Mengimaginasikan Semula Penyelesaian ADAS dan AD, Sertai LeddarTech di Tiga Acara Antarabangsa pada Bulan September 2021

2021-09-09T04:14:00Z

QUEBEC CITY, Sept. 09, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) --  LeddarTech®, peneraju global dalam ADAS Tahap 1-5 dan teknologi penderiaan AD, berasa sukacita untuk mengumumkan penyertaannya dalam beberapa acara digital dan bersemuka pada bulan September dalam kapasiti sebagai pempamer dan penyampai. Acara global ini akan mempamerkan platform teknologi hujung ke hujung LeddarTech yang menyeluruh, yang mendayakan pelanggan untuk menyelesaikan cabaran penderiaan dan persepsi kritikal merentasi keseluruhan rantaian nilai bagi pasaran automotif dan mobiliti. Penyelesaian yang ditampilkan ini termasuk platform pergabungan penderia dan persepsi LeddarVision™ dan platform pembangunan LiDAR yang cekap kos, boleh skala berdasarkan teknologi LeddarEngine™ berpaten.

"Perkembangan pesat pemanduan berautonomi banyak bergantung pada penyelesaian ADAS yang dibangunkan hari ini,” kata Daniel Aitken, Naib Presiden Pemasaran, Komunikasi dan Pengurusan Produk Global di LeddarTech. “Acara akan datang ini menyerlahkan pendekatan diimaginasikan semula LeddarTech yang boleh diskala dan fleksibel penyelesaian LiDAR dan pergabungan penderia dan persepsi yang menangani keperluan pelanggan individu,” sambung beliau. “Kami amat teruja untuk mengalu-alukan Mike Thoeny, Presiden Kumpulan Perniagaan Automotif di Flex, untuk menjadi hos bersama dalam salah satu sesi kami. Kami menantikan anda untuk menyertai kami dalam satu atau semua acara ini,” simpul En. Aitken.

Industry Tech Days – 13-17 September (Digital)

Industry Tech Days membawakan cerapan penting dalam elektronik, segala-galanya daripada reka bentuk kecerdasan pinggir kepada penderia automotif generasi seterusnya, disampaikan secara LANGSUNG daripada pakar industri kepada komputer desktop atau peranti mudah alih anda.

Sertai LeddarTech untuk dua pembentangan:

  • “Sensor-Fusion and Perception Solutions for Key ADAS and AD Applications” (Kes Penggunaan), menampilkan Youval Nehmadi, Pengarah Kejuruteraan, Pusat Penyelidikan & Pembangunan Platform Pergabungan Penderia dan Persepsi LeddarTech, Israel.
  • “Why Flexible Platforms Are Required for Future ADAS/AD Deployments,” oleh Frantz Saintellemy, Presiden dan COO LeddarTech, dan Mike Thoeny, Presiden Kumpulan Perniagaan Automotif di Flex.

Daftar secara percuma di sini.

China International Optoelectronic Conference (CIOE) / MEMS Seminar – 16-18 September (Secara langsung di Shenzhen, China)

CIOE ialah acara industri optoelektronik terbesar China yang diadakan di Shenzhen World Convention dan Exhibition Center. En. Horry Cheng akan mewakili LeddarTech pada panel untuk “LiDAR and 3D Camera Sensing Technology & Applications,” dan LeddarTech juga akan turut membuat pameran acara berprestij ini.

Daftar di sini.

Automotive LiDAR Conference 2021 – 21-23 September (Acara Digital)

Persidangan ini merupakan satu-satunya acara yang berfokus pada teknologi dan aplikasi LiDAR automotif secara eksklusif. Sesi persidangan akan menyampaikan pelbagai pendekatan dalam membangunkan sistem LiDAR dan menerangkan sebab memilih pendekatan tertentu berbanding pendekatan lain.

  • Sertai CTO LeddarTech Pierre Olivier pada 21 September, pukul 2:00 petang Waktu Timur untuk pembentangannya yang ditampilkan “Combining LiDAR, Radar, and Camera: Sensor Fusion Challenges and Solutions.”

Daftar di sini.

Untuk senarai lengkap acara langsung dan maya LeddarTech yang akan datang, sila layari leddartech.com/events.

Perihal LeddarTech

LeddarTech ialah peneraju dalam platform penderiaan persekitaran untuk kenderaan berautonomi dan sistem bantuan pemandu lanjutan. Diasaskan pada tahun 2007, LeddarTech telah berubah menjadi syarikat penderiaan persekitaran hujung ke hujung yang menyeluruh dengan membolehkan pelanggan menyelesaikan cabaran penderiaan dan persepsi kritikal merentasi seluruh rantai nilai bagi segmen pasaran automotif dan mobiliti. Dengan platform pergabungan penderia dan persepsi LeddarVision™ dan penyelesaian pembangunan LiDAR yang mesra kos, boleh skala dan serba boleh miliknya untuk LiDAR berkeadaan pepejal bergred automotif berdasarkan LeddarEngine™, LeddarTech membolehkan penyepadu sistem automotif Peringkat 1-2 untuk membangunkan penyelesaian penderiaan tindanan penuh untuk autonomi tahap 1 hingga 5. Penyelesaian ini dikerahkan secara aktif dalam penggunaan kenderaan ulang-alik, trak, bas, kenderaan penghantaran, bandar/kilang pintar dan roboteksi berautonomi. Syarikat ini bertanggungjawab untuk beberapa inovasi dalam aplikasi penderiaan jauh automotif dan mobiliti yang canggih, dengan lebih 100 teknologi berpaten (diluluskan atau menunggu kelulusan) meningkatkan keupayaan ADAS dan pemanduan berautonomi.

Maklumat tambahan tentang LeddarTech boleh diakses di www.leddartech.com dan melalui LinkedInTwitterFacebook dan YouTube.

Maklumat Hubungan:
Daniel Aitken, Naib Presiden, Pemasaran, Komunikasi, dan Pengurusan Produk Global, LeddarTech Inc.
Tel.: + 1-418-653-9000 samb. 232
[email protected]

Leddar, LeddarTech, LeddarSteer, LeddarEngine, LeddarVision, LeddarSP, LeddarCore, VAYADrive, VayaVision, dan logo berkaitan ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar LeddarTech Inc. dan subsidiarinya. Semua jenama, nama produk dan tanda lain ialah atau mungkin ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar yang digunakan untuk mengenal pasti produk atau perkhidmatan pemilik masing-masing.


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.