LeddarTech Menampilkan Penyelesaian Inovatif dalam ADAS dan AD: Nilai Gabungan Mentah untuk Persepsi dan Faedah Platform Fleksibel dalam Pembangunan Sensor pada bulan Disember

2021-11-17T05:07:00Z

QUEBEC CITY, Nov. 17, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- LeddarTech®, sebuah syarikat peneraju global dalam penyediaan teknologi ADAS dan penderiaan AD yang paling fleksibel, teguh dan tepat, dengan sukacitanya mengumumkan penyertaannya sebagai penganjur dan penyampai bersama dalam pelbagai acara pada bulan Disember. Acara-acara ini akan mempamerkan platform teknologi menyeluruh LeddarTech secara lengkap, yang membolehkan pelanggan menyelesaikan cabaran penderiaan dan persepsi kritikal merentas keseluruhan rantaian nilai pasaran automotif, mobiliti dan luar jalan. Penyelesaian yang ditampilkan termasuk platform gabungan dan persepsi penderia LeddarVision™ dan platform untuk Tahap 1 dan OEM serta penyelesaian pembangunan LiDAR XLRator berskala yang menjimatkan kos berdasarkan teknologi LeddarEngine™ yang dipatenkan yang direka untuk pembuat LiDAR dan pengeluar Tahap 1-2.

2 Disember 2021: Autonomous, organisasi khas untuk ahli global sahaja yang terdiri daripada syarikat teknologi yang komited untuk bekerjasama dalam membentuk masa depan pemanduan autonomi, menganjurkan LeddarTech pada acara maya eksklusif ini:

“Membayangkan Semula Autonomi: Pendekatan Platform”

Barisan rakan kongsi yang cemerlang akan berkumpul untuk meneroka landskap ADAS dan AD, cabaran dan teknologi baru muncul yang diletakkan untuk menyelesaikan cabaran ini. Acara ini akan terdiri daripada pembentangan ucaptama, perbincangan panel dan sesi meja bulat untuk perbincangan mendalam.

Penyampai:

  • Frantz Saintellemy, Presiden merangkap Ketua Pegawai Operasi daripada LeddarTech
  • Marco Angelici, Pengarah Unit Perniagaan Penggerak Mikro MEMS daripada STMicroelectronics
  • Thomas Brandes, Pengurus Pemasaran Kanan untuk Laser Terlihat dan IR daripada ams OSRAM Group
  • Eric Hoarau, Ketua Perkongsian Strategik Automotif daripada Flex

Daftar untuk mendapatkan tiket terhad ke acara maya ini di sini.

6 Disember  2021All About Circuits, peneraju dalam media teknologi, menganjurkan LeddarTech dan Reka Bentuk Omni untuk webinar global:

“Adakah Produk Siap LiDAR Keadaan Pepejal untuk Penggunaan di Pasaran Besar-besaran?”

LeddarTech dan Omni Design  bekerjasama untuk menangani keperluan pasaran ini bagi membolehkan pengeluaran besar-besaran produk keadaan pepejal LiDAR yang memenuhi keperluan automotif yang ketat dan memberikan prestasi luar biasa serta kos dan penggunaan kuasa yang jauh lebih rendah sambil membolehkan faktor bentuk yang lebih kecil dan masa ke pasaran yang lebih pantas.

Penyampai:

  • Pierre Olivier, Ketua Pegawai Teknologi LeddarTech
  • Dr. Manar El-Chammas, naib Presiden Kejuruteraan di Omni Design Technologies

Pierre dan Manar akan berkongsi sinergi penyelesaian antara kedua-dua organisasi dan bersama-sama menerangkan cara mereka bekerjasama, manfaat sinergi kepada pengeluar LiDAR dan pembekal Tahap 1 dan pelan hala tuju untuk kerjasama.

Daftar untuk acara maya ini di sini.

9 Disember 2021: Reuters Events, bahagian organisasi berita Reuters antarabangsa, akan menganjurkan LeddarTech pada acara global ini:

“Penyelesaian Gabungan dan Persepsi Sensor untuk Aplikasi ADAS dan AD Kritikal”

Dalam bengkel praktikal eksklusif ini, LeddarTech dan para tetamu akan meneroka sebab-sebab perisian persepsi merupakan pemboleh dan pemacu penting ADAS dan AD dalam Tahap 1-5. Walaupun persepsi terus mewakili cabaran besar bagi pembuat kereta apabila mereka maju ke tahap autonomi seterusnya, bengkel ini akan membincangkan bagaimana gabungan data awal dan perisian persepsi boleh mempercepatkan kemajuan ini lebih daripada tiga tahun ke hadapan.

Penyampai:

  • Pierre Olivier, Ketua Pegawai Teknologi LeddarTech
  • Stav Yoffe, Pengurus Produk Kanan, Gabungan Sensor di LeddarTech

Daftar untuk mendapatkan tiket terhad ke acara maya ini di sini.

Untuk senarai lengkap acara langsung dan maya LeddarTech yang akan datang, termasuk CES 2022, sila layari leddartech.com/events.

Tentang LeddarTech
LeddarTech menyediakan teknologi pengesan ADAS dan AD yang paling fleksibel, teguh dan tepat untuk kenderaan autonomi dan sistem bantuan pemandu lanjutan. Ditubuhkan pada tahun 2007, LeddarTech telah berkembang menjadi sebuah syarikat pengesan alam sekitar serba lengkap yang komprehensif dengan membolehkan pelanggan menyelesaikan cabaran penderiaan, gabungan dan persepsi kritikal merentas keseluruhan rantaian nilai. Syarikat tersebut menawarkan penyelesaian kos efektif dan berskala seperti LeddarVision™, gabungan sensor data awal dan platform persepsi yang menjana model persekitaran 3D yang komprehensif dengan sokongan berbilang sensor untuk konfigurasi kamera, radar dan LiDAR. Skalanya boleh diubah untuk menyokong semua tahap automasi kenderaan. Selain itu, LeddarTech menyokong pembuat LiDAR dan penyepadu sistem automotif Tahap 1-2 dengan menggunakan LeddarSteer™, peranti stereng rasuk digital dan penyelesaian pembangunan LiDAR XLRator untuk pembangunan LiDAR keadaan pepejal gred automotif berdasarkan LeddarEngine™ dan komponen teras daripada rakan kongsi semikonduktor global. Syarikat tersebut bertanggungjawab dalam beberapa inovasi dalam aplikasi penderiaan jauh automotif dan mobiliti yang canggih, dengan lebih 100 teknologi yang dipatenkan (diberikan atau belum selesai) yang mempertingkat ADAS dan keupayaan pemanduan autonomi.

Maklumat tambahan tentang LeddarTech boleh diakses di www.leddartech.com dan di LinkedInTwitterFacebook dan YouTube.

Sila hubungi:
Daniel Aitken, Naib Presiden, Pemasaran Global, Komunikasi dan Pengurusan Produk, LeddarTech Inc.
Tel.: + 1-418-653-9000 sambungan 232
[email protected]

Leddar, LeddarTech, LeddarSteer, LeddarEngine, LeddarVision, LeddarSP, LeddarCore, VAYADrive, VayaVision, XLRator dan logo berkaitan ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar LeddarTech Inc. dan anak-anak syarikatnya. Semua jenama, nama produk dan tanda lain adalah atau mungkin merupakan tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemilik masing-masing.


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.