Berita Baik untuk Semua Pemilik Kereta di Malaysia! Carsome Memberikan Anda Peluang Untuk Gandakan Harga Kereta Anda dengan Promosi #BaikGilerCarsomeBayar2Kali (#CarsomeSoNiceWePayYouTwice) – di Seluruh Negara

Kuala Lumpur – Malaysia, 1 Mac 2020Carsome, iaitu salah satu platform peneraju dagangan kereta terpakai di Malaysia, akan memberikan ganjaran tunai kepada penggunanya sempena sambutan ulang tahun ke-5nya serta Hari Raya Aidilfitri 2020 ini. Dengan penuh keterujaan, ia mengumumkan Promosi Double Raya untuk semua rakyat Malaysia!

Dalam tiga bulan bermula 1 Mac hingga 31 Mei 2020, seorang pemenang hadiah utama akan dipilih setiap bulan untuk menerima hadiah tunai setara harga jualan kereta mereka. Misalnya, pemenang terpilih yang menjual kereta Land Rover Range Rover Velar berusia setahun kepada Carsome pada RM410,000 akan menerima ganjaran tunai tambahan sebanyak RM410,000. Di samping itu, Carsome juga akan menawarkan 38 hadiah sagu hati dalam bentuk Touch ‘n Go eWallet kredit bernilai sehingga RM38,000 untuk direbut!

Bagi menyertai Promosi Double Raya ini, pengguna hanya perlu menjual kereta mereka kepada Carsome, dan menghantar ulasan/review mereka di laman media sosial Carsome selepas transaksi jualan. Selain itu, setiap pengguna juga akan menerima hadiah edisi terhad Carsome bagi setiap kereta yang dijual kepada Carsome sepanjang tempoh promosi ini. Butiran lanjut tentang cara penyertaan promosi ini boleh didapati di LAMPIRAN A.

Untuk maklumat lanjut, sila layari: https://www.facebook.com/Carsome.my

© 2023 BlackButterfly DesignArts