Menara Kawalan Data Delphix Mencapai Pematuhan SOC 2 Jenis 1

2021-10-01T13:12:37Z

Laporan Mengesahkan Protokol Keselamatan bagi Keupayaan Penopengan, Pematuhan, dan SaaS Delphix

REDWOOD CITY, Calif., Oct. 01, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Delphix, syarikat data peneraju industri untuk DevOps, hari ini mengumumkan bahawa mereka telah berjaya melengkapkan pemeriksaan Sistem Jenis 1 dan Kawalan Organisasi (SOC) 2 untuk Menara Kawalan Data Delphix (DCT). Pemeriksaan yang dilakukan oleh Schellman & Company, LLC (Schellman), mendapati Delphix telah mereka bentuk kawalan dengan sesuai untuk memenuhi kriteria SOC 2 untuk Kategori Perkhidmatan Keselamatan, Ketersediaan dan Kepercayaan Kerahsiaan setakat 31 Julai, 2021.

“Dengan ancaman perisian tebusan yang semakin meningkat, keselamatan dan kepercayaan data adalah wajib dalam persekitaran perniagaan hari ini,” kata Douglas Barbin, Managing Principal di Schellman. “Pemeriksaan SOC 2 Jenis 1 menunjukkan komitmen Delphix kepada pelanggannya dan keselamatan serta pematuhan mereka.”

Laporan SOC 2 ialah laporan pengakusaksian yang menyatakan pendapat tentang kawalan pada organisasi yang berkaitan dengan keselamatan, ketersediaan, dan kerahsiaan sistem atau perkhidmatan. Laporan Jenis 1 mengakusaksi kepada reka bentuk dan pelaksanaan kawalan organisasi setakat tarikh semakan.

Menara Kawalan Data Delphix menyediakan titik akhir API tunggal yang mendayakan pasukan untuk mengautomasikan pelbagai operasi data yang rumit dan kritikal, termasuklah mengurus data aplikasi perusahaan secara pusat dengan antara muka SaaS, menyampaikan data ujian melalui API, dan mencari dan menopengkan data sensitif untuk persekitaran ujian yang patuh bagi mengautomasikan rangkaian CI/CD dengan selamat. Syarikat telah membina rangka kerja kawalan yang kukuh untuk memenuhi komitmen keselamatan, ketersediaan dan kerahsiaan yang dibuat kepada pelanggan.

“Peningkatan serangan siber telah menyebabkan keselamatan diutamakan. Pengakusaksian mengesahkan dengan lebih lanjut kekukuhan dan kepatuhan protokol keselamatan kami,” kata Pritesh Parekh, Ketua Pegawai Kepercayaan & Keselamatan, Naib Presiden Kejuruteraan di Delphix. “Memandangkan lebih banyak perusahaan menjadi syarikat data, kami komited untuk menyediakan penyelesaian data yang terbaik dan paling selamat untuk DevOps.”

Pada awal tahun ini, syarikat telah mengumumkan bahawa Platform Data DevOps Delphix telah mencapaipenyepaduan disahkan SAP dengan SAP NetWeaver® dan SAP S/4HANA®. Delphix juga mengeluarkan keupayaan pematuhan data baharu yang membantu pelanggan Salesforce membuka kunci nilai strategik data Salesforce® sambil mengekalkan pematuhan privasi data.

Perihal Delphix
Delphix ialah syarikat data yang peneraju industri bagi DevOps.

Data adalah penting untuk menguji pelancaran aplikasi, pemodenan, penggunaan awan dan program AI/ML. Kami menyediakan platform data DevOps berautomasi untuk semua aplikasi perusahaan. Delphix menopengkan data untuk pematuhan privasi, melindungi data daripada perisian tebusan, menyampaikan data yang berkesan dan dimayakan untuk CI/CD.

Platform kami merangkumi API DevOps penting untuk peruntukan, muat semula, gulung semula, penyepaduan dan kawalan versi data. Syarikat terkemuka, termasuk UKG, Choice Hotels, J.B.Hunt, dan Fannie Mae, menggunakan Delphix untuk mempercepat transformasi digital. Untuk maklumat lanjut, lawati www.delphix.com atau ikuti kami di LinkedInTwitter, dan Facebook.

Untuk maklumat lanjut, hubungi:
Aarthi Rayapura
Pengarah, Editorial & Kandungan
[email protected] 


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.