mereka juga menyokong usaha yang dibuat oleh syarikat Québec untuk mengakses dan berkembang ke pasaran yang inovatif. LeddarTech berbangga menjadi perwakilan dalam misi perdagangan CESnya. Syarikat itu akan mengetengahkan penyelesaian sensor untuk ITS dan aplikasi mobiliti.

Atur mesyuarat dengan LeddarTech di CES:

LeddarTech akan mempunyai wakil dari semua bahagian yang tersedia. Anda dijemput untuk pra-atur mesyuarat DI SINI untuk demonstrasi produk, temu bual media, penganalisis industri atau perbincangan pelabur, bertanya tentang menyertai Ekosistem Leddar™ atau mengetahui mengenai peluang kerjaya luar biasa yang tersedia. Pasukan akan berada di sana untuk menyambut anda di reruai atau bertemu dengan anda –melalui janji temu sahaja– di ruang bilik istirahat perniagaan LeddarTech #W318 di LVCC West Hall – Aras 3.

Mengenai LeddarTech

LeddarTech menyediakan teknologi penderiaan yang paling fleksibel, teguh dan tepat untuk sistem bantuan pemandu maju (ADAS) dan pemanduan autonomi (AD). LeddarTech membolehkan pelanggan menyelesaikan cabaran penderiaan alam sekitar yang kritikal, gabungan dan persepsi merentas keseluruhan rantaian nilai. Syarikat itu menawarkan penyelesaian kos efektif dan boleh skala seperti LeddarVision™, gabungan sensor data mentah dan platform persepsi yang menjana model persekitaran 3D yang komprehensif dengan sokongan berbilang sensor untuk konfigurasi kamera, radar dan LiDAR. LeddarTech menyokong pembuat LiDAR dan penyepadu sistem automotif Tahap 1-2 dengan LeddarSteer™, peranti stereng pancaran digital dan penyelesaian pembangunan LiDAR XLRator untuk LiDAR keadaan pepejal gred automotif berdasarkan LeddarEngine™ dan komponen teras daripada rakan kongsi semikonduktor global. LeddarTech bertanggungjawab untuk beberapa inovasi penderiaan jarak jauh yang canggih, dengan lebih 100 teknologi yang dipatenkan (diberikan atau belum selesai) yang mempertingkatkan ADAS dan keupayaan pemanduan autonomi.

Maklumat tambahan tentang LeddarTech boleh diakses di www.leddartech.com dan di LinkedIn, Twitter, Facebook dan YouTube.

Hubungi:
Daniel Aitken, Naib Presiden, Pemasaran Global, Komunikasi dan Pengurusan Produk, LeddarTech Inc.
Tel.: + 1-418-653-9000 ext. 232
[email protected]

Leddar, LeddarTech, LeddarSteer, LeddarEngine, LeddarVision, LeddarSP, LeddarCore, LeddarEcho, VAYADrive, VayaVision, XLRator dan logo yang berkaitan adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar LeddarTech Inc. dan anak syarikatnya. Semua jenama, nama produk dan tanda lain adalah atau mungkin tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemilik masing-masing.


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.