ISW Holdings Menandatangani Perjanjian Pengehosan/Perlombongan yang Signifikan dengan Peneraju Global Bitmain untuk Melancarkan Fasa Satu di Operasi Perlombongan Kriptowang Georgia yang Baharu

2021-07-27T00:30:00Z

LAS VEGAS, July 27, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- melalui InvestorWire -- ISW Holdings, Inc. (OTC: ISWH) (“ISW Holdings” atau “Syarikat”), syarikat pemegangan pengurusan jenama global, teruja untuk mengumumkan penandatangan perjanjian pengehosan perlombongan kriptowang (“Perjanjian”) dengan Bitmain Technologies (“Bitmain”), pengeluar utama dunia bagi perkakasan perlombongan kriptowang dan firma perlombongan kriptowang global utama.

Perjanjian akan membentuk tunjang pelancaran Fasa Satu Syarikat bagi pengehosan kriptowang dan operasi perlombongan di Georgia miliknya. Butiran lanjut yang berkaitan Perjanjian ini akan dibincangkan dalam masa terdekat.

Irene Gao, Pengarah Antminer BD Rantau NCSA, Bitmain, berkata, "Kami berasa teruja untuk menandatangani projek perintis baru ini untuk memulakan kerjasama dengan ISW Holdings, sebuah pencapaian baharu bagi industri untuk mewujudkan kemudahan pengehosan di luar negara. Kemudahan sebesar 200 MW ini ialah fasa pertama kerjasama jangka panjang kami, menggunakan tenaga boleh dibaharui sebagai sumbernya. Kami menjangkakan untuk mengembangkan lagi projek ini pada masa hadapan untuk menyokong pembangunan industri ini."

“Bitmain mungkin nama yang paling terkenal di dunia dalam ruang perlombongan, dan kami teruja bahawa mereka akan menjadi sebahagian utama daripada kejayaan kami di Georgia,” kata Alonzo Pierce, presiden dan pengerusi ISW Holdings. “Setelah kuasa sebanyak 200 MW kami digunakan sepenuhnya, kami menjangkakan hasil tahunan melebihi $200 juta, tetapi itu hanya akan menutup fasa pertama visi kami. Kami tidak sabar untuk membincangkan fasa kami yang seterusnya mengikut masa. Jika kami dapat melaksanakan mengikut visi penuh kami, kami berpotensi memacu pertumbuhan hasil yang eksponen pada masa akan datang.”

Untuk mendapatkan butiran lanjut dan pernyataan prospektif, lihat keseluruhan pengumuman: https://ibn.fm/ISWBitmainAnnouncement

Perihal Bitmain

Bitmain Technologies ialah sebuah syarikat semikonduktor multinasional dengan keupayaan reka bentuk IC yang canggih. Bitmain menawarkan produk, termasuk cip, pelayan dan penyelesaian awan untuk aplikasi blok rantai dan kecerdasan buatan (AI). Diasaskan pada tahun 2013 dan beribu pejabat di Daerah Haidian, Beijing, Bitmain mempunyai pusat penyelidikan dan pembangunan di Hong Kong, Singapura, dan Amerika Syarikat. Menurut Frost & Sullivan, Bitmain merupakan antara 10 pereka IC tanpa pemfabrikatan yang teratas di dunia dan kedua terbesar di China. Dalam kawasan perlombongan blok rantai, Bitmain telah menghantar berbilion ASIC, yang terdiri daripada 75% pasaran global.

Perihal ISW Holdings

ISW Holdings, Inc. (ISWH) yang berpangkalan di Nevada, ialah syarikat portfolio pelbagai yang terdiri daripada barisan perniagaan penting yang memenuhi permintaan produk kepada pengguna. Kepakaran kita terletak dalam pembangunan jenama strategik, pemudahan pertumbuhan awal, dan identiti jenama melalui proses perolehan proprietari kami. Bersama-sama, dengan rakan kongsi kami, kami ingin menyediakan struktur yang memenuhi permintaan kebolehskalaan yang besar, serta keperluan pasaran yang dijangka. Kami dapat memenuhi keperluan ini melalui pelbagai proses inovatif yang strategik. ISWH mencipta dan mengurus jenama merentasi spektrum industri yang disruptif. ISWH menggerakkan syarikat proprietari melalui tahap kritikal pembangunan pasaran, yang merangkumi pengkonsepan, strategi pasaran go-to, kejuruteraan, penyepaduan produk dan kecekapan pengedaran. Syarikat juga telah bekerjasama dengan syarikat pembangunan dan perundingan perisian yang terkenal, Bengala Technologies LLC, yang sedang membangunkan penambahbaikan ketara dalam ruang pengurusan rantai bekalan; dan, perkongsian ini mempunyai paten penting yang menunggu kelulusan sekarang.

Segmen perlombongan kriptowang Syarikat, yang diwujudkan dengan kerjasama peneraju industri, Bit5ive LLC, dipacu oleh misi untuk melombong kriptowang dengan jejak sifar-karbon.

Untuk maklumat lanjut, lawati www.iswholdings.com.

Maklumat Hubungan Syarikat:
[email protected]

Perhubungan Awam
EDM Media, LLC
https://edm.media

Komunikasi Korporat:
InvestorBrandNetwork (IBN)
Los Angeles, California
www.InvestorBrandNetwork.com
310.299.1717
[email protected]


GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.