Penyelesaian Synchronoss Personal Cloud Dipilih untuk Penyepaduan Dengan Saluran Runcit dan Dalam Talian Kitamura di Jepun

2021-08-03T20:23:29Z

Kerjasama baharu akan membolehkan peruncit di Jepun menawarkan storan kandungan sementara mereka bercadang mendigitalkan lagi perkhidmatan mereka

BRIDGEWATER, N.J., Aug. 04, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Synchronoss Technologies, Inc. (NASDAQ: SNCR), peneraju global dan penginovasi penyelesaian awan, pemesejan dan digital, hari ini mengumumkan Kitamura, sebuah peruncit multimedia di Jepun, telah memilih penyelesaian Synchronoss Personal Cloud untuk disepadukan dengan saluran runcit dan dalam talian miliknya. Tambahan awan peribadi akan membolehkan pelanggan runcit dan dalam talian Kitamura menyandarkan dan mengurus kandungan digital mereka yang tak ternilai, termasuk foto dan video, dari mana-mana peranti.

Kitamura merupakan peruncit terkemuka di Jepun yang menawarkan perkhidmatan dan produk berkaitan imej, termasuk kamera, pencetakan foto, alih suara video, studio foto, buku foto dan sebagainya. Peruncit ini mempunyai lebih 1,000 lokasi runcit di seluruh negara dengan lebih 20 juta pengunjung berbayar setiap tahun dan kira-kira 10 juta pengguna yang berdaftar dalam perkhidmatan dalam talian. Melalui penyepaduan ini, Kitamura akan dapat menyediakan pengalaman runcit dan dalam talian dan runcit yang lancar dengan tawaran awan peribadi label putih baharu.

“Kami berasa teruja untuk bekerjasama dengan Synchronoss bagi menyepadukan penyelesaian awan peribadi mereka di segenap saluran runcit dan dalam talian kami,” kata Hajime Yanagisawa, Pegawai Urusan Eksekutif, Kitamura. “Kami sentiasa komited dalam menghidupkan kenangan pelanggan melalui medium fotografi, dan penawaran awan ini adalah langkah seterusnya untuk bukan sahaja membolehkan pelanggan kami menikmati kenangan mereka tetapi juga menyimpan, menyusun dan mengurus kenangan mereka dengan selamat dan terjamin. Kami amat menanti-nantikan untuk membawakan perkhidmatan baharu ini buat pelanggan kami sementara kami meneruskan perjalanan untuk mendigitalkan tawaran kami.”

Awan peribadi label putih Synchronoss telah digunakan oleh operator mudah alih dan syarikat lain di seluruh dunia. Penyelesaian ini memberi pelanggan pengalaman awan yang selamat dan keupayaan untuk menyimpan dan menyegerakkan kandungan digital – kunci dalam membina kesetiaan jenama dan kepuasan pelanggan dalam dunia dalam talian yang semakin meningkat. Penyelesaian ini juga memberikan kefleksibelan kepada organisasi untuk menambahkan perkhidmatan tambahan nilai dengan cepat dan mengukuhkan organisasi.

Anthony Socci, Presiden Synchronoss International, berkata beliau gembira dapat bekerja dengan Kitamura melalui penawaran awan baharu. “Penyelesaian awan ini akan menjadi alat penting bagi Kitamura memandangkan penyelesaian ini meningkatkan titik sentuh digital mereka dan mereka cuba untuk mencipta aliran hasil baharu di luar perniagaan pencetakan dan runcit kamera tradisional. Kami tidak sabar untuk bekerjasama dengan Kitamura kerana penyelesaian ini membawakan perkhidmatan baharu yang inovatif kepada pelanggannya,” ujarnya.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang penyelesaian awan Synchronoss, lawati synchronoss.com/solutions/cloud.

Perihal Synchronoss
Synchronoss Technologies (NASDAQ: SNCR) membina perisian yang memperkasakan syarikat di seluruh dunia untuk berhubung dengan pelanggan mereka dalam cara yang dipercayai dan bermakna. Koleksi produk syarikat ini membantu untuk memperkemas rangkaian, meringkaskan penyertaan dan melibatkan pelanggan untuk melancarkan aliran hasil baharu, mengurangkan kos dan meningkatkan kelajuan ke pasaran. Ratusan juta pelanggan mempercayai produk Synchronoss untuk kekal terselaras dengan orang, perkhidmatan dan kandungan yang mereka suka. Sebab itulah lebih daripada 1,500 pekerja Synchronoss berbakat di seluruh dunia berusaha keras setiap hari untuk mengimaginasikan semula dunia yang tersegerak. Ketahui lebih lanjut di www.synchronoss.com

Perihal Kitamura
Kitamura merupakan sebuah syarikat terkemuka bagi produk dan perkhidmatan berkaitan fotografi dan video di Jepun. Syarikat ini memiliki makmal terbesar di Jepun (kilang pemprosesan foto dan video) dan menyampaikan perkhidmatan dan produknya melalui lebih 1,000 kedai runcit untuk seluruh negara dan dalam talian. Misi syarikat adalah untuk menyediakan perkhidmatan yang membentuk kenangan pelanggan bukan sahaja pada masa tersebut, malah untuk dekad-dekad akan datang, memulihkan foto dan menghidupkan semula kenangan berharga.

Orang Hubungan Media

Untuk Synchronoss: Anais Merlin, CCgroup, E: [email protected]

Maklumat Hubungan Pelabur
Untuk Synchronoss: Todd Kehrli/Joo-Hun Kim, MKR Investor Relations, Inc., E: [email protected]


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.