Bagi ibubapa yang prihatin mengenai keselesaan pakaian anak-anak, Black Crown Projek telah memperkenalkan pakaian kanak kanak yang diperbuat sepenuhnya daripada kain kapas organik yang diimport. Keistimewaan fabrik yang digunakan telahpun mendapat pengiktirafan daripada Global Organic Textile Standard (GOTS). Fabrik ini juga bebas daripada penggunaan bahan kimia yang boleh memberikan kesan kepada kanak-kanak yang mempunyai masalah kulit.

Antara produk-produk yang ditawarkan ialah harem pants, legging, dress dan juga skirts yang boleh didapati daripada umur kosong ke 24 bulan. Produk terbaru yang diperkenalkan ialah rompers dan t-shirt kanak-kanak. Apa yang menarik mengenai usaha ini adalah 5% daripada hasil jualan akan disalurkan kepada MAKNA untuk tujuan amal.

Black Crown Project, pakaian kanak-kanak Black Crown Project, pakaian kanak-kanak Black Crown Project, pakaian kanak-kanak

Black Crown Project, pakaian kanak-kanak Black Crown Project, pakaian kanak-kanak Black Crown Project, pakaian kanak-kanak

Black Crown Project, pakaian kanak-kanak Black Crown Project

Baru-baru ini Black Crown Projek telah berkolaborasi dengan Yasmin Hani untuk menghasilkan tshirt kanak-kanak yang trendy dengan jenama “IncredibleNuun”.

Instagram: blackcrownprojek
Facebook: Black Kingdom
Contact Number:
Nurul Akley: +60194551584
Melati Ibrahim: +60122418211

Pakaian Kanak-kanak Unik – Black Crown Projek