Sophi.io Milik The Globe and Mail Memenangi North American Digital Media Awards WAN-IFRA

2021-07-07T16:58:57Z

TORONTO, July 08, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Sophi.io, enjin automasi, pengoptimuman dan ramalan berdasarkan kecerdasan buatan The Globe and Mail, telah memenangi 2021 North American Digital Media Award WAN-IFRA dalam kategori Best Paid Content Strategy. Ini ialah anugerah keempat Sophi sepanjang bulan lepas.

North American Digital Media Awards mengiktiraf penerbit berita yang telah menyampaikan projek media yang canggih, unik dan asal sepanjang tahun lepas.

“Melalui penggunaan teknologi [penyekatan berbayar] ini, The Globe and Mail benar-benar memahami tabiat pembaca, yang membawa kepada amalan terbaik dalam pengiklanan dan kandungan berbayar, melaraskan strategi perniagaan mereka dengan pintar,” kata WAN-IFRA semasa mengumumkan keputusan.

Phillip Crawley, CEO dan Penerbit The Globe and Mail berkata: “Memenangi North American Digital Media Award WAN-IFRA untuk tahun kedua berturut-turut mendemonstrasikan keupayaan Sophi untuk menunjukkan industri penerbitan keadaan pada masa hadapan. Kami berbangga dapat membawa alat dikuasakan AI dan ML ini kepada organisasi di seluruh dunia.”

Sophi.io telah dibangunkan oleh The Globe and Mail untuk membantu bilik berita membuat keputusan strategik dan taktikal yang penting. Sophi merupakan suit alat yang merangkumi Sophi Automation dan Sophi for Paywalls, serta Sophi Analytics, sistem sokongan keputusan bilik berita.

Sophi ialah sistem kecerdasan buatan yang membantu penerbit mengenal pasti dan memanfaatkan kandungan mereka yang paling berharga. Sophi mempunyai keupayaan ramalan yang berkuasa – menggunakan pemprosesan bahasa semula jadi, Sophi Dynamic Paywall ialah enjin penyekatan berbayar dinamik sepenuhnya, masa nyata dan diperibadikan yang menganalisis kandungan dan tingkah laku pengguna untuk menentukan waktu untuk meminta bayaran daripada pembaca atau alamat e-mel, dan waktu untuk tidak mengganggu mereka.

Sebagai pemenang anugerah Amerika Utara, Sophi sekarang adalah pesaing untuk World Digital Media Awards WAN-IFRA, yang menyaksikan pemenang dari Amerika Utara, Amerika Latin, Asia, Eropah, Afrika, India, dan Timur Tengah akan saling bersaing.

Perihal Sophi.io

Sophi.io (https://www.sophi.io) ialah suit alat pengoptimuman dan ramalan dikuasakan AI yang dibangunkan oleh The Globe and Mail, syarikat media berita utama Kanada, untuk membantu penerbit kandungan membuat keputusan strategik dan taktikal yang penting. Penyelesaian Sophi terdiri daripada Sophi Site Automation dan Sophi for Paywalls sehinggalah Sophi Analytics, sistem sokongan keputusan untuk penerbit kandungan. Sophi direka bentuk untuk meningkatkan metrik yang paling penting untuk sebarang perniagaan, seperti pengekalan dan pemerolehan, keterlibatan, kekinian, kekerapan dan volum pelanggan.

CONTACT: Maklumat Hubungan

Jamie Rubenovitch
Ketua Pemasaran, Sophi.io
The Globe and Mail
416-585-3355
[email protected]

GlobeNEwswire

GlobeNewswire is one of the world’s largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases financial disclosures and multimedia content to the media, investment community, individual investors and the general public.