[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][youtube id=”61JLpmU6quk” width=”1200″ height=”700″ autoplay=”no” api_params=”” class=””][/youtube][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]*Jika anda benar-benar mahu memulakan, membina dan mengembangkan perniagaan anda, anda wajib tonton video ini sampai habis!

Saya bercadang nak beri anda sesuatu yang sangat istimewa, jika anda nak!

Nak share sikit tentang sesuatu yang menarik di Sidang Media semalam ketika pelancaran 10,000 buah buku terbaru saya Percuma untuk anda yang hadir ke Klinik Usahawan – Seminar Mudahnya Berniaga 2016 bermula 2 April nanti.

Saya ingat saya hanya akan bercakap tentang pelancaran buku terbaru saya, tetapi ianya end-up seperti sesi coaching bagaimana buku tersebut penting untuk dibaca kerana ia In sha Allah dapat membantu sesiapa sahaja yang bercadang nak berniaga.

Sesiapa sahaja yang tidak tahu di mana nak bermula untuk berniaga, atau yang sentiasa end up buat silap serta rugi banyak dan mereka yang sudah berniaga bertahun-tahun tetapi tidak banyak peningkatan jualan atau perkembangan, seharusnya baca buku ini.

Video ini adalah perkongsian saya ketika di sidang media semalam yang saya rasa walaupun singkat lebih 45-minit tetapi padat dengan panduan buat anda usahawan dan bakal usahawan.

Tonton rakaman penuh sidang media semalam di sini. Dengar jawapan saya bila ditanya tentang bagaimana menjadi usahawan yang berjaya?

Sila pastikan anda share serta tag 19 orang rakan anda di FB untuk menontonnya kerana saya mahu pastikan perkongsian saya ini berbaloi dan benar-benar memberi manfaat kepada ramai orang di luar sana yang perlukan ilmu bagaimana menjadi usahawan yang sebenar dan menguntungkan.

Sedia?

Jika ia bermanfaat, sebarkan! Jangan simpan kebaikan untuk diri sendiri. Sebarkan kebaikan kepada ramai!

————————–———-

Layari www.KlinikUsahawan.com atau hubungi 1-300-88-2424 hari ini.

#AzizanOsman[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]