Fiesta Pelancongan Antarabangsa Traveloka Kini Kembali Menginspirasi Pelancong Malaysia Ke Luar Negara

Sempena permintaan perjalanan yang melonjak di Malaysia, Fiesta Pelancongan Antarabangsa (ITF) dapatkan diskaun istimewa untuk penerbangan, hotel, dan pengalaman perjalanan lain yang bernilai lebih daripada RM3,000 dan banyak lagi.
Rakyat Malaysia yang bersemangat untuk memulakan rancangan percutian hujung tahun mereka boleh mendapatkan tawaran yang luar biasa sama ada secara dalam talian mahupun secara luar talian.

Kuala Lumpur, 9 Ogos 2023 – Masa untuk kemaskan beg dan sediakan pasport anda – cuti hujung minggu panjang dan cuti hujung tahun sudah hampir tiba, dan rakyat Malaysia pasti sedang bersiap sedia untuk perjalanan yang diimpikan.

Seiring dengan permintaan perjalanan antarabangsa yang semakin meningkat, Traveloka Malaysia akan melancarkan kali kedua Fiesta Pelancongan Antarabangsa (ITF) dari 11 Ogos hingga 10 September 2023 untuk meraih lebih banyak imaginasi, mengikuti kejayaan hebat acara ini pada bulan Mac tahun ini.

Pelancong akan mempunyai lebih banyak pilihan di antara promosi dalam talian dan luar talian bernilai lebih daripada RM3,000, termasuk penerbangan murah, hotel, aktiviti, dan kupon tiket taman tema di Traveloka untuk destinasi antarabangsa seperti Bangkok, Taipei, Seoul, Tokyo, London, dan lain-lain.

“Kita menghampiri salah satu daripada musim percutian yang paling dinanti-nantikan, di mana perjalanan antarabangsa kini berada di puncak keinginan ramai rakyat Malaysia,” kata Iko Putera, CEO Pengangkutan, Traveloka. “Para pelancong sudah bersedia untuk meneroka dan melihat dunia sekali lagi, Traveloka berminat untuk membantu pelanggan mendapatkan tawaran terbaik untuk pengembaraan seumur hidup dari jenama-jenama yang turut serta dalam ITF.”

“Kebangkitan minat melancong di Malaysia bukanlah perkara yang mudah, dan kami berharap rakyat Malaysia akan mengambil peluang ini dan merancang perjalanan mereka dengan harga yang hebat,” tambahnya.

Traveloka, sebagai platform perjalanan terkemuka di Asia Tenggara, komited untuk menyediakan pengalaman perjalanan bertaraf dunia bagi para pengguna dengan pelbagai produk dan perkhidmatannya. Selain daripada promosi dalam talian, akan ada reruai di pusat membeli-belah 1 Utama dari 23 hingga 27 Ogos 2023. Pelanggan yang melawat reruai ini boleh mendapatkan harga istimewa dan berpeluang memenangi tiket penerbangan pergi balik ke Tokyo, Jepun dibawakan khas oleh Malaysia Airlines.

“Sebagai rakan penerbangan Traveloka semasa Fiesta Pelancongan Antarabangsa 2023, kami menawarkan peluang kepada pengguna untuk bercuti dan menjelajahi tempat-tempat menarik, membuat perjalanan pengembaraan, dan melihat dunia bersama keluarga dan orang tersayang. Di mana sahaja destinasi yang mereka pilih, kami ingin memberi jaminan kepada penumpang bahawa kami komited untuk menyediakan pengalaman perjalanan yang selamat, dan selesa,” kata Ahmad Luqman Mohd Azmi, Ketua Pegawai Eksekutif Penerbangan, Malaysia Aviation Group (MAG).

Mulai 11 Ogos 2023, para pemburu tawaran boleh melawat Traveloka untuk mencari tawaran percutian yang tiada tandingan, termasuk perjalanan Meridian River Cruise secara percuma apabila membuat tempahan penerbangan atau hotel ke Bangkok, atau pembelian satu tiket percuma satu di SEA LIFE Melbourne Aquarium dan Universal Studios Hollywood.

Sama seperti Fiesta Pelancongan Antarabangsa pada bulan Mac yang lalu, pengguna juga boleh dapatkan lebih lagi penjimatan mereka melalui peraduan media sosial dan hadiah siaran langsung di akaun Instagram rasmi Traveloka Malaysia – seperti peluang untuk memenangi tiket penerbangan pergi balik secara percuma ke Bangkok, Bali & Jakarta, Indonesia oleh Malaysia Airlines dan TransNusa, dan juga yang kupon-kupon eksklusif yang menarik untuk dimenangi.

Perjalanan semakin menjadi sebahagian penting dalam kehidupan kita sekali lagi, ditekankan oleh gelora carian destinasi antarabangsa. Traveloka fokus untuk memastikan pengalaman perjalanan terbaik bagi pelanggan, dengan menyediakan kemudahan dan keselesaan yang diperlukan untuk menerokai dunia tanpa bimbang.

© 2023 BlackButterfly DesignArts