Anugerah Stevie® Mengumumkan Pemenang dalam International Business Awards® Tahunan Ke-18 dari Seluruh Dunia

2021-08-17T12:41:09Z

Perniagaan Diberikan Penghormatan untuk Pencapaian Tatkala COVID-19

FAIRFAX, Va., Aug. 17, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Organisasi dan eksekutif yang berprestasi tinggi di seluruh dunia telah diiktiraf sebagai pemenang Anugerah Stevie® Emas, Perak, dan Gangsa dalam The International Business Awards® Tahunan ke-18, satu-satunya program anugerah perniagaan antarabangsa dan yang menyeluruh di dunia.

Pemenang dipilih daripada lebih daripada 3,700 pencalonan yang diserahkan oleh organisasi di 65 negara.

Senarai lengkap semua pemenang Anugerah Stevie Emas, Perak dan Gangsa 2021 mengikut kategori tersedia di www.StevieAwards.com/IBA.

Lebih daripada 260 eksekutif di seluruh dunia mengambil bahagian pada 11 juri untuk menentukan pemenang Stevie.

Pemenang teratas bagi Stevie Emas, Perak, dan Gangsa secara keseluruhan ialah Ayala Land dari Bandaraya Makati, Filipina dengan 34 anugerah. Pemenang berbilang Anugerah Stevie lain ialah LLYC (33), IBM (23), Viettel Group (22), HALKBANK (20), DHL Express Worldwide (16), Masks4Missions (16), Telkom Indonesia (15), Yapi Kredi (13), Wolters Kluwer (13), Jeunesse Global (11), Tata Consultancy Services (11), Dubai Municipality (10), Zer Central Services and Trade (10), Zimat Consultores (10), AXA Sigorta (9), Google (8), Ooredoo Group (8), Sberbank of Russia (8), Isbank (7), MTR Corporation Limited (7), Thai Life Insurance (7), pH7 Communications (7), Sleepm Global, Inc. (7), Ulled Asociadios C.R.P. S.A. (7), Uniomedia Communications (7), dan VNPT VinaPhone Corporation (7).

LLYC, firma perundingan perhubungan awam dan hal ehwal awam yang beribu pejabat di Madrid, Sepanyol memenangi 14 Anugerah Stevie Emas, lebih daripada mana-mana organisasi dalam pertandingan ini.

Semua organisasi di seluruh dunia layak untuk bersaing dalam IBA, dan boleh menyerahkan penyertaan dalam pelbagai kategori untuk pencapaian dalam pengurusan, pemasaran, hubungan awam, perkhidmatan pelanggan, sumber manusia, produk dan perkhidmatan baharu, teknologi, laman web, aplikasi, acara dan banyak lagi. 

Anugerah akan disampaikan semasa upacara anugerah maya pada 8 Disember, 2021.

Perihal Anugerah Stevie®
Anugerah Stevie diberikan dalam lapan program: Anugerah Stevie Asia Pasifik, Anugerah Stevie Jerman, Anugerah Stevie Timur Tengah & Afrika Utara, American Business Awards®, The International Business Awards®, Anugerah Stevie untuk Majikan Hebat, Anugerah Stevie untuk Wanita dalam Perniagaan dan Anugerah Stevie untuk Jualan & Perkhidmatan Pelanggan. Pertandingan Anugerah Stevie menerima lebih daripada 12,000 penyertaan setiap tahun daripada organisasi di lebih daripada 70 buah negara. Memberikan penghormatan kepada organisasi pelbagai jenis dan saiz dan warga di belakangnya, Stevies mengiktiraf prestasi cemerlang di tempat kerja di seluruh dunia. Ketahui lebih lanjut tentang Anugerah Stevie di  http://www.StevieAwards.com.

Orang Hubungan Pemasaran
Nina Moore
[email protected]
+1 (703) 547-8389

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/481046f1-ae07-4101-90b5-5dc3f84b9676/ms 


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.