UScellular Kini Menawarkan Penyelesaian Content Transfer Synchronoss untuk Mempercepat Pengaktifan Peranti Dalam Stor

2021-11-19T20:03:33Z

Penyelesaian membolehkan pemindahan data digital dengan cepat dan selamat ke peranti mudah alih yang baharu

BRIDGEWATER, N.J., Nov. 20, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Menjangkakan musim cuti yang sibuk untuk jualan telefon mudah alih baharu, UScellular, pembawa wayarles perkhidmatan penuh yang ke-empat terbesar di Amerika Syarikat, kini menawarkan Synchronoss Content Transfer, satu penyelesaian yang memberikan sekutu stor UScellular yang berkeupayaan untuk memindahkan kandungan dengan mudah dan cepat daripada peranti mudah alih lama pelanggan kepada yang baharu tanpa sebarang kos kepada pelanggan.

Content Transfer dari Synchronoss Technologies, Inc. (NASDAQ: SNCR), peneraju global dan pengguna inovasi penyelesaian awan, pemesejan dan digital, direka khusus untuk menyelaraskan pemasangan peranti baharu dengan menyediakan cara untuk kandungan digital – termasuk foto, video, kenalan, log panggilan, muzik, dokumen, mesej dan tetapan – untuk dipindahkan dengan mudah antara telefon mudah alih dan tablet.

Chris Hill, Ketua Pegawai Komersial untuk Synchronoss, berkata akses yang sentiasa aktif kepada kandungan digital bukan lagi sesuatu yang "mudah untuk dimiliki" tetapi "mesti ada" kerana pengguna semakin menyepadukan peranti mudah alih ke dalam kehidupan seharian mereka.

“Pengguna mempunyai dua jangkaan semasa membeli peranti baharu: Salah satunya adalah mereka tidak akan kehilangan mana-mana data digital yang penting apabila menukar perkakasan. Kedua adalah mereka akan mempunyai akses kepada data mereka sebaik sahaja peranti mudah alih baharu disambungkan kepada rangkaian. Aplikasi platform silang kami memenuhi kedua-dua keperluan tersebut dengan menjadikan pengaktifan peranti baharu boleh dikatakan lancar untuk pelanggan,” katanya.

Penyelesaian Content Transfer ialah aplikasi yang mudah diguna yang merangkumi peranti dan sistem pengendalian serta menggantikan keperluan untuk peralatan dalam stor. Penyelesaian ini juga boleh mengurangkan dengan ketara jumlah masa yang diluangkan oleh pelanggan di stor apabila mengaktifkan peranti baharu.

"Sepanjang kami terus mencari cara baharu untuk meningkatkan pengalaman pelanggan kami, kami melihat penyelesaian Synchronoss sebagai tambahan yang penting pada kotak alat perkhidmatan pelanggan kami," kata Eric Jagher, Naib Presiden Kanan Jualan dan Operasi Pengguna di UScellular. “Content Transfer menyediakan cara yang cepat dan mudah bagi memastikan pelanggan dapat menyimpan foto, video dan data penting yang lain apabila membeli telefon baharu, yang membawa kepada kurang masa yang dihabiskan di stor dan lebih banyak masa dihabiskan bersama rakan dan keluarga mereka semasa musim cuti ini. ”

Hill menambah bahawa ramalan juruanalisis untuk lonjakan perbelanjaan percutian tahun ke tahun bersama-sama tarikan model telefon pintar baharu yang dikeluarkan tahun ini merupakan salah satu sebab UScellular beralih kepada Synchronoss untuk membantu rakan sekutu stor untuk memastikan mereka boleh memindahkan kandungan pelanggan dengan mudah dan cepat ke peranti baharu.

“Penambahan penyelesaian Content Transfer kami kepada sumber perkhidmatan pelanggan UScellular akan membantunya terus memberikan pengalaman dalam gedung yang sangat baik,” katanya.

Content Transfer adalah salah satu daripada kumpulan penyelesaian Synchronoss onboardX – satu set alatan yang membolehkan operator mudah alih menyediakan pengalaman pelanggan yang pelanggan inginkan dan mendorong pengambilan perkhidmatan. Penyelesaian onboardX tambahan termasuk Backup & Restore, perkhidmatan awan yang memberikan pelanggan tempat yang selamat untuk membuat sandaran, melihat dan memulihkan kandungan merentasi sistem pengendalian dan peranti; Out of Box Experience (OOBE), penyelesaian yang menyelaraskan pengaktifan pelanggan, perkhidmatan dan peranti baharu; dan Digital Experience Platform (DXP), yang memudahkan penciptaan, orkestrasi dan pengurusan pengalaman dalam talian dan perjalanan.

Laman web  Synchronoss menyediakan maklumat tambahan mengenai Content Transfer dan alatan Synchronoss onboardX lain yang membolehkan operator mudah alih memacu pengambilan perkhidmatan dan menyampaikan pengalaman pelanggan yang pelanggan inginkan.

Perihal Synchronoss

Synchronoss Technologies (NASDAQ: SNCR) membina perisian yang memperkasakan syarikat di seluruh dunia untuk berhubung dengan pelanggan mereka dalam cara yang dipercayai dan bermakna. Koleksi produk syarikat ini membantu untuk memperkemas rangkaian, meringkaskan penyertaan dan melibatkan pelanggan untuk melancarkan aliran pendapatan baharu, mengurangkan kos dan meningkatkan kelajuan ke pasaran. Ratusan juta pelanggan mempercayai produk Synchronoss untuk kekal terselaras dengan orang, perkhidmatan dan kandungan yang mereka suka. Sebab itulah lebih daripada 1,500 pekerja Synchronoss berbakat di seluruh dunia berusaha keras setiap hari untuk membayangkan semula dunia yang tersegerak. Ketahui lebih lanjut di www.synchronoss.com.

Hubungan

Media
Anais Merlin, CCgroup (Antarabangsa)
Diane Rose, CCgroup (Amerika Utara)
[email protected]
Investors
Todd Kehrli/Joo-Hun Kim, MKR Investor Relations, Inc.
[email protected]


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.