Atome Kittens Lancar ‘Get It Week’, Acara Membeli-belah Sambil Berhibur Mulai 11 Jun Hingga 20 Jun

Promosi hebat daripada lebih 60 rakan peruncit dari Hong Kong, Indonesia dan Malaysia
Melibatkan 600 selebriti dari Hong Kong, Indonesia dan Malaysia dalam kempen media sosial besar-besaran
200 juta tontonan dalam tempoh 24 jam melalui cabaran hashtag #AtomeKittens di TikTok

Meeeow,
Hai korang! Nama aku Sassy, anggota kumpulan muzik kucing pertama kat dunia ni, Atome Kittens! Ya, korang memang tak salah dengar – kitorang band kucing yang memang boleh menyanyi dan main alat muzik!

Kitorang diuruskan oleh Atome, syarikat rakaman yang jugak sediakan perkhidmatan beli sekarang, bayar kemudian (BNPL). Kitorang ni bintang utama untuk acara ‘Get It Week’! Sempena pelancaran ‘Get It Week’ ni, kitorang akan memperkenalkan single pertama bertajuk ‘Let’s get it, get it’, yang kini tengah top kat carta media sosial! (tengok vídeo muzik kami kat bawah!)

https://www.youtube.com/watch?v=JdhL2W6tRtw

ANGGOTA ATOME KITTENS

Atome Kittens Lancar ‘Get It Week’, Acara Membeli-belah Sambil Berhibur
Atome Kittens Lancar ‘Get It Week’, Acara Membeli-belah Sambil Berhibur
Atome Kittens Lancar ‘Get It Week’, Acara Membeli-belah Sambil Berhibur

APA ITU ‘GET IT WEEK’ OLEH ATOME?

Mulai 11 hingga 20 Jun, ‘Get It Week’ oleh Atome akan ketengahkan macam-macam promosi hebat daripada jenama kegemaran ramai, seperti ZALORA, ALDO dan SASA (senarai penuh di lampiran). Korang just pergi ke aplikasi mudah alih Atome dan lihat tawaran menarik yang ada! Meeeoww!

‘Get It Week’ oleh Atome ni bukan je pasal promosi hebat taw. Aku dan anggota kumpulan lain, Zesty dan Savvy akan mengetuai cabaran istimewa #AtomeKittens, dan lancarkan permainan #GetItToWin di Instagram, dengan macam-macam hadiah menarik untuk dimenangi! Kitorang jugak akan buat talk show di media sosial dengan macam-macam promosi menarik setiap hari. Ini termasuklah untuk sticker, lter dan barangan koleksi kitorang.

Jom tengok kitorang, dan rasai sendiri macam mana personaliti berbeza kitorang mampu melambangkan nilai jenama Atome iaitu: ‘Aspirations, Access, Advice’ atau Aspirasi, Akses, Nasihat.

Contohnya, Zesty tu selalu bersungguh dalam semua benda (Aspirasi). Savvy pulak suka kongsi tips pasal shopping (Nasihat). Saya pulak trendsetter dengan macam-macam akses untuk fesyen, kecantikan dan gaya hidup terbaik (Akses)!

© 2023 BlackButterfly DesignArts