Starline Memperluas Tawaran Palang Bas dengan Palang Bas Berkuasa Tinggi XCP yang Baharu

2021-09-15T00:00:00Z

Palang Bas Menyediakan Kemudahan Kritikal Misi Kefleksibelan, Prestasi dan Keselamatan yang Luar biasa untuk Aplikasi Kuasa Kritikal yang Paling Mencabar

READING, United Kingdom, Sept. 15, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Starline, sebuah syarikat Legrand dan peneraju dunia dalam pembangunan sistem pengagihan kuasa boleh suai, hari ini melancarkan Palang Bas Berkuasa Tinggi XCP, direka bentuk untuk ruang kelabu pusat data. Tawaran baharu ini sesuai untuk pemasangan yang memerlukan 630-6300 amp untuk tugas berterusan pada 1000V dan suhu operasi sekeliling sehingga 55 darjah—semuanya sambil dikerahkan dalam dimensi yang sangat padat. Melengkapi ciri operasi, perisian proprietari Palang Bas Berkuasa Tinggi XCP menjamin pembangunan tataletak/REVIT yang pantas dan tepat.

Starline menawarkan penyelesaian Prestasi Tinggi (XCP-HP) dan Prestasi Standard (XCP-S) yang direka bentuk secara khusus untuk memenuhi keperluan kuasa yang sentiasa berubah-ubah dengan kefleksibelan, prestasi dan keselamatan yang menerajui industri. Secara khususnya, Palang Bas Berkuasa Tinggi XCP baharu menawarkan:

  • Kefleksibelan- Ekstra padat, cekap dan mudah dipasang dengan ciri dan aksesori yang membantu untuk memudahkan perancangan dan reka bentuk infrastruktur kritikal misi. Dengan konduktor tembaga atau aluminium, pelbagai jenis komponen dan sambungan kuasa, serta pemutusan kuasa hingga 1250 amp—barisan produk XCP boleh dikonfigurasikan dan disesuaikan untuk sebarang reka bentuk projek, termasuk pengagihan berbilang tingkat.
  • Prestasi - Reka bentuk yang unik menggunakan bahan bermutu tinggi yang membolehkan rating suhu sekeliling yang menerajui industri, kehilangan elektrik yang rendah, dan pengeluaran elektromagnet kecil yang membawa kepada keboleharapan dan penjimatan kos bertaraf dunia.
  • Keselamatan - Diperakui dan dikilangkan dengan mengikut IEC 61439-1 & 6 serta mengandungi ciri seperti rintangan kebakaran dan seismik, rating litar pintas yang tinggi, perlindungan kemasukan yang cemerlang dan teknologi penebatan yang unggul untuk memastikan keselamatan pasukan operasi.

Kepantasan pembinaan pusat data terus dipercepat tatkala pengguna akhir mengalami ketidaksabaran untuk pengiraan, penyimpanan dan pemprosesan baharu. Frost & Sullivan meramalkan $432.14 bilion akan dilaburkan dalam pasaran pusat data menjelang tahun 2025, sehingga $244.74 bilion pada tahun 2019. Selain itu, pelaburan oleh pengendali pusat data akan meningkat dan pertumbuhan kukuh dalam ekonomi memuncul akan bertindak seperti pemacu pasaran utama. Rantau Asia Pasifik akan menjadi pasaran terbesar menjelang 2025, diikuti oleh Amerika Utara dan EMEA. Kadar pertumbuhan tinggi ini mendasari keperluan untuk prareka bentuk kemudahan sebanyak mungkin untuk memastikan tarikh akhir pembinaan dipenuhi dan Palang Bas Berkuasa Tinggi XCP ialah penyelesaian yang ideal.

“Pusat data direka bentuk dan dibina dengan secepat mungkin hari ini dan dengan perisian tataletak palang bas PSSL Starline mengandungi keupayaan untuk berfungsi dengan model BIM dan AutoCAD, mudah untuk palang bas yang diprareka bentuk berfungsi untuk memenuhi jadual projek di tapak yang agresif,” kata John Berenbrok, Pengurus Produk Kanan untuk Pusat Data, Starline.

Palang Bas Berkuasa Tinggi XCP kini dalam penghantaran. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila hubungi [email protected] atau lawati starlinepower.com/highpowerbusbar.

Perihal Starline
Starline, jenama Legrand, ialah peneraju dunia dalam pembangunan sistem pengagihan kuasa yang boleh disesuaikan. Penginovasi industri selama lebih daripada 95 tahun, produk premium dan fleksibel syarikat direka bentuk untuk memenuhi keperluan kuasa elektrik mana-mana perniagaan dalam sebarang industri. Salah satu daripada satu-satunya syarikat yang berdedikasi secara eksklusif untuk produk pengagihan kuasa yang fleksibel, produk Starline telah merevolusikan pengagihan kuasa elektrik dalam pusat data, kemudahan pengeluaran industri, rangkaian runcit dan kedai runcit di seluruh dunia. Untuk maklumat lanjut, lawati starlinepower.comLinkedIn, atau Twitter.

Perihal Legrand dan Legrand, Amerika Utara dan Tengah
Legrand ialah pakar dalam infrastruktur bangunan elektrik dan digital global. Penawaran menyeluruhnya bagi penyelesaian untuk pasaran komersial, industri dan kediaman menjadikannya sebagai tanda aras untuk pelanggan di seluruh dunia. Kumpulan ini memanfaatkan trend teknologi dan sosial dengan impak berpanjangan pada bangunan dengan tujuan meningkatkan kehidupan melalui transformasi ruang orang tinggal, kerja dan bertemu dengan infrastruktur elektrik dan digital serta penyelesaian terhubung yang ringkas, inovatif dan mampan. Menggunakan pendekatan yang melibatkan semua pasukan dan pemegang berkepentingan, Legrand sedang mengejar strateginya untuk pertumbuhan yang menguntungkan dan mampan yang didorong oleh pemerolehan dan inovasi, dengan aliran penawaran baharu yang mantap—termasuk produk disambungkan Eliot* dengan penggunaan nilai ditingkatkan. Legrand melaporkan jualan €6.1 bilion pada tahun 2020. Legrand mempunyai kehadiran kukuh di Amerika Utara dan Tengah, dengan portfolio jenama pasaran dan barisan produk terkenal. Syarikat disenaraikan pada Euronext Paris dan merupakan saham komponen pada indeks CAC 40 dan CAC 40 ESG. (kod ISIN FR0010307819).
https://www.legrandgroup.com  

Untuk maklumat lanjut, hubungi:
Betsey Rogers
Perhubungan Awam
BridgeView Marketing
603-821-0809
[email protected]

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ffb71360-59c8-4900-843e-4e7d93bd9c33/ms


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.