Gabungan Gaya Chic Untuk Gadis Urban

Stail Colour Block

Stail Colour Block


ADELIN LINA
21 tahun
Pelajar

Adelin Lina memulakan karier peragawati secara sambilan setahun yang lalu. Beliau menumpu kepada memperagakan fesyen muslimah untuk menambahkan pendapatan dan pengalaman dalam dunia fesyen. Ini selari dengan minat beliau yang menjurus kepada fesyen muslimah yang lebih feminin dan longgar.

Adelin Lina, yang meminati bidang media dan bercita-cita untuk menjadi seorang pengacara, adalah merupakan pelajar sarjana muda sains manusia jurusan komunikasi di salah sebuah universiti tempatan.

Stail Colour Block - Adelin Lina

Stail Colour Block - Adelin Lina

Stail Colour Block - Adelin Lina

MIRA KAMARUDIN
22 tahun
Pelajar

Memulakan karier sebagai seorang peragawati semenjak berumur 15 tahun. Beliau telah berhijrah untuk menjadi model fesyen muslimah ketika berumur 20 tahun. Mira yang kini sedang mengambil diploma dalam jurusan reka fesyen, bakal menyambungkan pelajarannya dalam sarjana muda fesyen sama ada di universiti tempatan atau di luar negara.

Mira meminati fesyen streetwear kerana beliau amat menyukai pakaian boyish (oversized clothing). Beliau bercita-cita untuk membuka bisnes sendiri dan mempromosikan jenama fesyen tersendiri pada masa hadapan.

Stail Colour Block - Mira Kamarudin

Stail Colour Block - Mira Kamarudin

Tajaan:

Tudung oleh Arissa Hana Collection

Barang kemas oleh Suhara Jewel Art

Baju oleh MarchByBubuk

Kasut oleh TAGs

Solekan oleh Hajrah Safri dan Juwita Ayu

Lokasi oleh Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya, Golden Flair Sdn Bhd

Foto oleh Mazlan Abdul Rahman