Amazfit Active Edge – Jam Pintar Teknologi Kecergasan untuk Generasi Anak Muda di Malaysia

Amazfit Active Edge - Jam Pintar Teknologi Kecergasan untuk Generasi Anak Muda di Malaysia

Direka untuk atlet jalanan yang lasak dan berhati waja

Kuala Lumpur, 18 Disember 2023Zepp Health Corporation (Zepp, NYSE: ZEPP), syarikat boleh pakai pintar dan teknologi kesihatan, melancarkan Amazfit Active Edge, pada 22 Disember 2023, untuk si pemakai jam tangan yang lasak dan berani serta berhati waja.

Amazfit Active Edge - Jam Pintar Teknologi Kecergasan untuk Generasi Anak Muda di Malaysia
Haziq Ilham bersama Amazfit Active Edge

Jam tangan pintar ini membawakan kelasakan dan gaya jalanan dengan teknologi kesihatan terkini yang hanya ditawarkan oleh Amazfit. Menjatuhkan gelongsor hidung sebelah hadapan pada papan selaju atau lompatan arnab BMX di atas pili bomba, Amazfit Active Edge boleh mengambil bahagian dalam aktiviti yang paling ekstrem dan banyak lagi.

Pemain papan selaju profesional, Haziq Ilham berkata, “Apa yang menarik perhatian saya ialah Amazfit Active Edge mempunyai mod sukan papan selaju! Ia merekodkan semua data yang berkaitan semasa latihan supaya saya boleh meningkatkan prestasi saya. Jam tangan ini tahan lasak dan sesuai untuk keadaan berlopak dan permukaan tidak rata sukan ini. Gabungan dwi warna jam tangan adalah menarik dan bergaya, sesuai untuk remaja yang mengutamakan imej diri mereka dan dengan memuat naik imej tersuai, Amazfit Active Edge menjadi lanjutan daripada mereka. Pada harga ini ia mampu dimiliki oleh semua orang yang mencari jam pintar tegar yang hebat.”

Jam tangan pintar ini mempunyai ciri skrin sentuh kaca bersalut anti-cap jari HD AMOLED 1.32″, hayat bateri tipikal 16 hari Amazfit, Sistem Satelit Navigasi Berbilang Global (Berbilang-GNSS) dan navigasi laluan untuk pemetaan landskap bandar yang tepat.

Amazfit Active Edge - Jam Pintar Teknologi Kecergasan untuk Generasi Anak Muda di Malaysia

Zepp Coach adalah dikuasakan AI yang menawarkan Bimbingan Latihan melalui data agregat seperti degupan jantung 24 jam, SpO2 dan pemantauan tekanan untuk pelan latihan yang disesuaikan. 130+ mod Sukan dengan 7 dikesan secara automatik, penyegerakan aktiviti ke adidas Running, Strava, komoot, Relive, Google Fit dan Apple Health, semuanya melalui Zepp OS 2.0. Aplikasi yang mudah digunakan membolehkan anda menyesuaikan pilihan aplikasi anda daripada senarai yang besar.

Amazfit Active Edge didatangkan dalam tiga dwi-warna, Lava Black, Midnight Pulse dan Mint Green, masing-masing dengan tali lut sinar, masing-masing unik seperti yang cukup berani untuk memakainya. Rintangan air 10 ATM membolehkan atlet air ekstrem memakai, sama ada meluncur, memanjat papan atau menyelam tebing. Penghuni bandar tidak perlu risau tentang hujan sama sekali, rintangan air adalah lebih daripada mencukupi apabila anda merendam ke dalam lopak.

Jam pintar ini mampu menjejak dan mengesan parkour, lompatan pelana, aksi lompatan kucing dan guling dengan yakin manakala Amazfit Active Edge mampu menjejaki kadar jantung dan oksigen darah walaupun selepas dihempas ke dinding. Dan ia terus menyampaikan pemberitahuan, permainan dan ringkasan prestasi Peak Beats.

Bermula pada 22 Disember 2023, Amazfit Active Edge dilancarkan di Shopee di https://bit.ly/Amazfit-Shopee-Active-Edge, Lazada di https://bit.ly/Amazfit-Lazada-Active-Edge, pada harga RM599.00 dengan fon telinga percuma, sementara stok masih ada.

© 2024 BlackButterfly DesignArts