Delphix India Melebihi 100 Pekerja dalam Masa Dua Tahun

2021-10-05T12:52:36Z

Syarikat Terus Menggaji untuk Beberapa Peluang Kepimpinan

BENGALURU, India, Oct. 05, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Delphix, syarikat data peneraju industri untuk DevOps, hari ini mengumumkan syarikat telah melepasi 100 pekerja di India, hanya dua tahun selepas melancarkan Pusat R&D canggih di NCR. Syarikat ini terus menggaji secara agresif, walaupun tatkala pandemik dan kini mempunyai lebih daripada 30 jawatan kosong pada peringkat Pengarah dan Senior di Kejuruteraan, Pemasaran, dan IT.

“Kami telah melancarkan pusat R&D kejuruteraan India kami pada tahun 2019 untuk menyokong inovasi dan pertumbuhan. Kami beruntung kerana adanya individu berbakat di negara ini menyertai pasukan kami,” kata Jedidiah Yueh, CEO Delphix.

Pekerja Delphix di India telah merintis beberapa inovasi utama syarikat, termasuk projek kejuruteraan utama untuk menyepadukan Oracle, SAP S/4HANA, Salesforce, SQL Server, Postgres, MongoDB, dan lain-lain.

“Modal intelektual pasukan jurutera kami di India tiada tandingannya. Saya tidak sabar untuk meneruskan momentum ini dan terus mengembangkan kehadiran kita di seluruh negara,” kata Vijay Anthony Sebastian, Pengarah Urusan, India.

Pasukan Sumber Manusia syarikat juga telah dinamakan sebagai pemenang Anugerah Stevie® Gangsa dalam kategori “HR Team of The Year” di American Business Awards® Tahunan ke-19. Anugerah ini mengiktiraf usaha pasukan untuk membawa syarikat daripada “bertahan kepada berkembang maju” semasa pandemik.

“Apabila pandemik menjejaskan hampir 40% daripada pekerja kita di India, beban kerja ini dikongsikan dengan rantau lain, tempoh masa rehat yang panjang akan diberikan untuk mereka yang terjejas dan pasukan tugas teras interim terbentuk untuk membantu dan menyokong pekerja yang menghadapi kesukaran. Kami juga mewujudkan dasar utamakan jarak jauh untuk pekerja berpangkalan di India kami,” kata Jason Binder, Naib Presiden Warga di Delphix.

Delphix baru-baru ini mengumumkanpeningkatan dalam kadar kepelbagaian pekerja keseluruhannya daripada 29.5% dalam Q4FY21 kepada 31.7% dalam Q1FY22, pertumbuhan melebihi 2% sepanjang suku tahun lepas. Wanita membentuk hampir suku tenaga kerja. Syarikat juga menyaksikan peningkatan dalam tenaga kerja wanita daripada 22.8% dalam Q4FY21 kepada 24.7% dalam Q1FY22, pertumbuhan hampir 2% berbanding suku tahun lalu.

Pada awal tahun ini, syarikat mengumumkankadar pertumbuhan tahunannya meningkat sehingga melebihi 85% untuk tahun fiskal yang berakhir pada Januari 2021 berbanding tahun sebelumnya, memasukkannya ke dalam keberuntungan bukan GAAP. Pelanggan Delphix kini merangkumi 24 daripada syarikat Fortune 100, tujuh daripada 10 bank teratas di Amerika Utara, lima daripada 10 syarikat telekomunikasi terkemuka di dunia, dan lebih 60 pembekal insurans dan kesihatan.

Perihal Delphix
Delphix ialah syarikat data yang peneraju industri bagi DevOps.

Data adalah penting untuk menguji pelancaran aplikasi, pemodenan, penggunaan awan dan program AI/ML. Kami menyediakan platform data DevOps berautomasi untuk semua aplikasi perusahaan. Delphix menopengkan data untuk pematuhan privasi, melindungi data daripada perisian tebusan, menyampaikan data yang berkesan dan dimayakan untuk CI/CD.

Platform kami merangkumi API DevOps penting untuk peruntukan, muat semula, gulung semula, penyepaduan dan kawalan versi data. Syarikat terkemuka, termasuk Choice Hotels, J.B.Hunt, dan Fannie Mae, menggunakan Delphix untuk mempercepat transformasi digital. Untuk maklumat lanjut, lawati www.delphix.com atau ikuti kami pada LinkedInTwitter, dan Facebook.

Maklumat Hubungan:
Aarthi Rayapura
Pengarah, Editorial & Kandungan
[email protected]


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.